Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

Χιχιχι!!! Έλα μωρέ οκ δεν θα πάρω κάνα κεφάλι αν δω ότι δεν χρησιμοποιήται η λίστα...εγώ για ευκολία το λέω!!!
Dec 28 2011 23:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Σκάσε κακόψυχε άνθρωπε και με κάνεις να ζηλεύω. Κι ο Μιχάλης είναι χαζός και ανασφαλής. Όχι σαν κι εμένα...λέμε τώρα. xD
Dec 28 2011 23:39
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Τώρα που το είπες, σύντομα θα αρχίσω να ψάχνω άτομα να το διαβάσουν για κριτική. Αν θες και σου αρέσει το συγκεκριμένο genre θα σε έχω υπόψη; ;) BTW το γράφω πλήρως για δική μου "κατανάλωση". Μου καρφώθηκε η ιστορία πριν κάμποσα χρόνια και είπα να κάτσω να την γράψω ακόμα και αν θα είμαι ο μόνος που θα την διαβάσει τελικά. Σπουδάζω ακόμη (δυστυχώς) Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής. Είναι δύσκολη σχολή (πολυτεχνείο) + τα είχα αφήσει ενα χρόνο λόγω θητείας+ δεν μου αρέσει και γενικά τα έχω βρει λίγο σκούρα. Άσε XD
Dec 28 2011 23:37
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

το ξερεις νομιζω οτι ο μιχαλης παει γυμναστηριο για να χασει κιλα νομιζω εχει χασει 4-5.. αρφα σαν εμας; θελει να γινει πανω κατω, και στην τελικη εμεις φταιμε που μεταβολιζουμε πολυ καλα τους υδατανθρακες και οσο και να τρωμε δεν παιρνουμε βαρος????
Dec 28 2011 23:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Xα χα για το ονοματάκι λέω δεν ξέρω πως θα είναι ο ίδιος. Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, ε έχουμε την ανώτερη μνήμη που τα θυμόμαστε όλα και δεν χρειαζόμαστε τη λίστα... Πφφφφφ ναι καλά. Απλώς βαριέμαι.
Dec 28 2011 23:35
Photo

Petran79 → TheChoSenOnE

αντε βγηκε! [url]http://www.figlidigaucci.eu/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=75[/url] το δοκιμαζω!
Dec 28 2011 23:35
Photo

Εμ μου έρχεται βαριά...Κοίτα, δε σε ήξερα πριν φύγεις απ'τη Λάρισσα προφανώς αλλά ότι είσαι λεπτός είσαι. Πολύ. Όπως και ο Ηρακλής. Νομίζω το κανονικό είναι σαν τον Μιχάλη, just.
Dec 28 2011 23:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → SpeedFreak

Sppedfreak dear, κανείς δεν έχει κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι...κι ο black kaiser έχει δίκιο! Μα να μη σ'αρέσει ο Aizen? xD
Dec 28 2011 23:32
Photo

Δεν θα σχολιάσω μέχρι να δω το πρώτο post του...
Dec 28 2011 23:29
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

τι το κακο εχει η πιτσα για βραδινο δηλαδη?? και ασε απο τοτε που γυρισα στην λαρισα ο,λοι λενε οτι εχασα κιλα, εμενα δεν μου φαινεται, εσυ τι λες??
Dec 28 2011 23:27
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Είναι μυθιστόρημα, fantasy genre. Διαδραματίζεται σε έναν κόσμο Tolkien-like αλλά οι πρωταγωνιστές (μια παρέα 11 νεαρών) προέρχονται από τον δικό μας κόσμο. Έχω γράψει 1100+ σελίδες και μάλλον οι 600 πρώτες (περίπου) θα αποτελέσουν το πρώτο βιβλίο. :) Σειρά E-books θα είναι βασικά. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για να περιμένω να το δω ποτέ σε χαρτί. XD Δημοσιογράφος? Δύσκολοι καιροί για δημοσιογράφους η σημερινή. Δουλεύουν πραγματικά για ψύχουλα. Τι σπουδάζεις αλήθεια?
Dec 28 2011 23:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → skatopsuxos

Σκατόψυχος. Επικό. xD
Dec 28 2011 23:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Α, κρίμα. Και καλή όρεξη. Επίσης έχουμε ένα νέο μέλος που λέγεται σκοτόψυχος. Πόσο win είναι αυτό?
Dec 28 2011 23:18
Photo

Eeeh? Να μην παχύνω κι άλλο? Από τότε που σε γνώρισα δεν πάχυνα καθόλου! Και ναι χοντρέ εσύ τι να σε πω ΧΡ Επίσης, όταν λέω τρώω εννοώ μπρόκολο και ντοματούλα, χαλάρωσε τι νομίζεις σαν κι εσάς τα σαρκοφάγα είμαι? Όχι ότι δεν το τρώω το κρεατάκι μου αλλά νυχτιάτικα πολύ βαρύ...
Dec 28 2011 23:18
Photo

Κάνω μαμ τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ....
Dec 28 2011 23:16