Community Status Updates
metalmusicmaniac → iristella
Hi, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση. Με ένα παιδί εδώ απ'το φόρρουμ σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα thread για το tichu (πιστεύω το έχεις ακουστά ^^') και ήθελα να σε ρωτήσω που να το δημιουργήσω το συγκεκριμένο thread (π.χ. Off Topic, Ψυχαγωγία-Διασκέδαση κλπ) ή αν υπάρχει ήδη thread my bad ^^'.
Δεν ξέρω αν εσύ είσαι η αρμόδια για αυτά τα θέματα αλλά δεν ήξερα ποιόν άλλον να ρωτήσω :emptyonexg1:
Ευχαριστώ :)
Dec 29 2011 13:03
OdyMonaxos → metalmusicmaniac
Τρέχα ρε μια στο εσύ ψεύδεσαι και άλλαξε το ποστ σου, σ έχω νιντζάρει από χτες :P
Dec 29 2011 13:02
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Μα τι καμμένος :P
Καλά άμα είναι έτσι το αφήνουμε κιόλας.
Dec 29 2011 12:49
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
αυτη ειναι του μιχαλη η αδερφη ψυχη. και δεν ξερω ρωτα εσυ καπιον μοντ εγω δεν μπορω τωρα παιζω τιτσου στο ιντερνετ
Dec 29 2011 12:48
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Για λέγε ρε συ τώρα, ποιόν θα ρωτήσουμε για το thread?
Επίσης βρήκες την αδερφή ψυχή σου [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=16542[/url] :hahaha:
Dec 29 2011 12:43
BoredForLife → Kalamaris
Ναι μωρε, δεν πολυερχομαι στο φορουμ :< Και βαριεμαι και να ποσταρς πραγματα xD
2α λυκειου και η προσπάθεια να καταφερω να κανω πολλά πραγματα >.>
Dec 29 2011 12:31
Black Kaiser → Kamen Tantei Zura
[QUOTE][COLOR=black]με εξαίρεση τον [COLOR=darkorange]Aizen[/COLOR], που η θέση του σαν βασιλική πεταλούδα[/COLOR][/QUOTE]Τέλος. Ένας ακόμα να πει τον Aizen "βασιλική πεταλούδα" στο επόμενο Παλέρμο θα κανονίσω να είμαι ο μοναδικός δολοφόνος. Σε immortal mode. :P
Dec 29 2011 11:48
meidei → Hanzo
Χρόνια πολλά καταρχάς.
Έτσι όπως τα βλέπω, το Utlimate Xmen μου κάθεται καλύτερα. Μάλλον από εκεί θα ξεκινήσω.
Dec 29 2011 10:25
Kamui → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν πιστεύω πως και εσύ και ο Jimop είστε δολοφόνοι.
Είπα ένας απο τους δύο.
Το ποιος είναι θα φανεί στην πορεία.
Dec 29 2011 02:06
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui
Nαι αλλα οπως ειδες με ειρωνευθηκαν και με υπερασπιστηκαν και οι 2. Και οι εναπομειναντες δολοφονοι ειναι 2, οχι 3 :Ρ
Dec 29 2011 02:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed