Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

XA! Το είδα και το διόρθωσα! :hero: Έχω αρχίσει να εξελίσσομαι. Τεσπα,έχεις δίκιο για τους Gamma-Uni.Ω,θεοί γιατί η μοίρα επιφύλαξε τέτοιο παιχνίδι στην καρδιά του Gamma.Γιατί τον έκανε lolicon που ελκύεται σε βραχύβιες μελλοθάνατες ;
Jan 12 2012 23:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πτου του όποιος μας μάτιαξε! Αν κι εδώ με το botsun υποψιαζόμαστε ότι μπορεί είναι παγκόσμια συνωμοσία εναντίων εκλεπτισμένων tsundere σαν και των λόγων μας. Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα, έβλεπα χτες το Lost Canvas και λέει ο Dohko στον Aldebaran "επειή είσαι εδώ εσύ είμαι γω έτσι χαλαρός" και γυρνάει ο άλλος απ'την άλλη αποκαλώντας τον κάτι -δε θυμάμαι- και κάνω μια κι εγώ "Ω, το πρώτο tsun!" xD E ναι είπαμε. Δεν είναι και για πέταμα...το Αλτσχάιμερ αργεί ακόμα. Μετά τα 25.
Jan 12 2012 23:01
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Χα! Έτσι μπράβο. Υποχώρησε, υποχώρησε κάτω από το βάρος των επιχειρημάτων μου :try:
Jan 12 2012 22:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha ha, αυτή την φορά θα το παίξω καλή και δε θα το πω να το δεις μονος σου να μη λες ότι σου τη λέμε όλη την ώρα! :P Aλλά εννοείται ότι άλλο ο Gama-τος κι άλλο ο Gamma (Ray) ο familzoned guy. Tι με συγκρίνεις τώρα? Παρόλα αυτά, έχω να πω ότι και στο future arc στην ουσία η μικρή κυρία έξρυβε τα πραγματικά συναισθήματά της μόνο και μόνο για να πεθάνουν μαζί στο τέλος. Ω κι ένα δάκρυ κύλησε. Χα χα, έτσι είσαι ε? Πάρε να χεις μια [url=http://www.youtube.com/watch?v=27-TM3q5-Cc&feature=related]Donna[/url].
Jan 12 2012 22:57
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Κάποιος μάτιαξε τη οικογένεια. Ευχαριστώ κι επίσης. Ναι, βασικά τουλάχιστον το θυμόμουν έστω κι ανάποδα, γιατί εντάξει ήταν από τις "μεγάλες αποκαλύψεις" μέσα στην ιστορία και αν δεν το θυμόμουν καθόλου δεν θα έλεγε.
Jan 12 2012 22:56
Photo

tio1996 → iristella

ok θα προσεχω αριγατο για την συμβουλη
Jan 12 2012 22:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Είναι η εποχή του κρυώματος. Κι εγώ έχω δύομέρες που εν πάω σχολή -βασικά πήγα και ήρθα- και το botsun είναι χάλια. Περαστικά~! Και ε, τι να κάνεις, καμιά φορά τα παθαίνεις αν έχεις τη μνήμη τη δική μας που είναι μόνο για δύο-τρία γενέθλια άντε πέντε στα καλά της και καμιά γιορτή. xD
Jan 12 2012 22:53
Photo

Κάτσε ρε,αφού στο Future Arc,πάλι άκυρο έτρωγε από την ενήλικη Uni. :P Βασικά είδες την διαφορά που κάνει το παραπάνω m στο όνομα ; Γιατί,Gama ο ένας,Gamma κι ο άλλος.Όμως είδες,ο πρώτος είναι "over 9000" ενώ ο δεύτερος family+friendzoned. Also,[URL="http://www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg"]Ra-Ra-Rasputin![/URL]
Jan 12 2012 22:41
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, βασικά καμία σχέση, το Lost Canvas το είχα πιάσει 2008 και το original 2011. Έπρεπε να τελειώσει το manga και το anime για να πάθω έλλειψη και να πάρω την απόφαση να πιάσω το original. Οπότε περιττό να πω ότι χρειάζομαι φρεσκάρισμα σε πολλά κομμάτια στο manga. Τις προάλλες πέταξα μια βλακεία στην μικρή και με σιγουριά μάλιστα αλλά με βασάνιζε και πήγα και τσέκαρα το wiki. Φυσικά τα είχα πει ανάποδα τελικά (δεν μπορώ να πω τι γιατί ειναι spoiler). Go me. Βασικά είμαι χάλια από κρύωμα, οπότε μάλλον δεν παίζει γι' αυτή τη βδομάδα.
Jan 12 2012 22:37
Photo

[QUOTE=junpei;554597]O Gamma,παίζει να'ναι ο ορισμός του Friendzoned guy! xD[/QUOTE] I lol'd και πονάει κι ο λαιμός μου και άρχισα να βήχω. :P Αλλά δεν τον λες ορισμό ίσα-ίσα που η άλλη του κλαίγεται για τ'αντίθετο!
Jan 12 2012 22:36
Photo

saeko busujima

Για το anime..
Jan 12 2012 22:36
Photo

Πφφφφ, ναι. Είναι μια μικρή αλήθεια αυτό μάλλον το κάνουν γιατί βαριούνται κι εενοώ όλοι-όλοι όμως: και αυτοί που γράφουν και οι mods! xD
Jan 12 2012 22:35
Photo

Το'χουμε ήδη χάσει το νήμα. Δυο-τρεις "καλωσορίζουν" συνεχώς να νέα μέλη,με το να spamαρουν και να ρωτάνε άκυρα πράγματα του στυλ,"τί εσώρουχα φοράς","πως σε λένε RL" etc. Ok,guys.Χαλαρώστε λίγο,δεν είναι ωραίο,δεν είναι μαγκιά και προπαντός,δεν είναι cool. To thread,χρειάζεται καθάρισμα επειγόντως.
Jan 12 2012 22:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aντε! Άρα μάλλον είχεις πει το αντίθετο και τα μπέρδεψα! xD Αλήθεια, αυτήν τη βδομάδα θα ρθω από κει ή δε γίνεται? Γιατί δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. :3
Jan 12 2012 22:23
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Το Lost Canvas το είχα διαβάσει κάτι χρόνια πριν το original βασικά, το original το είδα φέτος, οπότε τι να σοκαριστώ; Ο Shaka γυρνάει μια φορά και μετά ψοφάει για τα καλά.
Jan 12 2012 22:21