Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Δεν το ξέρεις αυτό. Και δεν ξέρω σε τι γειτονιές μεγάλωσες εσύ αλλά εμείς εδώ είμαστε πολύ ήσυχη γειτονιά με τάξη κι ασφάλεια (μόνο δύο τρεις τέσσερις φόνοι έχουν γίνει και κανα δυο βιασμοί. Χαλαρά).
Jan 16 2012 23:48
Fallen_Mpougatsa → Maya-chan
Άσε, άσε τον καημένο. Αν δεις τι γίνεται και παρακάτω η μάλλον μόλις θα ενισχυθεί ακόμα πεισσότερο αυτή η πεποίθηση. Ειλικρινά το τι τραβάει καλέ όμως θα το ξαναπείς εκατό φορές ακόμα.
Jan 16 2012 23:31
Δεν είπα ότι θα το κάνω κι εκείνο κόκκινο αλλά μόνο ότι θα το αλλάξω...καλά, άλλαξα τη γνώμη μου τελευταία στιγμή για να ταιριάζει με το σετάκι μου αλλά και τι μ'αυτό? Κανένα ναρκωτικό δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.
Jan 16 2012 23:30
shadow explorer → GhostPrince
[url]http://www.3dtalk.gr/forum/[/url]
[url]http://www.cgf.gr[/url]
Ελληνικά φόρουμ για 3D
σορρυ που το παρέλειψα
Jan 16 2012 23:29
Maya-chan → Fallen_Mpougatsa
Χαίρομαι να φτιάχνω το κέφι του κόσμου. :P
Να το λέμε, θα έχουμε δίκιο. XD Νομίζω ότι το να έχεις επί ένα χρόνο μέσα σου ανθρωποφάγα σκουλήκια για να σώσεις την κόρη της γυναίκας που αγαπάς μάταια αρκεί για να βγεις woobie της δεκαετίας.
Jan 16 2012 23:24
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Ούτε τώρα είναι κόκκινο , κίτρινο είναι ... πω πω τι κάνει η μαστούρα .
Jan 16 2012 23:22
Fallen_Mpougatsa → Kai
A χα χα, εννοούσα ότι επειδή μπήκε και μίλησε έγινε η συζήτηση εξ αρχής -ξες, ήσυχοι όλοι μπήκε και μας αναστάτωσε-, όχι ότι αυτός φταίει για την τροπή που πήρε (αποκλειστικά). xD Αλλά εννοείται πως ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας! Εγώ το ξέρω πολύ καλά αυτό :kakaka:
Jan 16 2012 23:16
Kaidou → saeko busujima
Καταρχας,πατα view conversation οταν απαντας σε ενα VM για να μπορω να το δω! :)
Οσο για τους τωρινους χαρακτηρες,οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ,μπορω να σου αραδιασω καμια 10αρια χαρακτηρες,που ακομι και με την δικη σου αποψη περι nakama power,θελεις κατι παραπανω απο np για να τους νικησεις...(αναφερω για χαρακτηρες του ΟP,αφου το αρχησαμε ετσι).Akainu,BB(που εχει και την δυναμη του WB και το Yami-yami no mi,και ποιος ξερει τι αλλο μετα το time skip),Shanks,aokiji,dragon,big mom,kaidou,(τους δυο τελευταιους τους ανεφερα επειδη αν και δεν ξερουμε τις δυναμεις τους,και μονο που ειναι yonkouς μπορεις να καταλαβεις την δυναμη τους)Luffy,Mihawk,Garp,Sengoku και αργοτερα θα βρουμε και αλλους.Γιατι νομιζω οτι ειναι πιο δυνατοι απο τον Natsu;Γιατι,εκτος οτι ολοι τους ειναι υπερτουμπανα,εχουν ολοι εξαιρετικα δυνατο haki,που και μονο αυτο θα εβαζε σε απιστευτη δοκιμασια τον Natsu...Μπορεις να μου αναφερεις οτι θεωρεις εναν δρακο,ή τον Gildartz δυνατοτερο χαρακτηρα,αλλα μονο και μονο που ειπες τον Natsu(που εχει χασει και απο δρακο και απο τον κοκκινομαλη)μου φτιαχνεις την ημερα,επειδη μου προκαλεις γελιο... xD
Jan 16 2012 23:09
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μην το συζητάς.
Διαφωνώ, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας, απλά αρκετές φορές κάποιος φταίει περισσότερο από τον άλλον (χωρίς να εννοώ ότι το δεύτερο ισχύει εδώ).
Jan 16 2012 22:55
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πάλι καλά και ναι το χα ξεχάσει ότι είναι ενσωματωμένο. Πφφφ, άτιμες μηχανές. Σιγά σιγά και μία μία καταρρέουν.
Φαντάσου...αυτός ο Καλαμάρις τα φταίει όλα. xD
Jan 16 2012 22:51
To profil μου ναι αλλά όλο το υπόλοιπο site εγώ το βλέπω κόκκινο :kakaka: Αλλά καλά που μου το υπενθύμισες έτσι? Να το αλλάξω!
Jan 16 2012 22:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ευτυχώς απλά με τρόμαξε βασικά γιατί είναι και ενσωματωμένο στην τηλεόραση, οπότε τρέχα γύρευε. Θα έπρεπε να πάω στης μικρής μετά και είδες τι θέμα έχει με τον ήχο. Όχι τίποτα άλλο, αρχίσαν να βγάζουν θέμα διάφορα μέσα στο σπίτι.
Ναι, πριν λίγο το είδα. XD Και ήταν σχετικά ήσυχο thread μέχρι πρόσφατα να φανταστείς.
Jan 16 2012 22:38
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Δεν σε πειράζω ρε , αυτά που παίρνεις σε πειράζουν . Όχι δεν ντρέπομαι και το προφίλ σου μπλε το βλέπω :S
Jan 16 2012 22:35
Χμφ! Απλώς προσπαθείς να με πειράξεις και να χαλάσεις την τέλεια διάθεσή μου. Θα πρεπε να ντρέπεσαι και να σαι τόσο κόκκινος όσο το steel red theme που έχω βάλει για το site.
Jan 16 2012 22:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed