Jump to content

Community Status Updates

Photo

elena(storm-guardian) → Lúthien Tinúviel

τι κανει τ μπισκοτακι μου??????να σ ρωτησω...θα παμε το σαββατο pu?blic???εχει ερθει τ βιβλιο που ηθελα....
Jan 13 2012 00:42
Photo

KaiKenny

:hahaha: Ok, δεν ξέρω πού αλλού να τα πω... Το καινούργιο κεφάλαιο του SKET είχε πολύ γέλιο [spoiler] Δηλαδή, την είχε που την είχε δημιουργήσει μόνος του την παρεξήγηση ήρθε και τα έμπλεξε ακόμα περισσότερο και την έκανε την υπόθεση μεξικάνικο μέσα στο κεφάλι του. Και ενώ οι άλλοι δύο είχαν τα άγχη τους είχαμε και τον Tsubaki ανάμεσα να είναι κανονικότατα στον κόσμο του, όχι ότι φταίει κιόλας. :hahaha: Οι εκφράσεις του Agata ήταν φοβερές σ' όλο το κεφάλαιο. Τα προβλήματα του μεγάλου αδερφού. [/spoiler]
Jan 13 2012 00:39
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ti na peis,μάλλον θα την έκανε με τον Checkerface σαν μέρος της κατάρας της ! xD
Jan 12 2012 23:57
Photo

Kaidou → saeko busujima

I loled hard οταν ειπες πως δυνατοτερος χαρακτηρας ειναι ο Natsu,ενω εχεις δει το one piece xD
Jan 12 2012 23:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Καλά μην κάνεις έτσι...εδώ εγώ μπέρδεψα ολόκληρες πρωτεύουσες και είπα τον Kaiser Kasier. Πφφφφφφ, άσεο καημένος. Η μια του λέει όχι για να μην τον πληγώσει η άλλη για να μην τον πληγώσει, τον υποχρέωσαν! Επίσης, παρατήρησες ότι η άλλη είχε ολόκληρη κόρη...και δεν ξέρουμε με ποιον την έκανε?
Jan 12 2012 23:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, η μικρή είναι μεσήλικας τώρα. Όχι σαν κι εμάς τα γηρατειά.
Jan 12 2012 23:40
Photo

BloodyPrincess → GhostPrince

:hi: ευχαριστω καλως σε βρηκα !! :nanana:
Jan 12 2012 23:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ναι κι εγώ τα βλέπω να καραδοκούν. Εσύ 22 εγώ 21...Τώρα ο κόσμος όλος για την αδερφή σου που είναι ακόμα 17...! 17 δεν έγινε ή θυμάμαι λάθος?
Jan 12 2012 23:37
Photo

Botsun → Kai

Μέχρι να κοιμηθώ,θα διαβάσω άλλους δυο τόμους. xD
Jan 12 2012 23:33
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:oo: Καλά που το είπες! Τελικά είμαι για τα μπάζα... :unlucky: Κάθε άνθρωπος έχει βίτσια.Κάποιοι γουστάρουν κατσίκες,ο Gamma γουστάρει κάποια γονίδια. Βασικά,έχω αρχίσει να τον λυπάμαι,γιατί τρώει Χ από ολόκληρες γενιές της ίδιας οικογένειας!
Jan 12 2012 23:24
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Τι ευχαριστώ, Botsun. Δεν φτάνει που το πήρες θερμά, το πήρες σβάρνα και συνέχισες και στο manga. Έπρεπε να δεις χαρά αυτές τις μέρες που μιλούσα για Lost Canvas. Τελειώνω σιγά-σιγά και με το κατέβασμα του manga να το φρεσκάρω και με την ευκαιρία να το διαβάσω σε καλή ποιότητα και με σωστή σειρά. Από ένα σημείο και μετά η μετάφραση έβγαινε από δυο διαφορετικά σημεία και τα έχω λίγο συγχυσμένα όλα στο μυαλό μου.
Jan 12 2012 23:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha, ha, ha. Δεν το είδες botsun. Το παραπάνω είναι "m". Άλλα άσε ρε συ, ναι! Μα τι πρόβλημα κι αυτός ο Gamma. Αλλά δεν ερωτεύεται μικρές βραχύβιες, απλώς την οικογένεια ολόκληρη, κάθε γενιά. Ακόμα και τη γιαγιά θα ταν διατεθιμένος να χε ερωτευτεί αυτός!
Jan 12 2012 23:18
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

συγγνωμη..... :sigh2: ειπαμε ειμαι καινουργια και δεν τα ξερω... :run: δεν 9α ξαναγινει :sadist:
Jan 12 2012 23:18
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ε, γεράματα. Τρία χρόνια ακόμα και με βλέπω και με το Π που λέγαμε.
Jan 12 2012 23:17
Photo

Botsun → Kai

Σου'πα ευχαριστώ για την πρόταση του "Lost Canvas" ; Thank you! :nod:
Jan 12 2012 23:15