Jump to content


Community Status Updates


Photo

zennith666 → Kai

Btw Έχεις ΜΣΝ ???
Dec 29 2011 17:48
Photo

zennith666 → Kai

Thank you!!!!!!!
Dec 29 2011 17:48
Photo

Kennyiristella

Το ανδρικό αντίστοιχο των πορωμένων fujoshi, όμως, δεν είναι ούτε οι fans των ecchi, ούτε οι fans των hentai. Πας να τα βάλεις όλα στο ίδιο τσουβάλι του "ανδρικού αντίποδα", αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετικά είδη. Η αντιστοιχία πάει ως εξής: [b]ανδρες | γυναίκες[/b] hentai | hentai (λίγο-πολύ τα ίδια) ecchi | smut yuri | yaoi Άρα καταλήγουμε και πάλι σ' αυτήν την περιγέλαστη μειονότητα από σκληροπηρυνικούς male yuri fans που σου 'λεγα και στο προηγούμενο VM... άτομα που, όπως ακριβώς και οι fujoshi που κράζω, σιχαίνονται την ύπαρξη του ίδιου τους του φύλου σε ρομαντικές ιστορίες. Θα τους πετύχεις να λένε διάφορα τραγελαφικά όπως "the purest form of love is one untainted by a filthy penis" κτλ. :frozen: Η ένστασή σου είναι ότι έκανα τη σύγκριση "καμένες fujoshi vs σύνολο ανδρών", κάτι το οποίο όμως απέχει πολύ από την αλήθεια. Ίσως κι εγώ βέβαια θα έπρεπε να το περιγράψω με περισσότερα λόγια για να μην παρεξηγηθώ. Στην πραγματικότητα, η σύγκριση μέσα στο μυαλό μου ήταν "γυναίκες yaoi fans vs άνδρες yuri fans". Άλλωστε, με θεωρώ κι εμένα yuri fan (κι ας μην το φωνάζω καθόλου). Εκεί κολλούσε λοιπόν το "εμείς" της πρότασης που quotαρες. Έχω σχηματίσει την εντύπωση (κι άμα θες αμφισβήτησέ το, δεν έχω κάποιο τρόπο να σε πείσω) ότι μέσα στο γυναικείο yaoi κοινό υπάρχουν πολύ περισσότερες μουρλές απ' όσους μουρλούς περιέχει το ανδρικό yuri κοινό. Εξ ου και η ρητορική μου ερώτηση "Εμείς γιατί δεν..." σ' εκείνο το VM. Δεν είναι ότι δεν έχουμε κι εμείς τους μουρλούς μας, αλλά είναι αμελητέα σχεδόν ποσότητα. Όχι ότι τυχαίνουν ελαφρότερης αντιμετώπισης από μένα όποτε τους συναντώ, μόνο και μόνο επειδή είναι λιγότεροι.
Dec 29 2011 17:45
Photo

Kai → zennith666

Ναι, αυτό ακριβώς ήταν.
Dec 29 2011 17:39
Photo

iristellaKenny

Mετά από δύο μέρες που δεν είχα net και μία που κοιμόμουν όρθια είπα να απαντήσω. Πιθανόν δεν κατάλαβες το ποια είναι η ένστασή μου. Συμφωνώ το ότι να βάζουν inuendos, fanservice εκεί που δεν υπάρχει για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένη μερίδα του κοινού δεν είναι σωστή τακτική. Συμφωνώ ότι οι εν λόγω τυπισσες είναι λαλημένες. Εκεί που διαφωνώ είναι να τις αντιπαραβάλλεις με το σύνολο του ανδρικού φύλου με το "εμείς γιατί δεν το κάνουμε αυτό" ή έστω με την μεγάλη πλειοψηφία του από την στιγμή που οι συγκεκριμένες δεν αποτελούν κάτι τέτοιο. Τελείως διαφορετικά μεγέθη στην μία και στην άλλη περίπτωση. Θες να κάνεις την σύγκριση ανάμεσα σε sane και insane ατομα? Fine by me. Θες να κάνεις την σύγκριση ανάμεσα στο fanservice obsessed (με την κακή έννοια) αντρικό και γυναικείο κοινό; Επίσης fine by me. Μην μου μπερδεύεις όμως ανόμοια πράγματα γιατί βγαίνουν περίεργα συμπεράσματα. Εφόσον μιλάς για τις τύπισσες που θέλουν όλα να τα βλέπουν yaoi γιατί μου συγκρίνεις τον μέσο ecchi fan? Δεν ειναι αυτή η αντιστοιχία. Η αντιστοιχία είναι αυτοί που όπως αναφέρεις είναι έρμαια και δούλοι των ορέξεων τους σε yuri/ecchi/hentai αυτοί που θα ήθελαν το usagi drop hentai ή να έχει ανά δεύτερο καρέ pantsushots της Rin, και εκτός και αν έχεις κάποια επισημα στοιχεία πέρα από την προσωπική σου εκτίμηση δεν μπορούμε να πούμε αν είναι περισσότεροι ή λιγότεροι από τις αντίστοιχες fujoshi/smut obsessed δεν ξέρω και εγώ τι του γυναικείου φύλου. Και είμαι σίγουρη ότι κανέναν από αυτούς απασχολησε το ζήτημα που ανέφερες για τα manga αποκλειστικα με ξύλο. ΤL:DR και με κίνδυνο να ακουστώ ωμή. Ηλίθιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Δεν είναι ούτε φυλετικό το ζήτημα ούτε ζήτημα είδους manga. Είναι θέμα ατόμου καθαρά. Αυτό έτσι όπως διατύπωσες την θέση σου στο vm δεν φαίνεται. Από εκεί και πέρα αναφερόμενη στο κατά πόσο το fanservice αποπροσανατολίζει. Από την στιγμή που κάποιος δεν διαμαρτύρεται για κάτι, και δεν θίγει καν το θέμα είναι στο χέρι του άλλου να ερμηνεύσει την στάση αυτή. Είμαι διατεθειμένη να δεχτώ ότι υπάρχουν άτομα τα οποία δεν διαμαρτύρονται για τον λόγο που ανέφερες. Από την άλλη όμως όπως μας έχει αποδείξει περίτρανα και το Misa thread υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι εστιάζουν άλλου. Κανένα από τα δύο ενδεχόμενα δεν κάνει λιγότερο σωστό "το να πεις ότι κάτι σε ενοχλεί, να ξενερώσεις και να στραφείς αλλού." Ίσως δεν θα αλλάξει κάτι σε επίπεδο anime industry αλλά ενδεχομένως να αλλάξεις την οπτική ενός συνομιλητή σου πάνω στο θέμα κάτι που θεωρώ εξίσου σημαντικό. :)
Dec 29 2011 16:49
Photo

KennyKai

[SPOILER]Ε ναι, αν δεν επενέβαινε εκείνη τη στιγμή, μετά θα ήταν σε φάση "μου φάγαν' το μπιφτέκι μουουουου :if:". :hahaha:[/SPOILER]PS. Silly zennith... Τί με πρόλαβες, ρε; Όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν. :tensai:
Dec 29 2011 16:38
Photo

zennith666 → Kai

Αγάπη ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα ... [SPOILER]το misunderstanding είναι ότι πίστευε πως ο H ήταν ερωτευμένος με την Saki, έτσι???[/SPOILER]
Dec 29 2011 16:30
Photo

zennith666 → Kenny

Μπες MSN!!!!!!
Dec 29 2011 16:23
Photo

zennith666 → Kai

Τσα τον πρόλαβα XD!!!!!!!!!
Dec 29 2011 16:22
Photo

Kai → zennith666

Nice. Πρώτα μου το είπατε εσείς και μετά το είδα στο manga-updates. Αυτό θα πει κόλλημα.
Dec 29 2011 16:18
Photo

KaiKenny

[spoiler] Το θέμα είναι, αν λυθούν οι παρεξηγήσεις και εξομολογηθούν τελικά, τι θα γίνει μετά; Θα έχουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε με την Saki όπως φοβάται ή όχι; Πάντως ήταν ευχάριστο το κεφάλαιο. XD Ε, ο καημένος είχε και τα δίκια του. Το περίμενε, το περίμενε, όχι να του πάρουν και το φαγητό από το στόμα. [/spoiler]
Dec 29 2011 16:17
Photo

Kenny → Tenshi

Περαστικά ρε αγορίνα... BTW, μέχρι πότε μένεις Θεσσαλονίκη;
Dec 29 2011 16:11
Photo

KennyKai

Καλό το σημερινό chapter. [spoiler]Γέλασα με τις φωνές του Harisugawa, που ήταν σε φάση "ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΦΑΪ ΜΟΥ". :hahaha: Λες να λυθούν γρήγορα και τα misunderstandings με τη Mao;[/spoiler]
Dec 29 2011 16:06
Photo

zennith666 → Kai

Βγήκε το KnKnH τρέεεεεχωωωω!!!
Dec 29 2011 16:05
Photo

Black Kaiser → Lord Leon

Κοίτα, μια χαρά του πάει ο σκούφος του Santa αν τον συγκρίνεις με την γελοία μορφή ενός συγκεκριμένου εντόμου (μην το πεις!) που του έδωσε κάποια στιγμή ο δημιουργός του. Όπως είπα και στην FAI, γράφω ένα μυθιστόρημα, fantasy genre. Αν έχεις χρόνο και ενδιαφέρεσαι να το διαβάσεις μπορώ να σου στείλω τίποτα όταν το φέρω σε τελική μορφή.
Dec 29 2011 13:43