Jump to content

Community Status Updates

Photo

elena(storm-guardian) → OdyMonaxos

ναι...βοηθησε πολυ.....πηρα πολλες πληροφοριες....thanks.....
Jan 16 2012 22:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Maya-chan

[QUOTE=Maya-chan]Οι άλλοι είναι άντρες βαριοί, μελαγχολικοί κι αδίστακτοι, which is fine, I guess. Συμπαθώ μέχρι στιγμής τον Kariya γιατί είναι μεγάλος φουκαράς.[/QUOTE] Αυτό το post μου συμπλήρωσε μια καλή μέρα. Το κερασάκι στην τούρτα. Ξέρεις βέβαια ότι αυτό τώρα τραβάει να λέμε "όχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Kariya" έτσι?
Jan 16 2012 22:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Xμ...η δόση εξτρα-cute αν σου πω ότι το μωράκι είχε ένα γάιδαρο σε λούτρινο και το έλεγε "καλό, καλό" θα σου φτιάξει καθόλου τη δοάθεση? ^^ Ε, δεν πειράζει, έβλεπα mentalist έτσι κι αλλιώς! Ωχ, σε τρομάζει το DVD player!Kι όχι τίποτα άλλο αλλά και το δικό μου είναι long dead! Διαφορετικά, θα στο φερνα γιατί κανείς μας δεν το χρησιμοποιεί έτσι κι αλλιώς! Επίσης, συνέχισε ακόμα κι αν έχει πολλά recups! Δεν πειράζει, αντέχουμε! Άσχετο αλλά βλέπεις τη "σφαγή" απόψεων μέσα στο Fate/Zero? xD O Ace τα χει πάρει~!
Jan 16 2012 22:18
Photo

Lúthien Tinúviel → zennith666

το εχω σκοπο αληθεια αλλα πρεπει να τελιωσω το bleach πρωτα εχω δει ενδιαμεσα αλλα 2 anime και ιπα οχι δν θα δω αλο μεχρι να το τελιωσω :P
Jan 16 2012 22:06
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Το ξέρεις πως όσο το συνεχίζεις τόσο πιο βαριά φαίνεται ότι παίρνεις , έτσι ? :P
Jan 16 2012 21:55
Photo

Kai → O Tsopanhs

:if: Έτσι, όταν είσαι Φοίνικας δεν νιώθεις τίποτα. :hahaha: Α, ωραία. Θα περάσεις καλά στα επόμενα επεισόδια. Μην το καθυστερείς.
Jan 16 2012 21:50
Photo

O Tsopanhs → Kai

ναι οι κακοί με έβρισαν. αλλά αφού είμαι φοίνικας δεν έχω πρόβλημα. έφτασα επιτέλους στη δεύτερη season και είναι στο σημείο όπου ο Manigoldo συναντήθηκε με τον Θάνατο. θέλω να πάω να δω το επόμενο :P
Jan 16 2012 21:47
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σημερινή είναι η διάθεση.... Ax, τα κλασσικά, υπέροχα vms στον εαυτό μου... κόντεψε να ψοφήσει το DVD-player αντί για τους χαρακτήρες και με τρόμαξε προς στιγμήν. Με ξύπνησε λίγο αλλά μου χάλασε περισσότερο τη διάθεση και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό... έφτασα στα 4 recups της σειράς. Με τη διάθεση που έχω θα τα περνούσα, αλλά φοβάμαι να μην έχουν τίποτα extra... (=_=)''
Jan 16 2012 21:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πω πω ναι αποφεύχθηκε το σοκ! [SPOILER]Δηλαδή αποφεύχθηκε το ένα κι έρχεται το άλλο...σκεφτομουν να το δω κι αυτό κάποια στιγμή επειδή τριγύριζε στο μυαλό μου και μαθαίνω ότι είναι τόσο χαρούμενο που αν πεθάνει κάποιος όχι μόν είναι αναμενόμενο...αλλά πως σ'έπιασε αυτό? Σήμερα, εννοώ είναι παροδικό ή είσαι έτσι από τότε που αρρώστησες? [/SPOILER]
Jan 16 2012 21:04
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έτσι bravo γιατί σαν πολύ αέρα είχαμε πάρει. Pretty much, τουλάχιστον αποφύγαμε το στιγμιαίο σοκ επειδή το είδες. [spoiler] Επίσης βαριέμαι που ζω και αυτή τη στιγμή έχω τόσο πεσιμιστική διάθεση, που καθώς βλέπω wolf's rain (που δεν είναι και πολύ χαρούμενο από μόνο του) θέλω και περιμένω να σκοτωθεί κανένας χαρακτήρας έτσι για να δέσει η ατμόσφαιρα. Έτσι όπως με κόβω, μη σου πω ότι θα χαρώ κιόλας. [/spoiler]
Jan 16 2012 20:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Nαι κύριε! *βαράει προσοχή* Ναι καλέ, ευτυχώς. Και οι γονείς του είναι πολύ συμπαθητικοί και το ίδιο είναι γλυκίτατο. Η μαμά του είναι μόλις εννιά χρόνια μεγαλύτερή μου (πήγα να γράψω μικρότερη, oh my Gawd! Pedobear much?)
Jan 16 2012 20:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σεβασμός προς τον ανώτερό σου, νεαρέ. Δε γίναμε και φιλαράκια τώρα. Α, γι' αυτό απέφυγε τα κλασσικά Γιάννης/Γιώργος/Δημήτρης/Κώστας. Τυχερό το παιδάκι.
Jan 16 2012 20:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ossu! (xD Lol η στρατιωτική reference επειδή ο τρόπος που ειπώθηκε μου θύμισε ξαφνικά στρατηγό να μιλάει στον υπολοχαγό του, gomen) :3 αυτό το μωράκι θα πρεπε να μπαίνει σε κάθε συζήτηση. Αλλά ναι, ήταν απλή δικαιολογία για να το αναφέρω η όλη δεύτερη παράγραφος. Επίσης, ναι έχει πολύ ωραίο όνομα. Μόνο το μωρό έχει πάντως ευφάνταστο όνομα κι αυτό γιατί οι γονείς του δεν το βγάλανε από μπαμπά/μαμά κλπ αλλά επειδή έτσι τους άρεσε. Κι επίσης, παίζει να το προσέχω καμιά φορά όταν θα λείπει η μαμά του στη δουλεία! ^^
Jan 16 2012 20:26
Photo

saeko busujima

καλως σας βρηκα !!!!!! :) αχαχαχα αντρο της ακολασιας ε ?? χαχαχ θα δειξει..
Jan 16 2012 20:15
Photo

Kai → O Tsopanhs

Σε έβρισαν κι εσένα, ε; Δεν πειράζει που είσαι θιγμένος. Φτάνει που είσαι Φοίνικας.
Jan 16 2012 19:59