Community Status Updates
Kalamaris → metalmusicmaniac
Μην ανυσηχεις θα μας ξαναρθουν σιγουρα και θα τους δεις ισως με πολυ πιο αξιολογη παρουσια:thumbup:
Nov 23 2011 23:09
tsarefi → Kai
Μέχρι τώρα κατέβαζα από Anime-Greek (direct Download), Anime.Awmn, AnimeClipse, από διάφορα Ελληνικά site που βάζανε ελληνικούς υπότιτλους, και από Demonoid.me, σε όσα είναι torrents προσέχω το ratio μου να είναι αξιοπρεπές πάνω από 1,00 είτε απαιτείται είτε όχι.
Επίσης τώρα τελευταία ανοίγω τα φτερά μου στον αγγλικό ήχο και τους αγγλικούς υπότιτλους, μέχρι τώρα δεν το είχα προσπαθήσει γιατί το επίπεδο των αγγλικών δεν είναι και ότι καλύτερο. Πάντως στα αγγλικά έχω απεριόριστες επιλογές ανιμέ, και με αυτό το τρόπο εξασκώ και τα αγγλικά μου και έτσι έχω διπλό όφελος.
Θα ήθελα να δοκιμάσω και το irc κατέβασμα όπου έχουν δοθεί οδηγίες στο Anime-Greek, απλά προς το παρόν το αναβάλω.
Επίσης να σε ευχαριστήσω για τα ανιμέ που μου έχει προσφέρει ο ομάδα σου οι [B]Εternal Light Subs[/B] :riiight:
Nov 23 2011 23:01
Anelis → zade
[URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=544099&postcount=59566[/URL] Δεν ξέρω γιατί, αλλά με το που το διάβασα με έπιασε νευρικό γέλιο.
Nov 23 2011 23:00
Lucy Heartfilia → OdyMonaxos
Δεν μπορώ αν σου πω να άρχισαν τα wat, micke, dit κτλ γτ πολύ απλά δεν καταλάβαινα τίποτα, πάλι καλά θυμόμουν 2-3 βασικα :P
είχα πάει με παρέα για ένα Σαββατοκύριακο μιας και είχαμε βρει πολύ φθηνά εισητήρια :)
Nov 23 2011 22:58
Lord Leon → didimakia
εστω και καθυστερημένα χρόνια σου καλά, και καλά ξεμπερδέματα από κει μέσα.
Nov 23 2011 22:55
Lord Leon → The Tragic Prince
[QUOTE=The Tragic Prince;544141]Σουπες Knorr πιθανοτατα[/QUOTE]
θελω από αυτό που πίνεις.
Nov 23 2011 22:53
OdyMonaxos → Lucy Heartfilia
Ντάξει, αν σ άρχισαν στα wat, micke, dit κτλ , την έκατσες. Είχα 2 χρόνια ένα βερολινέζο δάσκαλο και τα 'χω μάθει. Τώρα πήγαμε Βαυαρία βέβαια και είναι άλλη διάλεκτος. Πως και πήγες Βερολόνο μεριά ρε ;
Nov 23 2011 22:50
Lucy Heartfilia → OdyMonaxos
έκανα γερμανικά 4 χρονια, μετά δεν ασχολίθηκα μαζί τους για 1 χρόνο και τώρα δεν θυμάμε τίποτα, αφού ήμουν και βερολίνο πριν από 3 εβδομάδες και με ρωτούσαν διάφορα και εγώ τους κοιτούσα σαν ******* :/
Nov 23 2011 22:45
tsarefi → iristella
Ευχαριστώ για τις προτάσεις των ανιμε: σχετικά με το [COLOR=Yellow]Michiko to Hatchin [COLOR=White]αυτό είναι λίγο risky για μένα γιατί έχει βία και κακοποίηση και αυτό μπορεί να με χαλάσει κάπως.
Μόλις τελειώσω το Trigun που βλέπω τώρα θα δω το [/COLOR][/COLOR][COLOR=Magenta][B]Seirei no Moribito [/B][/COLOR]διάβασα εδώ το review και ξετρελάθηκα και μου άρεσε και το σκίτσο και τα τοπία.
Για το [COLOR=Magenta][B]Monster[/B][/COLOR] περιμένω να μεταφραστεί όλο από την Anime Awmn
Το [B][COLOR=Magenta]Cowboy beebop[/COLOR][/B] το έχω δει και μου άρεσε αρκετά
και το [COLOR=Pink]Gungrave [COLOR=White]το έχω δει αλλά σε κάποια σημεία με κούρασε το πιστολίδι
τα υπόλοιπα τα καταγράφω στη λίστα μου για να τα έχω στα υπόψη
Έχω κρατήσει και μια άλλη λίστα που μου έχεις προτείνει με χιουμοριστικά και ανάλαφρα που είχα ξαναζητήσει κάποια τα έχω κατεβάσει και τα έχω βάλει στη σειρά να τα δω.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον
[/COLOR][/COLOR]
Nov 23 2011 22:16
Theodore :D → tsarefi
Ναι ακριβώς. Όχι φρούτο με την έννοια που του δίνουμε βέβαια, κάπως αλλιώς.
Αν και όποτε το δεις, πες μου εντυπώσεις.
Nov 23 2011 22:08
Kai → tsarefi
(^-^) Στο bakabt, αν δεν σου είναι ήδη γνωστό, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σειρές και προτείνεται για παλιές που δύσκολα να τις βρεις με seeders, οπότε θα σε βοηθήσει αρκετά. Δεν έχει όμως σειρές που έχουν γίνει licensed πρόσφατα. Απαιτείται εγγραφή και κρατάνε ratio βέβαια, αλλά συνήθως κρατάνε release καλής ποιότητας και δε θα χρειάζεται να ψάχνεσαι με τις ομάδες.
[spoiler]
Αν και υπάρχει τρόπος να κατεβάσει κάποιος και χωρίς να είσαι γραμμένος, μέσω ενος search στο google >.<
[/spoiler]
Γενικότερα πάντως στο nyaa.eu και το tokyotosho.info είναι διαθέσιμες πολλές σειρές, ειδικά καινούργιες. Σε συνδυασμό με το anidb κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.
Nov 23 2011 22:05
Hajime_Saito → Warchief
Πήγα επιτέλους να κάνω thread για το GCCX, and what do you know:
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5218[/url]
είχαμε...
Nov 23 2011 22:05
eyl → Anelis
οταν τελειωσεις το soulless πες εντυπώσεις. μ'αρεσε το εξώφυλλο στο manga.
Nov 23 2011 21:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed