Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Α ωραία. Με το τσουβάλι όλοι...τουλάχιστον αυτός ξανάρχεται? Γιατί θυμάμαι ότι είπες πως σοκαρίστηκες όταν στο lost canvas δεν επέστρεφαν.
Jan 12 2012 22:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Είχε τις χάντρες που δημιούργησε ο Asmita στον προηγούμενο πόλεμο, μιας και είναι μεταγενέστερος. Πεθαίνει αλλά δεν πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο.
ΥΣΤ. Επίσης ο Asmita ήταν στο Jamir όταν πέθανε, όχι στο Ιερό.
Jan 12 2012 22:16
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ε χε χε, όντως...εσύ τα ονόματα εγώ γεωγραφικούς προορισμούς.
Πφφφ, απαντάει κι ο άλλος. Και λέω γι αυτόν ακριβώς τον λόγο να μιλάνε με VMs, γιατί αλλιώς το χέσαμε το νήμα. xD
Jan 12 2012 22:16
Fallen_Mpougatsa → Kai
:oo:
Kι αυτός χάντρες? Κι άλλος πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο? ΝΟΟΟΟΟΟΟ!
Jan 12 2012 22:14
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Έλα μωρέ,όλοι έχουμε έναν τομέα γνώσεων στον οποίο είμαστε για τα μπάζα.Εγώ π.χ. δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ ονόματα,παντός είδους. xD
Το είδα κι είπα να απαντήσω,αλλά μετά λέω,"δεν μαμιέται που θα κάτσω να ασχοληθώ με τους noobαδες..."
Jan 12 2012 22:11
:3 Me and my awesome geography skills...μπέρδεψα την Ολλανδία με τη Σουηδία και το Άμστερνταμ με την Στοκχόλμη...
Χμ, πάνε στο Αιτχόφεν τότε. Καλό ακούγεται! Ειδικά αν μπορεί να πας με την πρακτική. Επίσης, δες το "new member section" -_-"
Jan 12 2012 22:03
GhostPrince → BloodyPrincess
[QUOTE=BloodyPrincess;554569]εχει δει κανεις καμια ταινια ανιμε σε στυλ Princess Mononoke,Nausicaa Of The Valley Of The Wind,Spirited Away,Howl's Moving Castle και κ.τ.λ ??
:wis: :drink: :ureshii:[/QUOTE]
εκτος απ'αυτα που ανεφερες βαλε στη λιστ και το laputa:castle in the sky ^^
also, υπαρχει αναλογο thread γιαφτα ^^ [URL="http://www.anime.gr/forums/www.anime.gr/forums/showthread.php?p=554551"]here[/URL]
welcome btw :3
Jan 12 2012 21:48
OdyMonaxos → BloodyPrincess
Θα σε μαλώσω βρε συ. Το θρεντ για τις συστάσεις είναι ΜΟΝΟ για τις συστάσεις. Για τις ταινίες κάνε ένα search στα φόρουμ και κοίτα τα ανάλογα θρεντς.
Jan 12 2012 21:30
Botsun → Fallen_Mpougatsa
To Αμστερνταμ είναι στην Ολλανδία... -.-
Το ζήτημα είναι,να υπάρχει κάποιο πανεπιστήμιο ή εταιρεία ηλεκτρονικών για να δουλέψω.Όπως π.χ στο Αϊντχόφεν που είναι η Phillips κι η σχολή μου,μπορεί να με στείλει εκεί για πρακτική.
Jan 12 2012 21:27
Xμ...δεν είμαι πολύταξιδεμένη κι εσύ μιλάς για εκτός Ελλάδας. Αμστερνταμ καλό αλλά μακρυά βρε, και κρύα! Τι λες για...Ολλανδία? Ίσως κάπου σε Ισπανία? Επειδή εκεί θα ναι και το κλίμα κοντινό. Αλλά όχι Ιταλία, too much like home.
Jan 12 2012 21:23
Kai → Kenny
Έφτασα up-to-date και το λάτρεψα! Τελικά δεν χρειάζεται να έχεις σχέση ή να είσαι πολύ καλός με τα quizzes είναι ενδιαφέρον έτσι κι αλλιώς αφού μαθαίνεις τις απαντήσεις και μ' αρέσει πολύ το sol κομμάτι που έχει μέσα.
:kyaaa: Λάτρεψα τους χαρακτήρες [I][B](τι νορμάλ κοπέλες!!!)[/B][/I] και συμπάθησα πολύ τον πρωταγωνιστή!!!
+ 1 αναγνώστης πλέον.
:nod2: Ευχαριστώ για την πρόταση.
Jan 12 2012 21:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed