Community Status Updates
OdyMonaxos → Vagelio
Πρώτον, ετοιμάσου να σου πέσουν τα αυτιά.
Το πισί που είμαι τώρα έχει την τελείως ουγκ έκδοση των Γουίντωζ. Απλά δεν γίνεται να αλλάξω το desktop οπότε θα πάει για το άλλο πισί. Σπουδαία πράματα.
Για το έργο, πρώτον έχω μια μεγάλη αγάπη προς πολλές εκφάνσεις του μπλέ. Κατά δεύτερον, είναι πολύ ενδιαφέρον στο μάτι.
Κάνοντας μια πρόχειρη ανάλυση, το μπεζ κόψιμο είναι το πρώτο σημείο που πέφτει το μάτι, αλλά το σχήμα του οδηγεί το βλέμμα προς τα κάτω στο σημείο που τα 4 τμήματα συναντιώνται. Έτσι στην ουσία έχω να χαζεύω 3 διαφορετικές εικόνες.
Τις δύο κομμένες σφαίρες που το βλέμμα παλινδρομεί εξαιτίας της αντίθεσης σκούρου με φωτεινό και επίπεδου-μονότονου με δίχρωμο, σαγρέ και με λακκούβες. Οι οποίες φέρνουν σε πρόσωπο.
Την κουρτίνα με το φωτεινό μπαλάκι που πάλι εναλλάσσεται το βλέμμα, αυτή τη φορά είναι 2 φωτεινά αντικείμενα που βρίσκονται σε πιο σκούρο φόντο. Η σφαίρα φαίνεται φωτεινότερη επειδή το φόντο σκουραίνει εκεί, και η απόσταση δεν επιτρέπει στο βλέμμα να εστιάσει και στα 2 αντικείμενα ταυτόχρονα.
Και την τσόντα κάτω αριστερά. Πολύ ωραία υφή, παράξενο σχέδιο, φέρνει σε κόγχες ματιών αό κρανία ή κάτοψη αμμόλοφων/βουνών.
Πάρα πολύ όμορφα χρώματα και συνδυασμοί. Εμπνευσμένη η χρήση του λαδί στην άνω αμβλεία γωνία του κεντρικού Χ, όπως και στη σφαίρα-πρόσωπο. Επίσης πολύ καλή η αντίθεση και η διαφορά στο βάθος που προκαλεί το καφεμπέζ στην κάτω αριστερή γωνία, στα βουνά-κόγχες κρανίων.
Απλά υπέροχο.
Ίσως ήταν υπερβολικά όσα ανέλυσα, αλλά μην με πας κόντρα. Ξέρω τι βλέπω :P
Τις σκέψεις σου για το έργο και την ανάλυση. Εσύ το έφτιαξες, ανέλυσε το σκεπτικό σου.
Τέτοια ώρα ξύπνησες ή πας να την πέσεις; :P
Jan 17 2012 06:14
Vagelio → OdyMonaxos
Εννοείται πως θα συνεχίσω, το αγαπάω αυτό που κάνω :). Και επειδή με τρώει λίγο η περιέργεια, θα ήθελα να μάθω ποια στοιχεία σου κίνησαν το ενδιαφέρον. Ευχαριστώ ^_^
Jan 17 2012 05:47
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Το βρήκα , το βρήκα (νομίζω) , θα σκοτώσει τον γκόμενο της Βαν Πελτ ... /me πάει να δει τα υπόλοιπα επεισόδια .
Jan 17 2012 04:21
Tsunade-sama → Osama Bin Laden
Η Rika ήταν loli στην εξωτερική εμφάνιση και κωλόγρια στο μυαλό (πάνω από 100 χρονών).Τυχαία την διάλεξα?Δε νομίζω...:hero:
Jan 17 2012 02:50
GhostPrince → shadow explorer
they exist yeee :hahaha: , thanks ρε man, να σε καλα ^^ κι'εψαχνα καιρο κτ τετοιο, αλλα δεν ετυχε xDD btw ειδα το D.A σου, καλη φαση, εχεις κανει καποια αρκετα καλα ;o :thatsit: keep trying :3 o wanderer, ολα τα λευτα(που δα ανεβασες και εδω)...σπα8ι Cloud style xDD αν και δε μου φερνει για vampire τοσο >.<
Jan 17 2012 01:15
OdyMonaxos → Vagelio
Σ' ευχαριστώ πολύ.
Γενικά οι δουλειές σου είναι πολύ ωραίες. Keep it up.
Jan 17 2012 01:12
OdyMonaxos → Vagelio
Καλησπέρα. Να σου πω, σε πειράζει να σου τσιμπήσω μια δημιουργία ([URL="http://imageshack.us/photo/my-images/651/p1000033r.jpg/"]http://imageshack.us/photo/my-images/651/p1000033r.jpg/[/URL]) για desktop; Την είδα στη γκαλερί σου και μου καλάρεσε :P
Jan 17 2012 00:57
zennith666 → Lúthien Tinúviel
Εγώ που λες με το bleach ξεκίνησα .Μετά είδα one piece και μετά διάφορα!!!
Jan 17 2012 00:14
Black Kaiser → Osama Bin Laden
Πως λες ότι δεν σου αρέσει το Bleach ενώ δεν το έχεις δει καν? :P
Jan 17 2012 00:06
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Δεν φταίω εγώ , εντολές γιατρού . Να σου λέμε πάντα ναι .
Jan 17 2012 00:04
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Mην τρολλάρεις ρε. Γεμίζει το προφίλ μου με μονολεκτικά μηνύματα.
Jan 16 2012 23:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed