Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → °•πίΟu-πίΟu•°™

Να σου πω την αήθεια νομίζω πως με όλη αυτή την ειρωνία σε υπερασπίζσεται αντί για το αντίθετο, και δε θα το θεωρούσα καθόλου απίθανο να είστε συνεργάτες, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί περισσότερο απο το αποτελεσμα αυτης της μερας. I've still got my eyes on you, y' know.:P
Dec 29 2011 02:00
Photo

Zem@c → zoro77

:o thnks thnks! kai esy oti epithumeis na ginei pragmatikotita prin to 2012 pou tha katastrafei o kosmos! :p
Dec 29 2011 01:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → valadorn

Oh Hpuse MD? Me likes!
Dec 29 2011 01:34
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui

Κι εγω εκει βασιστηκα και την ψηφισα αρχικα, αλλα μετα απο τοση ειρωνια αναγκαστηκα να αλλαξω ψηφο. Εκνευριστηκα βασικα.
Dec 29 2011 01:28
Photo

Kamui → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι, δε φαινόταν.:himitsu: Πρώτη φορά είναι που υπερασπίζεται η μία την άλλη. Όχι πως τις κατηγορώ γι αυτό φυσικά, αλλά νομίζω πως αυτή τη φορά θα τους βγεί σε κακό. Το σίγουρο είναι οτι η Anelis εχει αποδείξει πόσο καλή είναι στο να κορροϊδεύει κοντινά της πρόσωπα σ' αυτό το παιχνίδι.:tensai:
Dec 29 2011 01:20
Photo

valadorn → Fallen_Mpougatsa

Xaxaxa ναι για τον light ισχυει! Ο L πιστευω θα ενδιαφεροταν (απο σειρες) για house :-P και θα γουσταρε νευροχειρουργικη και τα ρεστα!!
Dec 29 2011 01:20
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui

Το εντοπισες και εσυ το παρεακι ε; :P
Dec 29 2011 01:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → valadorn

Πφφ, ο Light θα ήταν απ'αυτούς που θεωρούν αυτούς που βλέπουν anime socially inept. Ο L πάντως θα βλεπε series experimental lane! xD Με τέτοιους κύκλους...
Dec 29 2011 01:13
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Καμμένε :P Τέσπα, κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.
Dec 29 2011 00:40
Photo

Blacker_than dark → metalmusicmaniac

επαιζα λολ ολη μερα και το ξεχασα..
Dec 29 2011 00:37
Photo

metalmusicmaniac → Blacker_than dark

Τι έγινα τελικά? Μίλησες με κάναν mod? Εγώ τώρα μπήκα γιατί είχαμε κόσμο στο σπίτι.
Dec 29 2011 00:23
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Φυσικά, όταν πιστεύεις ότι το έχεις έτοιμο και αν φυσικά θέλεις μπορείς να στείλεις και το δικό σου σε εμένα. Αλλά αυτό δεν είναι προϋπόθεση για να σου στείλω το δικό μου, don't worry. Εσύ τι γράφεις ωστόσο? Μυθιστόρημα? :) Μου βγαίνει? Μια βρίσκεις κατευθείαν τις ψευδείς προτάσεις μου στο παιχνίδι και τώρα καταλαβαίνεις πως δεν μου αρέσει και τόσο η σχολή μου! wtf? Όντως έχεις μαγικές δυναμεις? :p
Dec 29 2011 00:18
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Οκ, λοιπόν. Όταν "ολοκληρώσω" το πρώτο βιβλίο θα σου στείλω μερικά κεφάλαια και αν σου αρέσει και θες την συνέχεια θα στο στείλω όλο. Αλλά πρώτα έχω κάποια πράγματα να προσθέσω. Fictionpress ? Θα του ρίξω μια ματιά. Thanks για το suggestion. :) Οχι, δεν μου αρέσει και αυτό είναι το κακό. Πρέπει όμως να την τελειώσω γιατί δίχως πτυχίο τριτοβάθμιας δεν πάω πουθενά. Btw συζητάς με τρία άτομα ταυτόχρονα ? :P :ΧD
Dec 28 2011 23:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Πολλοι μου αρέσει να μιλάω μαζί σου επειδή και οι δύο τρολλάρουμε ανελέητα! :kakaka:
Dec 28 2011 23:50
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

κακοψυχος?? εγω?? απο που και ως που?? βασ8ικα ποιον θα χαρακτηριζες κακοψυχο?? και γιατι να μην ζηλεψεις?? δεν ειναι περιεργο οι ατελεις να ποθουν τα χαρακτηριστικα των τελειων..
Dec 28 2011 23:47