Community Status Updates
Warchief → ryu
είχα δώσει το san andreas σε ένα φίλο και μετά αυτός το έδωσε σε έναν άλλον που ήξερα οπότε δεν είχα πρόβλημα όμως αυτός με τη σειρά του έδωσε σε έναν που δεν ξέρω και δεν το ξαναείδα έκτοτε
Nov 25 2011 21:37
Kai → pc_magas
XD Βασικά, εννοούσα πότε θα κάνει το manga στο οποίο ανήκει ο χαρακτήρας του wallpaper επειδή έχουμε πολύ καιρό να δούμε νέο κεφάλαιο. Σόρυ που δε διευκρίνισα. Δεν περίμενα κάποιος να το εκλάβει έτσι είναι η αλήθεια.
Nov 25 2011 21:12
SpeedFreak → metalmusicmaniac
[COLOR="DarkGreen"]Άκουσα πριν καιρο τα κομμάτια..νταξ..μμ..όχι και τα καλύτερα,παρ όλα αυτά δείχνετε tremendous δυναμισμό..Άσχετο τώρα..Θα λάτρευα μια βολτούλα και καφεδάκι στην Θεσ/νίκη μαζί σου να πουμε τα δικά μας..Κρίμα η απόσταση ρε γμτ..Λεπτομέρειες για τα κομμάτια σας θα σου γράψω με πμ[/COLOR]
Nov 25 2011 21:02
Theodore :D → tsarefi
Ναι, το MU δεν χρησιμοποιείται όσο το FS ή το RS.
Αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό μου RS, μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου.
Nov 25 2011 20:42
OdyMonaxos → Kenny
Τόσο πολύ το κυνηγάνε πλέον το θέμα; Δεν είναι πως δεν το έχω (κατεβασμένο), απλά δεν το βρίσκω ανεβασμένο (τουλάχιστον σε ανεκτή ρετρό ποιότητα, βρίσκω κάτι παλιά λάιβ (βαβούρα) και κάτι καινούργια (μοντερνίλα). Blue Cheer
Nov 25 2011 20:24
Kenny → OdyMonaxos
Έχω, αλλά δεν ρισκάρω να ανεβάσω video με copyrighted material.
Ό,τι θες, άμα το έχω, ευχαρίστως να στο ανεβάσω στο mediafire άμα θες.
Nov 25 2011 20:17
OdyMonaxos → Kenny
Απλά πάντα θεωρούσα το Karn Evil πολύ φλύαρο. Δε μου λες ρε, έχεις λογαριασμό στο Youtube; Κάνεις μια τεράστια χάρη; (Όχι για μένα, για τη ρημάδα τη μουσική)
Nov 25 2011 20:14
Kenny → OdyMonaxos
Λατρεύω το Tarkus, αλλά εξακολουθώ να προτιμώ το Karn Evil 9 από τα έργα των ELP. Oh well, τέτοιες συζητήσεις δεν βγάζουν πουθενά. Οι fans των Yes τσακώνονται για το αν το Close To The Edge είναι καλύτερο από το Fragile, οι fans των Genesis τσακώνονται για το αν το Foxtrot είναι καλύτερο από το Selling England By The Pound, οι fans των Pink Floyd τσακώνονται για το αν το The Wall είναι καλύτερο από το Dark Side Of The Moon και πάει λέγοντας. :hihi2:
Nov 25 2011 20:08
Adventurer → Erisadesu
Κι ο οφθαλμιατρος σου σε πεθυμησε, αφου γραφει οτι τo Art Meeting θα γινει το αλλο Σαββατο :P Για κανονικη συναντηση ακομα δεν εχει οριστει κατι.
Nov 25 2011 19:46
OdyMonaxos → Kenny
Για τον Emerson μισή ώρα; Δύσκολα. Tarkus και μόνο Tarkus, μετά ξέφυγε. Και ο SRV έπαιζε με 13άρες αλλά ένα ημιτόνιο κάτω νομίζω, στο στάνταρ θα 'χε μάλλον ένα θεματάκι.
Nov 25 2011 19:39
Erisadesu → Adventurer
ωραία λοιπόν και πότε θα γίνει η συνάντηση τελικά; θα γίνει αυτή τη κυριακή;
πες μου οποτε γίνει θέλω να έρθω σας πεθύμησα
Nov 25 2011 19:30
Kai → Kamen Tantei Zura
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E3jlcQ7aLys&feature=related[/youtube]
Πώπω, πρέπει να κάτσω να το ξαναδώ κάποια στιγμή.
+ Από τις λίγες φορές που ο Yoshino κάνει τόσο χοντρή τη φωνή του.
Nov 25 2011 17:26
Kai → tsarefi
Χαχαχα. Η αλήθεια είναι πως τα συγκινητικά είναι με την ώρα τους. Να πω την αλήθεια κι εδώ δύσκολα τα προτιμώ, είμαι περισσότερο της κωμωδίας.
Α, δεν το έχω δει αλλά έχω δει να λένε αρκετά καλά λόγια γι' αυτή τη σειρά. Θα ήθελα να τη δω κι εγώ κάποια στιγμή. (^-^)
Nov 25 2011 17:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed