Community Status Updates
Kai → Botsun
Δεν έχουμε μάθει τι απογίνανε οι περισσότεροι δυστυχώς. Αυτή τη στιγμή τρέχει ένα snip-off με τις ιστορίες των Gold Saint (μόνο ένα κεφάλαιο στα Ισπανικά έχω πετύχει μεταφρασμένο).
Το μόνο που κυκλοφορεί ανάμεσα στους fans και νομίζω πως δεν είναι καν επιβεβαιωμένο είναι πως ο Atla (ο μαθητής του Hakurei) είναι ο Mu του original (μιας και ήταν μαθητής του Shion και πήρε το Cloth του Κριου).
Jan 17 2012 13:30
Botsun → Kai
Το ξέχασα! xD
Τελικά,τους έφαγε όλους το Έρεβος.
Α! Ο μαθητής του Aldebaran θα γίνει ο επόμενος Ταύρος ;
Jan 17 2012 13:16
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Aφού ξέρεις την απάντηση...γιατί με τυραννάς?
Jan 17 2012 13:06
Putin → Mad_Hatter
[url]http://holyzen.leblackdragon.com/[/url]
Έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου
Jan 17 2012 12:50
michael92 → Blacker_than dark
Ela re, akoma arrwstos eimai, thn Pempth tha eimai kalytera pantws.
Leme oxi sto flooding ths Marias apo katw :p
Jan 17 2012 11:58
Kai → Botsun
:hahaha: Το είδα Botsun και μου έκανε εντύπωση που δεν σχολίασες το τέλος των πρωταγωνιστών.
Jan 17 2012 11:28
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Ω ρε, σερύ το πήρες! Να φανταστώ τώρα την έχεις τελειώσει την τρίτη σεζόν? Έλα γράψε εντυπώσεις!
Jan 17 2012 09:39
Vagelio → OdyMonaxos
Κακώς, εγώ stalkάρω όλους όσους αφήνουν comments XD
Γι' αυτό ευθύνεται η εικόνα που έχει κατασκευάσει στο μυαλό του ο κόσμος για την μαζική επικοινωνία, το λες και το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι η τηλεόραση και όχι ρεπόρτερ (με δημοσιογραφία λογικά σχετίζεται? Το γκουγκλ δεν με βοηθάει ). Πάντως εντάξ' θεωρητικά είναι, μπορείς να είσαι πιο χαλαρός λογικά εφόσον δεν υπάρχουν τα εργαστήρια.
Όσο για την τέχνη κι εγώ την εκτιμώ, αλλά κάποιες φορές έχω δυσκολίες στο να την κατανοήσω. Thank god μας έπιασαν jeff koons αυτό το εξάμηνο και ξεστραβώθηκα λίγο.
ΤΕΙ διακόσμησης. Αλλά επειδή υπήρχαν και σε μας ουκ λίγες προσανατολησμένες απόψεις, άλλαξε και έγινε ένας σιδηρόδρομος στον τίτλο με σχεδιασμούς αντικειμένων και αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Στο εξωτερικό ονομάζεται interior designer η ειδικότητα. Και φτιάχνουμε διάφορα, η σύνθεση για την οποίο μιλούσαμε έγινε βάση για μια κάτοψη ας πούμε. Τώρα βέβαια εχουν αρχίσει να αφαιρούν τα καλά μαθήματα κια να προσθέτουν φρικτή δομική και γραμμικό κτιρίων αλλά πιστεύω πως θα την βγάλω σύντομα αν πιεστώ και θα την ξεφορτοθώ.
Jan 17 2012 09:15
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
Εσύ όμως είσαι [S]κωλόγρια[/S] μεγάλη γυναίκα στην εμφάνιση και loli στο μυαλό. Είδες τo οξύμωρο τώρα; :D
Jan 17 2012 08:47
OdyMonaxos → Vagelio
Πλάκα έκανα ρε, δεν σε stalkαρα, είχα διαβάσει τα στριπάκια σου από το σχολείο.
Ο περισσότερος κόσμος έχει τελείως αποπροσανατολισμένες απόψεις για την επιστήμη μου. Είνααι καθαρά θεωρητική επιστήμη, με θεωρείες, μοντέλα, έρευνα. Χωρίς εικόνα. Τώρα για τον μέσο Νεοέλληνα δεν ξέρω, την τέχνη ότν την βλέπω την αναγνωρίζω, την εκτιμώ αλλά δεν τα καταφέρνω. Δεν μπορώ να ζωγραφίσω. Ούτε για πλάκα.
Κατέβασε πάραυτα τα 2 άλμπουμ (Equinoxe, Oxygene). Ανεβάζουν το μάνγκα επίπεδο.
Τι σχολή είσαι ακριβώς;
Jan 17 2012 08:46
Vagelio → OdyMonaxos
Για 'μενα τα 7 είναι γενικώς παρακμή, μου βγάζουν τα μάτια με τις ημυδιαφάνειες και τα flashy πλαίσια.
...και Μόναχο; Όντως, πέφτει μακριά το πλαίσιο Ο_Ο.
Tίποτα από δαύτα, μια άμοιρη φοιτήτρια που χρειάζεται παράταση παραδόσεων. Θα ανεβάσω από τα ψυχοπλακωμένα σε μετέπειτα εξάμηνα που θα μου βιάζουν την ψυχολογία ακόμα περισσότερο. Τώρα πάω να διαβάσω κανά τσαπτεράκι γιατί το δεύτερο κομμάτι όντως είναι gintoki.
Όσο για το χιονάκι, θα μπορούσα να είχα βγάλει τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα αν άλλαζα τα συναισθήματα. Και θα συμφωνήσω πως είναι κρίμας που το έχω δει μόνο τέσσερις φορές στη ζωή μου. Good thing to have people stalk you. Στο stalker club του φόρουμ έχεις γραφτεί?
Η μουσική είναι τέχνη, έχει σύνθεση αρμονία κλπ. Και λογικά στην μαζική επικοινωνία δεν θα έχετε κάνει τίποτα ψιλά από εικόνα;
Γιατί ο μέσος έλληνας που δεν ασχολείται με εικαστικά δεν πολυσκαμπάζει σε αυτά τα θέματα.
Jan 17 2012 08:37
OdyMonaxos → Vagelio
Γουίντωζ 7,στάρτερ. Το έχουν κάτι νετμπουκάκια, γι αυτό είναι έτσι παρακμή. Τώρα, το γιατί βρέθηκα με 2ο υπολογιστή, των 200 ευρώ; Είχε χαλάσει το λάπτοπ πριν κάτι μήνες, με εργασίες, με moodle σάντζαλα μάντζαλα δεν την βγάζεις χωρίς πισί, πήρα ένα μπακάπ. Το Πλαίσιο μου πέφτει μακριά για να πήγαινα το άλλο για επισκευή.
Επίσης δεν είχα ιδέα πως έχει απεργία. Εδώ δεν έχει ποτέ :P
Προφανώς και ό,τι κάνεις θα επιρρεάζεται από τα σώψυχά σου. Και δες το θετικά, αν δεν γινόταν αυτό, ούτε καλή απόδοση θα μπορούσες να πιάνεις ούτε ιδιαίτερες ιδέες θα είχες, αν πήγαινες με τυφλοσούρτες.
Αλλά θέλω να δω και κανά τέτοιο κολάζ :P
Τώρα δίαλεξε τι είσαι. Παντογνώστρια θεά ή μάντισσα; Γιατί μεταξύ άλλων, μου θύμισε και αυτό:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fpWNimba344[/YOUTUBE]
Πέρα από το spacey ύφος, είναι η καλύτερη μουσική του κόσμου για να διαβάζεις Gintama. Όπως και το Oxygene.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_PycXs9LpEM[/YOUTUBE]
Πολύ καλό το σκεπτικό σου στη δημιουργία. Ιδέες, προσεγμένο, αυθόρμητο και ταυτόχρονα μέσα σε κανόνες ως ένα σημείο, ούτε αυστηρό ούτε τελείως freestyle.
Και είχε ένα σκεπτικό που το περνάς στο θεατή, αλλά χωρίς να του το τρίψεις στη μούρη. Του βγαίνουν τα συναισθήματα που θέλεις να βγουν χωρίς να το εκβιάσεις όμως, χωρίς να είναι έντονο το ερέθισμα.
Αν κι έχεις τελείως λανθασμένη γνώμη για το χιόνι. Κάνε Χριστούγεννα εδώ και θα καταλάβεις τι εννοώ :P Στην Κρήτη αν μη τι άλλο, δεν έχετε συχνά. (Ξέρω πως έμενες Κρήτη γιατί [S]είμαι stalker[/S] έχω διαβάσει και τα strip[S]tea[/S]s[S]e[/S] σου.)
Και πέταξες μεγάλη παττάτα. Πέρα από μια χομπιστική ενασχόληση με την κιθάρα, δεν τα πάω καθόλου καλά με την τέχνη, κυρίως τα εικαστικά. Γιατί είμαι ΑΜΠΑΛΟΣ. Απλά δεν το 'χω. Και σπουδάζω μαζική επικοινωνία και μια τσόντα πολιτικές επιστήμες.
Jan 17 2012 07:56
Vagelio → OdyMonaxos
Δεν έχω νιώσει των πόνο των παλιών windows, ούτε και τον εφιάλτη των vista οπότε μου είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσω την κατάστασή σου :P. Το εκτιμώ σε μεγάλο βαθμό όμως που έκατσες και ανάλυσες την σύνθεση. Έχω μείνει λίγο κάγκελο επίσης, όσο για τον ύπνο, μπορεί να περιμένει μιας και αύριο έχουν απεργία τα μέσα (νόου σχολή).
Το σκεπτικό μου γυροέφερνε κυρίως σε αυτά που μας λένε στη σχολή, στο αν στέκει/δεν στέκει στο βάρος, έχει/δεν έχει σημεία ενφιαδέροντος και φλυαρεί/δεν φλυαρεί. Δεν είμαι ακόμα σε θέση να κάνω την ανάλυση που έκανες, και πολλά πράγματα τα κάνω ασυνείδιτα, οπότε το πως θα βγει μια σύνθεση πάει αναλόγως την διάθεση και το inner μου.
Επίσης το έκανα στην αρχή του Β'εξαμήνου όπου τα πράγματα ήταν χαλαρά και είχα πλέον συνηθήσει το περιβάλλον στην Αθήνα. Αργότερα προς το τέλος που άρχισαν οι παραδόσεις τελικών εργασιών, οι συνθέσεις μου όχι μόνο έπεσαν, αλλά η καθηγήτριά μου είχε φτάσει σε σημείο να ανυσηχεί για την πνευματική μου υγεία. Έβγαζα τα εσώψυχα στα άμοιρα τα κολάζ (άμα τα έβλεπες από κοντά να φοβόσουν να τα αγγίξεις με τις φονικές οξείες :hahaha:).
Τώρα για αυτό:
Όλα όσα ανέφερες έχουν μπει σκόπιμα και το concept της σύνθεσης είναι να εκφράσω τα συναισθήματα που μου προκαλεί η λέξη χιόνι (άλλο το ότι θυμίζει εξωγήινους).
Από το χιόνι έβγαλα την γαλήνη και την μοναξιά.
Η μοναξιά μου έφερε στο μυαλό τον κύκλο και την έλλειψη, τα ουδέτερα μουντά χρώματα, το σκούρο μπλε και την διαβρωμένη πέτρα που κανείς δεν θέλει να πατήσει πάνω της ξυπόλητος.
Το μπεζουλί, τα απαλά μπλε, οι καμπύλες που κάνουν χιαστί, και το ύφασμα ήταν η γαλήνη.
Το μικρό μπαλάκι τονίστηκε για τους λόγους που ανέφερες (θέση και διαφορά), και το τοποθέτησα ολίγον διαγώνια της κουρτίνας για να ταιρίαζει με τα υπόλοιπα (που έχουν διαγώνιες too). Δεν είχα παρατηρήσει όμως την σχέση απόστασης που είχε με το ύφασμα. Και αυτή η σχέση λογικά βγαίνει από την σύγκριση απόστασης αδρής πέτρας-υφάσματος (βρίσκεται πιο κοντά στην πρώτη) και μεγέθους υποθέτω;
Και τους κύκλους-πρόσωπα επίσης. Δεν τους είχα σκεφτεί ως προς το συμβολιστικό κομμάτι. Αλλά χαίρομαι που το ερμήνευσες με βάση αυτό που έβλεπες.
Σ' ευχαριστώ και πάλι που έκατσες και ασχολήθηκες, ελπίζω να μην τα έγραψα πολύ αδέξια. Έχεις βγάλει καλλιτεχνική σχολή;
Jan 17 2012 07:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed