Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Δες αυτό: [url=http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=4135]DnD[/url]
Nov 26 2011 11:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χμ...λες ε? Δεν ξέρω ίσως έχεις δίκιο. Με παραπλάνησε απλώς η ταινία φαίνεται.
Τα specials θα ταν ωραία: "η ιστορία που δεν ειπώθηκε ποτέ" και το καθένα ένα διαφορετικό κεφάλαιο σε χρονολογική σειρά αλλά από πολλούς χαρακτήρες.
Nice...!
P.S. O Κώστας τώρα λέει να μας πάει αλλού! xD Στο Village στα Mediterranean λέει αλλά του είπα αν δεν έχει αποφασίσει και δεν έχουμε συνεννοηθεί μέχρι τις 5 τ'απόγευμα θα πάμε μόνες μας. Όχι τίποτα άλλο μια το ένα μια το άλλο. Οπότε να ξες, θα σε πάρω τηλέφωνο πέντε και κάτι για το οριστικό. ΟΚ? ^^
Nov 26 2011 11:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
24 επεισόδια το ένα βιβλίο; XD Τραβηγμένο από τα μαλλιά μού φαίνεται. Τι τραβηγμένο, καραφλό από το τράβηγμα. Ίσως 26 επεισόδια δύο βιβλία μαζί και τα specials στα Blu-ray.... μόνο που θα είναι μικρά. Μια χαρά.
Nov 26 2011 11:11
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι μωρέ...ξες ε, το φαντάστηκα σε φάση, 24 επισόδεια το κάθε βιβλίο, χωρίς σεζόν, απλώς ongoing μέχρι να τελειώσει και το καλοκαίρι filler σε φάση τι έκαναν και οι άλλοι χαρακτήρες τότε. Κανα special με τον Sirius και Marauders εποχή γενικότερα ή με τον Tom να δούμε τι έκανε μπας και γεμίσουν οι τρύπες του βιβλίου...
Τ^Τ τώρα θέλω να το δω πολύ.
Nov 26 2011 11:03
Fallen_Mpougatsa → Napster
Oh my God! Πλάκα με κάνεις? Τι άλλο θα με βάλεις να διαβάσω? Κι αυτό on going δεν είναι? Δηλαδή εγώ θα ζω με την έγνοια του επόμενου chapter για πάντα????
ΟΚ, overreaction ends here. Για να πω την αλήθεια πήγα να το αρχίσω μια φορά και το πρώτο κεφάλαιο μ'άρεσε...αλλά μετά είδα πόσα είχε βγάλει. Τότε ήταν κάπου στα 29κάτι. Ε το άφησα σχεδόν αμέσως! xD
Άλλαξε το set!
Nov 26 2011 10:25
Hyuuga_Nikorasu → zoro77
thanks man, μολις ειδα την εικονα ήταν το πρωτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό
Nov 26 2011 04:51
Napster → Fallen_Mpougatsa
Κρίμα που δεν σου αρέσει ο Rugi....meh. :/
E αφού [B]άρχισες [/B]Sidooh, [B]διαβάζεις [/B]Gamaran, [B]έχεις διαβάσει [/B]RuroKen, τότε [B]πρέπει να αρχίσεις [/B]το Vagabond, t3h best samurai manga. xD Ελά, μόνο 300chaps έχουν βγει μέχρι τώρα. xD
Nov 26 2011 04:22
Fallen_Mpougatsa → Kai
[S]:3 Τώρα γύρισα...θα το δω το πρωί! :3[/S] Ήταν πολύ ωραίο...καθόλου έλεος κι εγώ ψιλοσυγκινήθηκα...
Πω πω μπορώ να το φανταστώ κιόλας. [QUOTE][SIZE="3"][FONT="Century Gothic"]Eπισόδειο 150: οι αναμνήσεις του Severus Snape.[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
Nov 26 2011 02:26
OdyMonaxos → iristella
[COLOR="Green"]Άστο πράσινο, με το [COLOR="Magenta"]φούξια [/COLOR]χάνεις κύρος, τι θες να 'σαι, η [COLOR="Magenta"]Barbie [/COLOR]του φόρουμ; Πράσινο και ξερό ψωμί!!!![/COLOR]
Nov 26 2011 01:55
iristella → OdyMonaxos
Χρόνια τους παρακαλάω να μου το κάνουν φούξια δεν με ακούνε >.<
Nov 26 2011 01:50
OdyMonaxos → iristella
Το φωτεινό πράσινο κάθεται καλύτερα στο μάτι μου, συγγνώμη :P
Nov 26 2011 01:48
iristella → OdyMonaxos
ΕΕΕ τα διαφορετικά χρωματάκια δεν μας τα βάζουνε για διακοσμητικούς λόγους :P. Αnw don't sweat it, none offense taken. Απλά γι αυτό σε έστειλα στον Kenny που ήταν το section του.
Nov 26 2011 01:43
OdyMonaxos → iristella
Και συγγνώμη αν φάνηκε το "περιορισμένης ευθύνης" προσβλητικό, δεν το εννοούσα έτσι. Δεν ήξερα πως είσαι περιορισμένη σε έναν τομέα. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και τη βοήθεια, και ξανά συγγνώμη.
Nov 26 2011 00:46
OdyMonaxos → Kenny
Συγγνώμη κατ' αρχήν, δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, απλά δεν γνώριζα τη δομή των forum. Η Ιριστέλλα με παρέπεμψε σ' εσένα. Δεύτερον, είμαι και άσχετος με τα html και παρόμοια, δεν πολυκατάλαβα και τις οδηγίες, και δεν ήξερα πως υπήρχε το συγκεκριμένο plugin. Προσπάθησα διάφορα πριν ζητήσω βοήθεια. Συγγνώμη και πάλι για την ενόχληση, τον κόπο και όσα θεωρήθηκαν προσβλητικά. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν, έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο ζήτημα είμαι ο άμπαλος της υπόθεσης, με ποιο δικαίωμα να το έκανα;
Nov 26 2011 00:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed