Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Είδες; Τελικά είμαστε όλοι κωλόπαιδα ! XD
Nov 25 2011 14:35
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Κάφρε. Οι Tull και οι ELP είναι μόνοι τους μια ώρα και κανά τέταρτο. ΚΑΦΡΕ. Μ' άρεσε.
Nov 25 2011 14:07
Photo

Tenshi → Kenny

Άπειρο respect στην playlist σου!! ;)
Nov 25 2011 13:58
Photo

Goutcou → plotolp

Χαχαχα βασικά κι εγώ σε σκεφτόμουν και έλεγα να σου γράψω, αλλά λέω άστο! Είχες ήδη και το ημερολόγιο να σου γράφει πολλά και λέω μην τον πνίξω τον άνθρωπο! Τον καθηγητή που δεν απαντάει στα mail σου, δεν μπορείς να πας να τον βρεις από κοντά και να του μιλήσεις? Το Claymore ήταν το αγαπημένο μου anime, μέχρι που διάβασα το manga και συνειδητοποίησα ότι το anime δεν πιάνει ΜΙΑ μπροστά στο manga! Και μέσα σε μια βδομάδα είχα καταφέρει να φτάσω στο σημείο που έχει βγει.. Και τώρα ναι..το κακό είναι πως πρέπει να περιμένω ένα μήνα μέχρι να βγει το επόμενο chapter :'( Από σειρές έχω κατεβάσει ένα σωρό! Μην γελάσεις..αλλά τα βράδια που δεν με παίρνει ο ύπνος, κάθομαι και βλέπω nickelodeon και έχω μπανίσει 2-3 σειρές που μου άρεσαν και τις έχω κατεβάσει! Έχω να δω πολλά όμως.. τους καινούριους κύκλους από σειρές που παρακολουθούσα από τότε που πρωτοβγήκαν (One Tree Hill, Grey's Anatomy, Private Practice, Supernatural, Gossip Girl, The Big Bang Theory, The Vampire Diaries, True Blood) μέχρι καινούριες σειρές και παλιές που απλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα (Glee, Pretty Little Liars, The Nine Lives Of Chloe King, The Walking Dead, Awkward (MTV), Victorious (nickelodeon), Big Time Rush (nickelodeon), iCarly (nickelodeon), Six Feet Under, Chuck)! Έχω σίγουρα να σου προτείνω το Traveler! Δεν θυμάμαι αν στο είχα προτείνει και παλιότερα..δυστυχώς το κόψανε στο 8ο επεισόδιο, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ μου! Here is the trailer! Check it out if you want! :) [SPOILER] [url]http://www.youtube.com/watch?v=iz4CaSb39rE[/url][/SPOILER] Fringe θέλω κι εγώ να δω..γενικά θέλω πολλές σειρές ακόμα να κατεβάσω και να δω, όπως The Listener, Game Of Thrones, Sherlock, Legend Of The Seeker, The Secret Circle, Ringer, The Lying Game! Όσο για την γιορτή μου, ναι πέρασα πολύ καλά! Και ήταν η πρώτη φορά που με θυμήθηκαν τόσα άτομα.. Βασικά τον τελευταίο χρόνο έχω αποκτήσει ανεξήγητα πολλούς φίλους και έχω μια τεράστια παρέα πλέον, οπότε και μόνο που πέρασα την μέρα μου μαζί τους, μου αρκεί! ^.^ Ναι θυμάμαι το πρόβλημά σου με τα γενέθλια σου και την γιορτή σου, γιατί πέφτουν συνεχόμενα! Και επειδή έχω βάλει υπενθύμιση στο κινητό μου, αν δεν κάνω λάθος 9 και 10 Απριλίου[B][SIZE=4]*[/SIZE][/B]? Χαχαχα..όχι δεν μου φαίνεται παράξενο αυτό με το ημερολόγιο..απλώς εγώ στην θέση σας θα προτιμούσα να μιλάω με private messages, για να μην βλέπουν όλοι τι λέμε! Μακάρι, όμως, να είχα κι εγώ ένα ανθρώπινο ημερολόγιο..νομίζω πως θα μου έκανε καλό να λέω σε κάποιον κάτι που με απασχολεί και να συζητάω μαζί του πράγματα που δεν έχω τα κότσια να συζητήσω με τους φιλους μου! Υ.Γ. Από βιβλία δεν έχω να προτείνω κάτι..ακόμα κολλημένη στην Χαραυγή είμαι και ευτυχώς που η ταινία κόβεται στο σημείο που έχω σταματήσει! Αχαχαχα.. Από ταινίες, όμως, μπορώ να σου προτείνω το The Fourth Kind που είδα προχθές και, όσο και αν δεν μου αρέσουν οι ταινίες με εξωγήινους, την συγκεκριμένη την βρήκα αρκετά καλή και μου άρεσε ιδιαίτερα! Μια ακόμα ταινία που έχω να σου προτείνω, είναι το Donkey Punch (θρίλερ)! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι την μέση της ταινίας, νομίζεις πως βλέπεις τσόντα και όχι θρίλερ! Αλλά μετά ξεκαθαρίζει το πράγμα..αχαχαχαχα! Πραγματικά όταν την έβλεπα αυτή την ταινία, είχα απελπιστεί! Λέω δεν μπορεί..ΤΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ! Ήμουν έτοιμη να μπω και στην wikipedia για να το τσεκάρω..αλλά πάνω που πήγα να το ψάξω, άρχισε να γίνεται θρίλερ! :P [B][SIZE=4]*[/SIZE][/B]Το επιβεβαίωσα από τα προηγούμενα μηνύματα μας! :blingeye2:
Nov 25 2011 12:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha, όχι δεν είσαι! Γιατί αν είσαι εσύ είμαι κι εγώ κι εγώ-...oh wait a minute. xD
Nov 25 2011 12:45
Photo

Είμαι κακός !!! :P
Nov 25 2011 11:47
Photo

DiZai

Γειά σου OdyMonaxos! Αυτό το τουρλουμπούκι υπάρχει σε πολλές σχολές στην Αττική και Θεσσαλονίκη τουλάχιστον....για άλλες περιοχές θα σε γελάσω....
Nov 25 2011 11:41
Photo

OdyMonaxos → DiZai

[QUOTE=DiZai;544307]Αλόχα! Βασικές αρχές Κινέζικης Ιατρικής, Αγιουρβέδα, Ρεφλεξολογία και διάφορα είδη μάλαξης... Κουλό αλλά καλό! Φαντάσου κατι σαν Φυσικοθεραπεύτρια... :)[/QUOTE] Σε ποια σχολή κάνουν αυτό το τουρλουμπούκι;
Nov 25 2011 01:49
Photo

Καληνύχτα!
Nov 25 2011 01:12
Photo

Ha ha ha, οπλή/πατούσα ε? Πφφφφφ, απολίτιστα ζώα! Αν κι εμείς τα ίδια σκ@τά είμαστε το καλό είναι ότι έχω μόνο λίγο πονοκέφαλο και την φωνή νταλικιέρη! :thatsit: There, there, θα γίνεις καλά αγαπημένο botsun, μην ανησυχείς...και καλό βράδυ, πάω για ύπνο! ^^
Nov 25 2011 01:09
Photo

Ναι,με ματιάξανε κι αρρώστησα! Άστα,τρέχει η μύτη μου και πονάνε οι αμυγδαλές μου... /drama queen mode Κι όλα αυτά,επειδή κάποια ζώα Ηλεκτρονικοί βήχουν και φτερνίζονται μέσα στο αμφιθέατρο χωρίς να βάζουν το χέρι/πατούσα/οπλή μπροστά από το στόμα τους. Πεθαίνω !!!!! /drama queen mode v2
Nov 25 2011 01:05
Photo

D'awww, botsun κρύωσες? Ζεστά να πίνεις και να φοράς κι αν ιδρώνεις να αλλάζεις συχνά!
Nov 25 2011 00:54
Photo

Kenny → Kamui

Τί πάχος έχει η λεπτή E που χρησιμοποιείς; Εγώ αγοράζω σταθερά 11άρες. Ο Stevie Ray Vaughan έπαιζε με 13άρες χορδές, οι οποίες βγάζουν απίστευτο ήχο, αλλά ρε φίλε... θες δάχτυλα με @@ για να κάνεις bends σε 13άρες χορδές. :hihi2:
Nov 25 2011 00:47
Photo

Kamui → Kenny

Nαι, έχω καταλάβει τη θεωρία περι των modes, απλά υπάρχουν για να δίνουν διαφορετικό χρώμα σε κάθε κλίμακα, ανάλογα με το είδος μουσικής που θες να παίξεις. Η απομνημόνευση των τάστων βέβαια έρχεται με τον καιρό και το πόσο παίζεις. Τώρα βρίσκομαι στη φάση που έχω απομνημονεύσει όλες τις νότες μέχρι το 5ο τάστο, και αναπάσα στιγμή με τις τονικές διαφορές μπορώ να βρωκαι τις υπόλοιπες, και για πιο κάτω απλά χρησιμοποιώ το 12 τάστο και βρίσκω τις υπόλοιπες άνετα. Καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του alternative tuning, συνήθως έχει να κάνει περισσότερο με πρακτικούς παρά χρωματικούς λόγους, γιατί κάποιες νότε συχνά βρίσκονται σε άβολες αποστάσεις μεταξύ τους ανα χορδή, και δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα πάντα απο τις 12 θέσεις.Απλά προς το παρόν μου φτάνουν και μου περισσεύουν:'D Xoρδές γενικά ξέρω οτι πρέπει να αλλάζω κάθε 6 μήνες, αλλά αυτό το κάνω όταν πραγματικά κρίνω πως χρειάζεται.1μησι χρόνο περίπου είχα πάει την κιθάρα για service γιατί είχα κάνει κάτι βλακείες και μου είχε διαλυθεί το intonation, και οι χορδές που μου βάλανε (elixir) άντεξαν μέχρι πρόσφατα.Οι dadario που έβαλα πρόσφατα όμως σκουριάζουν πιο γρήγορα, σπαστική και δυσκολη διαδικασία η αλλαγή χορδών πάντως.Άσε που η λεπτή Ε είχε την τάση να μου σπάει κάθε τρεις και λίγο.(βέβαια συνήθως μου τη σπάγανε άλλοι, όχι εγώ, αλλά είναι υπερβολικά ευαίσθητη).Τώρα δεν έχω τετοια προβλήματα ευτυχώς.
Nov 25 2011 00:40
Photo

Kenny → Kamui

Βασικά τα modes είναι απλές παραλλαγές της μείζονας. Παίρνεις την ακολουθία διαστημάτων Τ-Τ-Η-Τ-Τ-Τ-Η και την ξεκινάς από διαφορετικό σημείο. Αλλά αυτά είναι μόνο η αρχή... ειδικά σε rock/metal, θα συναντήσεις διάφορες περίεργες κλίμακες, όπως την [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Whole_tone_scale"]whole tone[/URL], την [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Octatonic_scale"]octatonic[/URL] κτλ κτλ. Δεν μπορείς να θυμάσαι patterns για τα πάντα. :Ρ Άμα μέσα σ' όλα αυτά αρχίσεις να χρησιμοποιείς και alternative tunings, τότε είναι που καταλαβαίνεις τη χρησιμότητα του να ξέρεις τι νότα βγάζει το κάθε τάστο ανά πάσα στιγμή. Περισσότερο από ποτέ φυσικά σου χρειάζεται όταν γράφεις δική σου μουσική (which I do, γι' αυτό με βλέπεις και επιμένω :Ρ). Βασικά αυτή η γνώση ήταν που με ώθησε να δοκιμάσω alternative tunings in the first place, για να αποκτήσω πρόσβαση σε πράγματα που δεν γίνονται με το standard. It might work for you too. BTW, πόσο συχνά αλλάζεις χορδές; Δεν εννοώ αυτές που χαλάνε πιο γρήγορα, εννοώ και τις 6 μαζί.
Nov 25 2011 00:13