Community Status Updates
Theodore :D → tsarefi
Ναι το ξέρω το Conan, πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ σειρά... χαχα, 600 επεισόδια, τρομερό.
Έχει και σε MU πολλά φυσικά αν και δεν νομίζω ότι θα γυρίσουμε στην δραχμή! (όχι σύντομα τουλάχιστον)
Είναι από το Clannad το θέμα στην σελίδα μου. Πηγαίνεις στο User CP και μετά στο Customize Profile και το φτιάχνεις εκεί!
Nov 26 2011 00:29
Kenny → OdyMonaxos
I hate to sound like this, αλλά με αναγκάζεις να το πω: Αν θες να τα πάμε καλά, μην προσβάλλεις τους συναδέλφους μου.
Η iristella σου έδωσε σωστές συμβουλές, τις οποίες δεν δοκίμασες. Επίσης, δεν έχει edit privileges στο Community Bar, μόνο στο anime/manga section. Δεν φταίει γι' αυτό.
Έχουμε προσθέσει στο forum ένα vBulletin plugin το οποίο μετατρέπει αυτόματα ένα youtube URL σε embedded thumbnail. Αν δεν θες αυτό το plugin να "πιάσει" το URL σου και να το μετατρέψει σε thumbnail, πρέπει να το μετατρέψεις σε hyperlink. Ο εύκολος τρόπος είναι όπως ακριβώς σου το περιέγραψε η iristella. Άμα δεν σου αρέσει να το κάνεις με αυτή τη μέθοδο, ορίστε πως γίνεται και γραπτά:
[noparse][[/noparse]url=[b]your URL here[/b]][b]your text here[/b][/url]
Μπορείς όπου [b]your text here[/b] να βάλεις ξανά το URL, αν θέλεις.
Nov 26 2011 00:28
OdyMonaxos → iristella
Σόρρυ δηλαδή αν ήμουν λίγο αδιάκριτος, αλλά είδα φως και μπήκα.
Nov 26 2011 00:13
Tenshi → Osama Bin Laden
Συγγνώμη κύριε τρομοκράτη, αλλά η barbie είναι και για ερωτικά παιχνίδια!! :P
φαπ φαπ φαπ!! δείτε και θα καταλάβαιτε!! :troll:
Nov 26 2011 00:13
OdyMonaxos → Kenny
Κύριε mod, επειδή οι συνάδελφοί σου είναι περιορισμένης ευθύνης, διόρθωνε κατά βούληση, εγώ δεν κατάφερα να το 'φτιάξω. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=544431#post544431[/url]
Nov 25 2011 23:25
OdyMonaxos → iristella
Έστειλα, στο msn σου, σε ένα αρχειάκι txt, όλο τον κώδικα του post. Πάτησα στο edit, τα αντέγραψα όλα και στο 'στειλα.
Nov 25 2011 23:23
iristella → OdyMonaxos
Δεν είναι το section μου καλέ. Νομίζω αυτό που λες δεν γινεται γιατί τα μετατρέπει αυτόματα. >.< Αsk Kenny please? :D
Τι μου στειλες καλε?
Nov 25 2011 23:18
plotolp → Goutcou
Χαχαχα καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά μην το σκέφτεσαι έτσι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου γράφεις όσο συχνά θέλεις και χαίρομε πολύ κάθε φορά που το κάνεις. Ακόμα και ένα απλό "πως είσαι?", πίστεψε με, το εκτιμάω πάρα πολύ. :ureshii:
Σκέφτηκα να πάω να του μιλήσω από κοντά αλλά τι νόημα έχει? "Γεια σας, σας έστειλα δύο φορές email και περιμένω εδώ και 2 εβδομάδες απάντηση αλλά με γράψατε στα @@ σας, μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε πτυχιακή?" Ο τύπος δεν νοιάστηκε να απαντήσει, ούτε καν να μου πει πως δεν έχει διαθέσιμα θέματα να μην περιμένω τσάμπα. Εκ των υστέρων έμαθα ότι ένας φίλος μου που πήγε από το γραφείο του, έμαθε ότι δεν δίνει άλλα θέματα.
Αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο όμως ήταν η αδιαφορία. Πες "δεν έχω θέματα" αλλά πες το! Τι να πω ρε εσύ Μαίρη, μπορεί εγώ να είμαι ο παράλογος..
Claymore πάντα κορυφή!:8): Βασικά το anime δεν ήταν άσχημο όσο ακολουθούσε την ιστορία. Το τέλος του ήτανε μεγάλη πατάτα, αλλά τι να κάνεις? Μέχρι εκεί είχε βγει το manga! Αλήθεια τι προβλέπεις να γίνετε τώρα? Εγώ νομίζω με 3 awakening θα σκάσει μύτη η Clare! Έχει γίνει παλικαράκι και ο Raki!:D
Wow αυτές είναι πραγματικά πολλές σειρές!:P Τις παλιές που αναφέρεις τις γνωρίζω. Τις καινούργιες δεν τις είχα υπόψιν μου και μπορώ να πω πώς κάποιες σαν τις Pretty Little Liars και The Nine Lives Of Chloe King μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες! Listener και Sherlock θέλω να δω και εγώ. Το Game of Thrones σίγουρα θα στο πρότεινα και εγώ γιατί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!
Το traveler με έχεις ψήσει πολύ να το δω αλλά έχω 2 απορίες.
1. Από που να το κατεβάσω??? Στο torrenz δεν βρίσκω κάτι της προκοπής. Έχεις να μου δώσεις το link που το κατέβασες εσύ?
2. Το ότι σταματάει τόσο γρήγορα δεν είναι πρόβλημα? Θέλω να πω η ιστορία κόβετε ή φτιάξανε κανένα φινάλε?
Σου εύχομαι κάθε χρόνο να τα περνάς εξίσου όμορφα! Εγώ ποτέ δεν είχα πολυπληθείς παρέες αλλά είναι λίγο και στον χαρακτήρα μου. Είναι καλό πάντως να έχεις πολλούς φίλους. Χαίρομε πολύ που θυμάσαι και την δική μου!
p.s Πραγματικά είναι πολύ ωραίο να μπορείς να συζητήσεις με κάποιον άλλον κάτι που σε απασχολεί και να ξέρεις πως ενδιαφέρετε. Αυτό που λες για τα private msg είναι εν μέρη σωστό αλλά δεν πειράζει. Πόσοι νομίζεις μπαίνουν στο profile μου? Δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής:P
p.s2 Χαχαχα δεν έχεις διαβάσει ούτε μία σελίδα από τη τελευταία φορά που μιλήσαμε?? Το The Fourth Kind έχει αρχίσει είδη να κατεβαίνει(δεν ήθελε και πολύ μόλις είδα την Milla Jovovich)!!:riiight: Τώρα το Donkey Punch στα αλήθεια σου άρεσε και μου το προτείνεις ή το λες για πλάκα?
p.s3 Σε ευχαριστώ πολύ για όλες σου τις προτάσεις και τον χρόνο σου! Στο επόμενο post θα σου πω και τις δικές μου προτάσεις. Δεν στις λέω τώρα για να έχω χρόνο να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά και να θυμηθώ τι αξιόλογο είδα:P
Nov 25 2011 22:58
OdyMonaxos → iristella
Δεν θέλω τις λέξεις να είναι λίνκς, θέλω τα λινκς αυτούσια. [url]www.παπαρολίνκ.αστοδιάλο[/url] . Αυτό που έκανα (3 φορές!!!) ήταν να αντικαταστήσω όλα τα media tags με url. Αλλά δεν έπιασε. Και, πως δεν μπορείς ρε; Μισή moderator είσαι;
Nov 25 2011 22:38
iristella → OdyMonaxos
Έλα που εκεί που βρίσκεται δεν μπορώ να του κάνω edit. XD
Λοιπόν άκου να δεις τι θα κάνεις γιατί θα σου χρησιμέψει και για το μέλλον. Θα πας στη λέξη που θέλεις να είναι clickable, θα την κάνεις highlight και θα πάρεις το link στο οποίο θες να οδηγεί και θα το κάνεις c/p στο dialog box που εμφανίζεται όταν κάνεις click to [img]http://www.anime.gr/forums/images/editor/createlink.gif[/img] εικονίδιο. Repeat many times and you are set. :D
Nov 25 2011 22:33
OdyMonaxos → iristella
Τρισμέγιστη υπερασπίστρια του Forum, τράβηξα τα πάνδεινα αλλά δεν μπορώ να το διορθώσω ώστε να γίνουν κανονικά links. Σώσε τον κόπο μου!!!!
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=544431#post544431[/url]
Nov 25 2011 22:23
tsarefi → Theodore :D
Είναι πολύ καλό το Warez.. βρήκα το [B]Detective Conan[/B], είναι σύνολο 600φεύγα επεισόδια.
Ξεκίνησε το 1996 και παιζόταν ως το 2006 τρομερό?:OMG3:
έχει όλα τα επεισόδια και κάτι ταινίες τα έχει όλα σε MU.
Δεν είναι λίγα και τα ανιμέ που δίνει με MU.
Θα πάρω πάλι Premium MU όπως και είχα απλά σκέφτομαι να πάρω για 2 χρόνια, να το έχω γιατί αν ξαναγυρίσουμε σε δραχμή όλα αυτά θα είναι πολύ ακριβά για αυτό καλύτερα να τα έχω προπληρώσει σε Ευρώ τώρα που έχουμε ακόμα.
Θα είχα πάρει ήδη αν δεν είχε αλλάξει το internet Banking η Τράπεζα Κύπρου, για να μπορέσω να φορτίζω την prepaid card, Μόνο μέσω prepaid συναλλάσσομαι στο διαδίκτυο δεν βάζω κανονική πιστωτική ούτε για αστείο.
Ευχαριστώ πολύ για τη προσφορά σου αλλά δεν μπορώ να τη δεχτώ.
Πάντως με εξυπηρέτησες πάρα πολύ που μου είπες για το Warez έχει πολλά ανιμέ.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αυτό το θέμα που έχεις στη σελίδα σου που μιλάμε πως το έχεις βάλει? Έχω παρατηρήσει ότι ο καθένας έχει βάλει και κάτι άλλο, με χρώματα και εικονίτσες.
Είναι ωραία αυτά που έχεις βάλει.
Nov 25 2011 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed