Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → eyl

Έχεις διαβάσει κι εσύ τα παλιά έργα του Higashiyama, ε; I'm not alone, λοιπόν.
Nov 26 2011 22:07
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]ναι..και εγώ συμπάσχω γιατί και εγώ είμαι ένα μικρό χαζοβιολάκι και ούτε εμ΄να πρόκειται να με αφήσουν....όσο για το μαισπέις, δεν χρειάζεται να μετανιώνεις για τίποτα..Μαγκιά που βγάλατε τα τραγούδια σας εκεί και τα παρουσιάζετε στον κόσμο..Και μόνο για το θάρρος αξίζετε να ακουστείτε..Είμαι λάτρης της ελεύθερης έκφρασης[/COLOR]
Nov 26 2011 21:38
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

Yay !! ^^ eipa mipows kai den to ixeres gi auto eipa na sto pw.. ^^ tote see ya.
Nov 26 2011 21:05
Photo

Erisadesu → Adventurer

δεν τα πάω καθόλου καλά με τις ημέρες και τα ραντεβού γι αυτό :P
Nov 26 2011 18:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, είδα τον απάντησες για τον Spa[B][I]mm[/I][/B]er ε? Κι εγώ το σχολίασα αυτό και πάλι θα διαμαρτύρεται! :3 "όλο με διορθώνεται" αχ τον καημένο μωρέ τον τυραννάμε! xD
Nov 26 2011 17:43
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ok!
Nov 26 2011 17:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Όχι απάντα εσύ γιατί εγώ διαβάζω ένα κεφάλαιο αυτή τη στιγμή. Και ΟΚ αν γίνει θα σε πω! ^^
Nov 26 2011 17:34
Photo

Ωραία,υπολόγισέ με κι εμένα!! Επίσης,για να αποφύγουμε να απαντήσουμε μαζί στο rp,απάντα εσύ πρώτη...
Nov 26 2011 17:29
Photo

Eεεεε? Καλά καλέ έτσι το πε ο άνθρωπος για ένα one-shot. Όχι εβδομαδιαίο. Επίσης απ'ότι κατάλαβα θα είναι με κανόνες άλλους επειδή εγώ πάντως ψήθηκα! :3
Nov 26 2011 17:25
Photo

Δεν έχω πρόβλημα,αλλά δεν με βλέπω να συμμετέχω μεσοβδόμαδα.... Πες μου κάτι,οι κανονισμοί έχω καθοριστεί ή θα ψαχνόμαστε ;
Nov 26 2011 17:21
Photo

E καλά κάνεις. Να έχεις κι εσύ μια ασχολία όσο κάθεσαι μέσα. Αλήθεια, ψήνεσαι γι αυτό που λέει ο άλλος? Ένα one-shot μέσω του internet για DnD? Εdit: όχι αυτό ακριβώς λέει η κοπέλα. Ότι ακόμα έρxεται ο καημένος ο Spanner -κι όχι spammer, τι σου χει δώσει αυτήν την εντύπωση ότι σπαμμάρει? xD-
Nov 26 2011 17:19
Photo

KennyKai

Να σου πω... τα manga πότε να σου τα επιστρέψω; Αν τα θες μέσα στα Χριστούγεννα, πρέπει να σου τα δώσω από πιο πριν. :P
Nov 26 2011 17:17
Photo

Ξέρεις τι έγινε,λόγω του κρυώματος,έχω κλειστεί μέσα και βαριέμαι γι'αυτό κι είπα να γράψω! XD
Nov 26 2011 17:14
Photo

Nαι~! Και να φανταστείς μόλις χθες σχολιάζαμε με κάτι άλλα παιδιά ότι έχουμε καιρό να γράψουμε! Πάντως το καλό είναι ότι όχι μόνο ξαναρχίσαμε αλλά παίζει να τελειώσουμε και το arc σε λίγο και να φτάσουμε επιτέλους στην Ιαπωνία!
Nov 26 2011 17:00
Photo

Ρε,τι ωραία είναι,που γράφουμε και πάλι στο group!!! :3
Nov 26 2011 16:44