Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δεν ξέρω ακόμα αλλά σίγουρα κάπου με καθαρότερο αέρα από την Αθήνα.Το Άμστερνταμ που πήγα το καλοκαίρι δεν με κέντρισε τόσο,όσο το Παρίσι. Βασικά,δεν έχω ιδέα,εσύ τι προτείνεις ; /serious discussion about my future.
Jan 12 2012 21:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Άντε! Και πού θες να πας γενικότερα? Χε, δε θέλω Σίσυφο αλλά σκέφτομαι Shion.
Jan 12 2012 21:09
Photo

zennith666 → saeko busujima

R+V για το manga ή το anime μιλάς??
Jan 12 2012 21:05
Photo

Ε ναι,αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλω να φύγω από την Αθήνα. Τέσπα,αντί για σετ με τον Aldebaran γιατί δεν ζητάς ένα με τον Σίσυφο ; /Stalker mode
Jan 12 2012 20:47
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ποια jazz; Μουσική από χαλασμένη κόρνα εννοείς. Αν ο Άιζεν είναι ξεφτύλα που ηττήθηκε από τον Ichigo τότε τι είναι όλοι αυτοί που ηττήθηκαν από εκείνον? Δύο φορές ξεφτύλες? Εξάλλου κυρά μου, ξεχνάς πως όσο βλάκας και άθλιος να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής είναι [B]κύριος πρωταγωνιστής[/B]! Δεν πεθαίνει και με τον Θεό να παλέψει (όπως στο Bleach πχ). Άσε που αν ψάχνεις για άθλιους πρωταγωνιστές κοίτα προς το Naruto του οποίου την αθλιότητα ξεπερνά μόνο ο πατέρας του. :puke: [SPOILER]O οποίος είναι ο Tobi :P[/SPOILER]
Jan 12 2012 20:33
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

σανκιε για το add :nod2: :ureshii:
Jan 12 2012 20:19
Photo

Έλα ρε συ το συζητάς? Και φυσικά φταίει η ατμόσφαιρα! Τέρμα μολυσμένη κι έτσι όπως είναι εκεί, το λεκανοπέδιο, χάλια. Εδώ εμείς και είμαστε χάλια που εσείς που είναι έτσι και το έδαφος...
Jan 12 2012 20:18
Photo

GhostPrince → Lalaith

ε σιγα, δε πειραζει xD καλα κιεμενα, δεν τη παλευω με τετια..αλλα μ'αρεσουν παρα πολυ τα ψαγμενα σεναρια που χουν να κανουν με την αν8ρωποτητα και τετοια...το gurren laggan ηταν ενα καλο mecha τετιου τυπου....after the end of the world :3 αλλα ωραιο πλοτ :) παντα με τα κεφια εχει να κανει αυτο νομιζω xDD εγω συγκεκριμενα μπορω να δω τα παντα αναλογα με τη δια8εση :p
Jan 12 2012 20:11
Photo

Ισχύει,μάλλον έχουμε πέσει θύματα κάποιας παγκόσμιας συνωμοσίας που θέλει να καταστρέψει όλους τους Tsundere, μολύνοντας την ατμόσφαιρα,επιβαρύνοντας έτσι τις αλλεργίες μας. Πέρα της πλάκας,όταν πάω στην Μυτιλήνη,δεν παίρνω ούτε τα αντισταμινικά και στο Άμστερνταμ το ίδιο.Μάλλον θα φταίει,η ατμόσφαιρα της Αθήνας.
Jan 12 2012 20:11
Photo

BloodyPrincess → OdyMonaxos

χαχαχα δεν πειραζει! ;) :drink:
Jan 12 2012 20:10
Photo

GhostPrince → Maffy

axaxa, i see, xDD ατυχεια ρε...κιεγω 8ελω να παω εκει, αλλα δεν το χω καταφερει ακομα >.> ελπιζω να μπορεσω καπια στιγμη ;p καλα κιεγω μη νομιζεις μια απτα ιδια, μονο τα ανιμε που βγαινουνε τωρα βλεπω...πιο πολυ μανγκα διαβαζω αλλα αντι8ετα, εχω πολλα να διαβασω xDD και ναιιι, τι μου 8υμιζεις παλυ..αχαχα, το χω παιξει 2 φορες το FF7, τη μια μαζι με το κολητο μου στο Ps1 (δημοτικο) κιαλη μια γυμνασιο, μονος μου...αν και δεν ειμαι συγουρος αν το βγαλα τελικα τη 2ρη ;p ρε πλακα πλακα...στο PC το πεζεις? αν εχεις λινκ στηλε..xDD εγω καλα...εβγαλα τα XmaS το Amnesia...ενα thriller-ill game ειναι, επικη ατομοσφερα απλα ;3 και τωρα εχουν ψιλοπλακωσει οι εργασιες >.> σχολη. Εφτιαχα κιενα short με κατι samurai με αλη μια απτη σχολη...πολυ γελιο xDD ειδικα στη παρουσιαση που γινε στη ταξη(εργασια ηταν αυτο) ;p κατα'ταλα δεν εχω και τπτ καινουριο...απλα το οτι προσπα8ω ακοοομα να φτιαξω κν ανιματιον αλλα δεε >.< εχω προβλημα με το timing γμτ...(σε φωτησα τωρα) xD
Jan 12 2012 20:09
Photo

Χμ, δύσκολα με τις αλλεργίες. Πάντα κάπως σε καταστρέφουν. Αλλά φαντάσου για να λες κι εσύ ότι το παράκανε φέτος...μπορεί να κυκλοφορούν περισσότερα αλλεργιογόνα στην ατμόσφαιρα. Γιατί όλοι την ώρα φταρνίζομαι και τόσες πολλές φορές δύσκολα συνήθως. Γι αυτό σε λέω, κάποιος έχει βάλει στο μάτι τα ντελικάτους και γλυκά tsundere.
Jan 12 2012 20:04
Photo

Το κρύωμα είναι από το Σάββατο,που βγήκα με κοντομάνικο και πήγα σε κλαμπ.Την Κυριακή ήμουν ψιλοχάλια,αλλά την Δευτέρα ένιωθα καλά,μόνο που ήμουν μπουκωμένος.Οπότε πήγα στο γυμναστήριο και τρεις ώρες αργότερα όταν πήγα σπίτι είχα πυρετό.Ναι,ο εγκέφαλός μου,δεν λειτουργούσε. Γενικότερα τα τελευταίους χειμώνες,λόγω της αλλεργικής ρινίτιδας,έχω προβλήματα με το άνω αναπνευστικό.Αλλά φέτος,το παράκανε.
Jan 12 2012 19:54
Photo

Putin → Mad_Hatter

Ε οκ, έχει όλους τους DLC+Relius, κάποια επιπλέον modes και το story του CT. Σε αρκετά αν όχι όλα τα air juggles σου νομίζω πως μπορείς να χώσεις ένα j214D~C που σου επιτρέπει να κάνεις ακόμα ένα σετ j5DD>j2DD. Αν σε δυσκολεύει το zaneiga pickup μπορείς να πας κατευθείαν σε dash 6C το οποίο το βρίσκω ευκολότερο και ορισμένες φορές και απαραίτητο. Το βρίσκω ακόμη ευκολότερο να κρατάω το 6 μετά το dash και μέχρι και το τέλος του 6C. Περπατάει λίγο μπροστά και είσαι σε πιο safe απόσταση για τα followups. Και κάμποσα κόμμεντς στο subbed true ending είναι δικά μου. :P
Jan 12 2012 19:53
Photo

Eπίσης βρε και γρήγορα! Πολλές μέρες σε κατατρέχει αυτή η ασθένεια. Αλλά σαν πολύ δεν αρρωσταίνεις? Τι έγινε, φέτος μόνο ή γενικότερα αρρωσταίνεις εύκολα?
Jan 12 2012 19:42