Community Status Updates
OdyMonaxos → BloodyPrincess
Βέβαια άργησα να τα δω λίγο. Είχα πιο σημαντικούς στόχους για stalking.
Jan 12 2012 19:41
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Από την Δευτέρα χάνω συνεχώς μαθήματα,μιας και δεν λέω να γίνω καλά με τίποτα.
Άσε σήμερα,αυτή την εβδομάδα έχασα τρία εργαστήρια τα οποία θα πρέπει να τα αναπληρώσω μόνος μου,σε μέρες που θα βολεύουν τους καθηγητές.
Περαστικά σου!
Jan 12 2012 19:36
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha, τώρα το είδες βρε botsun?
Kαι είσαι κι εσύ άρρωστος ε? Πω πω, μαζί την αρπάζουμε! Από χθες έχω φριχτή λαρυγγίτιδα και μια έχω και μια όχι πυρετό. Κι αύριο έχω το μάθημα που δε θέλω να χάσω με τίποτα. Ελπίζω εσύ να μην έχεις μάθημα αύριο.
Jan 12 2012 19:33
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Pestoallagenovese: Τα Χριστούγεννα πέρασαν και το χαμόγελο δεν έσβησε.[/QUOTE]
:if: Μόλις κύλησε ένα δάκρυ,στα κόκκινα απο τον πυρετό μάγουλά μου!
Jan 12 2012 19:24
BloodyPrincess → OdyMonaxos
χαχα τι καλος..!
κομέ,δεν το ηξερα...και οχι,απο οτι καταλαβες σε εσενα μιλσουσα επομενος δεν μονολογουσα!!
:wth: :kakaka:
Jan 12 2012 19:22
OdyMonaxos → BloodyPrincess
Οι ζαρτιέρες είναι +2 για κάθε κοπέλα άνω του 5, by default.
Και για να γράψεις σε κάποιον πάτα το view conversation ή πήγαινε στο προφίλ του. Το να μονολογείς στο ίντερνετ είναι κομμάτι σχιζοφρενικό :P
Jan 12 2012 19:02
BloodyPrincess
χαχαχαχ εχω ατομα που με πειραζουν και το εχω συνη9ισει !! xD
χαχαχαχ δεν νομιζω να τρελα9ειτε κ ολας!! x'D ;$
Jan 12 2012 18:04
Maffy → zennith666
Όχι ρε συ, μου τις στέλνουν στον υπολογιστή. Εγώ τις κάνω εμφανίσιμες στο κοινό xD Αν ήμουν και raw provider και translator, θα ήμουν group από μόνη μου xD Εγώ είμαι η cleaner και h typesetter aka editor \o/
Jan 12 2012 17:59
zennith666 → Maffy
ΑΑ δηλαδή είσαι raw provider και scanwoman(δικό μου αυτό!!) Να φανταστώ ότι ξέρεις και japanese και παίρνεις raw ή απλά τα παίρνεις για συλλογή???
Jan 12 2012 17:46
metalmusicmaniac → Kamui
Διάβασα το link για τον διαγωνισμό. Ένα έχω να σου πω: Go Go Kamui :bike:
Jan 12 2012 17:44
Black Kaiser → DarkElf
Τα λόγια σου ξεχειλίζουν ζήλια για τον Τρισμέγιστο. Και μόνο που παραθέτεις ειρωνικούς χαρακτηρισμούς από haters λέει πολλά. Haters gonna hate.
Δεν ξέρω τι είναι η Enka ούτε με ενδιαφέρει, αλλά η μουσική που ακούει είναι ίδια με εκείνη που χρησιμοποιούσαν οι σοβιετικοί σε ένα καρτούν παραγωγής τους με έναν λύκο και έναν λαγό. Μην μιλήσω για το κιτσαριό της γραβάτας με το haori, χαρακτηριστικό βλαχομπαρόκ της ιδιοσυγκρασίας του χαρακτήρα του.
Καλύτερα να πέθαινε από τον Άιζεν. Τιμή του θα ήταν.
Jan 12 2012 17:38
Maffy → zennith666
A εντάξει τότε xD Τουλάχιστον είχες manga c:
Βασικά η δουλειά μου δεν έχει ακριβώς σχέση με τα λάθη γιατί αν γίνει λάθος θα είναι δικό μου ή πέτυχα άθλιo μεταφραστή xD Εγώ παίρνω τη raw page απ'το manga κατευθείαν, την ισιώνω, την κάνω καθαρά ασπρόμαυρη (γιατί βγαίνουν τόσο γκρίζα στον σκανάρισμα), την καθαρίζω από άχρηστα μαύρα pixels, κόβω τις άκρες, καθαρίζω όλο το text και sfx, ζωγραφίζω το background όπου χρειάζεται, κάνω typesetting (text+sfx) και φυσικά την κάνω resize στο μέγεθος που πρέπει να είναι! Κι ειναι αρκετά βαρετό όταν έχει να ξαναζωγραφίσεις πόσα bg για πόοοοοοοσα sfx x.x Αλλά μ'αρέσει c: Τώρα τα groups που είμαι μέλος είναι για ρομαντικούλια κλπ! Το ένα είναι το shinnen που είναι αρκετά γνωστό και μετά το άγνωστο group eternal heart στο οποίο είχα κολλήσει μ'ένα manga κι αργούσαν και μπήκα για να βοηθήσω αλλά η main editor κάπου εξαφανίστηκε κι οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε release gγιατί εκείνη είχε τα αρχικά chapters κι εγώ έκανα τα επόμενα... Αχ αχ~
Jan 12 2012 17:30
Lalaith → OdyMonaxos
τι να κανουμε.....ο κοσμος ειναι σκληρος......(τοσο σκληρος που η γυναικες αρχιζουν να ξεχνανε το νοημα του να φορας ζαρτιερες)
Jan 12 2012 17:21
zennith666 → Maffy
Κοίτα διαβάζα manga.Για κάποιο μαγικό λόγο(airflow) η h motherboard (to chipaki Northbridge για ακριβεια) θερμενότανε πολύ όταν έπεζε βίντεο στον υπολογιστή αλλά τα manga τα διάβαζα άνετα!!Τώρα για πες μου που είσαι editor(σε ποια group) και ΤΙ ακριβώς κάνει ο Editor(κοιτάς για λάθη να φανταστώ?)
Jan 12 2012 17:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed