Community Status Updates
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
καλα εισαι, εγκρινω!! γιατι δεν εβαλες τιποτα εσυ και το εδωσες φρι γυρο?? και τωρα τρως εσυ?? εγω εχω ηδη πληνει τα δοντια, κοψε το βραδινο φαγητο μην παχυνεις και αλλο, ακου καμια συμβουλη και απο μενα τον χοντρο ..
Dec 28 2011 23:13
Fallen_Mpougatsa → zennith666
Mμμ, δε σε αδικώ! Επίσης, έδωσα free round πάνε χτύπα τον! xD Το βρήκα εν τέλη έστω και με τη δεύτερη :if:
Dec 28 2011 23:10
zennith666 → Fallen_Mpougatsa
Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ μπόρεσα να το δω άνετα το Lucky star , το είδα σιγά σιγά γιατί μου άρεσε το γελοίο humor του.
Dec 28 2011 23:09
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Χα χα, δεν υπεκφεύγω απλώς πήγα να φάω κάτι. Λοιπόν, την παραμονή Χριστουγέννων ήταν να βγω αλλά τελικά δε μπορέσα εξαιτίας πολλών ατυχιών και συγκυριών. Μετά την Κυριακή πήγα κινηματογράφο, τη δευτέρα στην Kai, την Τρίτη hikikomori μέσα, σήμρα ήμουν για DnD.
Τώρα αύριο δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά την παραμονή πρωτοχρονιάς θα πάω σε κλαμπ και την Πρωτοχρονιά το βράδυ γι κρασοκατάνιξη. Nice no?
Dec 28 2011 23:09
Χα χα χα ώστε είσαι pervert! Α, τι να σου πα παρόλαυτα, εγώ το χρησιμοποιώ αυτό το smiley αλλά δεν άντεηα να δω αυτήν την σειρά με την Konata. Στο 10λεπτο την έκλεισα.
Dec 28 2011 23:06
αντε μαρια μην υπεκφευγεις λεγε τι εκανες στις γιορτες, εστω τι θα κανεις...
Dec 28 2011 23:00
δεν λεω ψεμματα στην θεσσαλονικη παντα εχω εναν μαζι μου οχι ομως στην λαρισα που paroti o xronow einai elaxistos δεν ειναι τελειως αληθεια το παντα..:)
Dec 28 2011 22:54
Και όμως τα @@ μας πήραμε και οι δύο!!Και ήθελα να πω H konata και οι μα λα κιες της.Γιατί
pervert με πέρασες ρεεεε.(όχι ότι δεν είμαι)
Dec 28 2011 22:53
Το ποιο μέρος το σώματος σου θυμίζει έχει κρυφτεί από τους αστερίσκους οπότε ξαναπες το με κενά. Επίσης, είμαι σίγουρη πως το έχω στο Εδώ ψεύδεσαι γιατί...δεν τον έχεις δει να φοράει ζακετούλα μέσα στο αγιάζι και κοντομάνυκο από ένα dare,,,
Dec 28 2011 22:51
Κάθε φορά που κάποιος βάζει αυτό το σηματάκι μου έρχεται στο μυαλό η Konata και οι ******** της!!!
Dec 28 2011 22:49
κουρευτικα skinhead φαση αρα μπουκλιτσες no more.
την πρωτοχρονια δεν ξερω τι θα κανω ακομη μαλλον παραδοσιακα στο σπιτι και μιλησα μονο με τον χρηστο, με κανεναν δεν βρεθηκα γιατι ειμαι λαρισα..
Dec 28 2011 22:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed