Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → Nighteyes

Γεια!!!Τι κάνεις?Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να σου στείλω...χρειαζόμουν συμπαράσταση διαβάζοντας yuuutsu na asa (αυτό το manga θα με κάνει καρδιακιά!) αλλά είπα να περιμένω να βγεί το raw του 17,το οποίο όμως ακόμα δεν έχω βρει. Συμπέρασμα:δεν κρατήθηκα.Πες μου ότι έχεις διαβάσει μέχρι το 15! [SPOILER=15]Πάνω που χάρηκα που εκδηλώθηκε ο Katsuragi (εντάξει,όχι τελείως,αλλά γι'αυτόν είναι τεράστιο βήμα) αποφασίζει να φύγει,ενώ ο Akihito θέλει να του παραδώσει τον τίτλο...!:nanteee::nanteee:[/SPOILER] Άσχετο,δίνεις Ιαπωνικά την κυριακή?
Nov 26 2011 16:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ha ha, σαν το Sidooh κι αυτό λιγομίλητο αλλά...! Κοίτα τώρα...ένα που έχω αρχίσει να διαβάζω και μ'άρεσε είναι το brave 10. Αλλά τώρα έχω κολλήσει για κάποιο άλλο. Ένα που επίσης μ'άρεσε αλλά το χουν κάνει λίγο σούπα αν και το manga είναι τρεις καλύτερο από το anime είναι το Samurai Deeper Kyo. Επίσης το Peacemaker Kurogane! ^^
Nov 26 2011 15:32
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Lolz. xD Ναι, είναι on-going αλλά είναι on hiatus εδώ και ένα χρόνο+βάλε γιατί ο manga-ka είχε κάποια προβλήματα με την υγεία του. Κοίτα, και 'γω έτσι έλεγα όταν είδα ότι έχει 300chaps αλλά μέσα σε 4-7 μέρες το έφτασα στο ongoing. :P Δεν είναι τίποτα τα 300chaps, απλά εικόνες θα βλέπεις, δεν έχει μεγάλους διαλόγους. Oh yeah! Ξες κανά καλό manga να μου προτείνεις να αρχίσω με samurai/ninja (μην πεις Naruto)?
Nov 26 2011 14:44
Photo

Goutcou → plotolp

Οκ λοιπόν... :) Άλλη φορά θα σε πνίγω.. Χαχαχαχα! Έχεις ένα δίκιο σε αυτό που λες.. Ο τύπος ούτε καν ενδιαφέρθηκε να απαντήσει, οπότε καλύτερα που δεν πήγες να τον βρεις από κοντά! Και τώρα τι σκοπεύεις να κάνεις με την πτυχιακή σου ρε συ, από την στιγμή που δεν βρίσκεις καθηγητή? Θα προτιμούσα το "Μάρω" από το "Μαίρη" πάντως! Χαχαχα ή απλά Μαρία! :) Claymore, all time favorite! Συμφωνώ ότι το anime δεν ήταν άσχημο μέχρι ένα σημείο.. Θα μπορούσαν να προσθέσουν fillers αφού το manga είχε φτάσει μέχρι εκεί! Ή έστω να το κόψουν εκεί και να βγάλουν δεύτερη season μετά από κάποια χρόνια! Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα στο manga...πάντως εύχομαι να κάνει επιτέλους την εμφάνισή της η Clare μετά από τόσο καιρό! 3 awakened beings είναι too much για την ιστορία ρε συ..άντε να ξεμπλέξουν τώρα! Αυτό που ανυπομωνώ να γίνει, κυρίως, είναι η συνάντηση Clare - Raki! Επιτέλους, δηλαδή! Τόσα χρόνια αλληλοψάχνονται.. Μ@λακία δεν είναι? Και ειδικά αν πεθάνει κάποιος από τους 2 και δεν ξαναβρεθούν ποτέ?! Η βλακεία με τις σειρές είναι ότι έχω ΠΟΛΛΕΣ και, όπως προείπα, δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω! Για να μην αναφέρω τα 500GB που πιάνουν στον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο τα anime που δεν έχω δει ακόμα! -.- Το Traveler είναι πραγματικά υπέροχο! Και για να λύσω τις απορίες σου: 1. Ούτε καν θυμάμαι από πού το είχα κατεβάσει, αν και το πιο πιθανό να το είχα βρει κι εγώ από torrentz! Τώρα για link..δεν νομίζω να μπορώ να σε βοηθήσω γιατί το είχα κατεβάσει πριν ΠΟΛΥ καιρό και δεν νομίζω να το βρω! :P 2. Το 8ο επεισόδιο θεωρούταν το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου! Και απλά δεν βγήκε ποτέ ο δεύτερος! Πραγματικά κρίμα που το έκοψαν.. Έχει φτιαχτεί, όμως, ένα blog αποκλειστικά για την σειρά, όπου οι δημιουργοί γράφουν τα πάντα για την συνέχεια της ιστορίας! Την είχα ξεκοκκαλίσει την σελίδα..είχα διαβάσει τα πάντα! Αν δεις τελικά την σειρά, θα ψάξω να βρω το blog να στο στείλω! Ούτε εγώ είχα πολυπληθείς παρέες να σου πω την αλήθεια.. Γιατί κι εμένα έτσι είναι ο χαρακτήρας μου! Τον τελευταίο χρόνο άρχισα να γνωρίζω άτομα και μου φαίνεται περίεργο που έχω κάνει τόσους φίλους από το πουθενά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Όντως, άμα δεν μπαίνουν και πολλοί στο προφίλ σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το τι θα δουν! Εξάλλου, ποιος άσχετος θα κάτσει να διαβάσει ένα τόοοσο μεγάλο κείμενο? Εγώ όταν είδα της Mayumi τα μηνύματα, κουράστηκα και μόνο που τα είδα! Σκέψου να τα διάβαζα κιόλας! Χαχαχα :P Υ.Γ. Και ΝΑΙ! Σήμερα διάβασα 1 ολόκληρο κεφάλαιο από το βιβλίο! Να σου πω την αλήθεια, επειδή είδα την ταινία πριν λίγες μέρες, μου προκλήθηκε το ενδιαφέρον να διαβάσω την συνέχεια! Οπότε, λογικά, τώρα θα σταματήσω να το παραμελώ το καημένο! :'( Mila Jovovich, αγαπημένη! :) Μόλις το δεις, θέλω εντυπώσεις ε!! ^.^ Το Donkey Punch κυρίως για πλάκα στο είπα! Δεν μου άρεσε και πολύ! Βασικά η βλακεία είναι ότι μέχρι την μέση της ταινίας είναι τσοντοειδές! Από την μέση και μετά, όμως, γίνεται λίγο ενδιαφέρον! Βασικά δες και μόνος σου: [SPOILER][URL]http://www.youtube.com/watch?v=OQ8N9c0p3bo[/URL][/SPOILER] Ανυπομωνώ και για τις δικές σου προτάσεις! :D
Nov 26 2011 13:58
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

thanks!!!
Nov 26 2011 13:13
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου μεγάλε :)
Nov 26 2011 13:01
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Το ξέρω :) Εννοείται πως θα έρθω :8):
Nov 26 2011 12:49
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

tin epomeni kuriaki exei 2nd Art meeting.. dn kserw ama endiaferese ... einai 3/12 5:00-8:00 Stin kamara... ^^
Nov 26 2011 12:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

...ναι έχεις δίκιο. xD Πω πω φαντάζομαι! ΟΚ ΟΚ! ^^
Nov 26 2011 12:25
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ε, ναι ρε συ. Σκέψου πως 13 επεισόδια μόνο είναι γύρω στις 4,5 ώρες καθαρές. Yup, αν γίνεται μόνο στο whats up γιατί η wind μόνο όταν θυμάται πιάνει ή στο σπίτι, διαφορετικά παίζει να μην το ακούσω XD
Nov 26 2011 12:22
Photo

Osama Bin Laden → Tenshi

κύριε Tenshi, δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε ορμονικά, αλλά η barbie ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι για ερωτικά παιχνίδια (well, όχι η original τουλάχιστον). Καλημέρα σας :P
Nov 26 2011 12:17
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν είπα το αντίθετο,απλώς σε ενημερώνω για το τι σκέφτομαι! XD Also,θα απαντήσω στο rp,εντός των επόμενων ωρών.
Nov 26 2011 12:04
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

OK, πραγματικά που πάμε με τέτοια κομμάτια, είναι χάλια, και εγώ στην αρχή ήμουν αντίθετος με την δημιουργία myspace αλλά οι υπόλοιποι πήραν τα μυαλά τους αέρα <<. Και εγώ θα ήθελα να βρεθούμε αλλά είμαστε μακριά, τι να κάνουμε...δεν μπορώ και να κατέβω εγώ γιατί είμαι μικρός γμτ και δεν θα με αφήσουν :P
Nov 26 2011 11:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Lol, για να το δεις στο πα όχι να σ'αναγκάσω ν'απαντήσεις βρε... :3
Nov 26 2011 11:43
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Το είδα,νωρίτερα.Αλλά βαριέμαι να απαντήσω! :P
Nov 26 2011 11:38