Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Οκ, λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες μέρες.
Μ' άρεσε η σύνδεση από το πουθενά με το μωράκι :hahaha:
Btw, έχει ωραίο όνομα.
Jan 16 2012 19:51
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Χμ! Μην κάνει ένας άνθρωπος μια πιο εξεζετημένη (δηλαδή παλιά όσο οι πέτρες) αναφορά κι αμέσως ότι παίρνει κάτι.
Jan 16 2012 19:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χμ, ναι! Μια χαρά βολεύει.
Κι ότι σκεφτόμουν τώρα αυτό το πράγμα. Καλά όχι τώρα τώρα, αλλά σήμερα το πρωί. Μετά πήγα στην κυρία από πάνω μου που έχει ένα μωράκι τον Ραφαήλ και είναι τόσο γλύκα! 2 χρονών και μιλάει...! Και είναι και μικρούλης και γούτσου και καθήσαμε μαζί να φάμε και να παίξουμε, αχ μωρέ!
Jan 16 2012 19:43
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Μπου χα χα χα χα, καλό...! Γκόου φορ ιτ. Θα είναι ενδιαφέρον.
Jan 16 2012 19:41
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Για να μην ρωτήσω τελευταία στιγμή, για Σάββατο βολεύει για ταινία;
Jan 16 2012 19:37
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μόλις αποφάσισα,να πάρω στο επόμενο παιχνίδι τον Great General Furuichi!
Jan 16 2012 19:33
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Τα ναρκωτικά να τα κόψεις , σε κάνουν χειρότερα από ότι ήδη είσαι :P Και δεν ξεχάστηκες , κανονικά "με" έβαλες .
Jan 16 2012 19:31
Ξέχασες το "And so" μπροστά από την φράση σου. Ή μάλλον θα έπρεπε να το βάλεις αν ήθελες να κάνεις αναφορά σε ένα τραγούδι των sex pistols "My way". Καμμένη, το ξέρω αλλά [B]με[/B] ήρθε αυτόματα. Και μια φορά να ξεχαστώ και να βάλω "μου" και μου το χτυπάς. Πφφφφφφ.
Jan 16 2012 19:12
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Όχι μη [B]με[/B] λες τίποτα . Ότι θα κάνει κάτι το πιστεύω απλώς δεν ξέρω αν αυτό που θα κάνει θα μπερδέψει τον Jane .
Jan 16 2012 18:49
Black Kaiser → Osama Bin Laden
[QUOTE=Osama Bin Laden;555716] ή στον Aizen [/QUOTE]
[SPOILER]
[IMG]http://img3.allvoices.com/thumbs/image/609/480/79125598-osama-dead.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
Jan 16 2012 18:19
iristella → OdyMonaxos
1) Στο μέτρο που το κοινό υπαγορεύει τις τάσεις στην τηλεόραση μέσω της θεαματικότητας φυσικά.
2) Well δεν νομίζω κανείς να αγοράζει κάτι το οποίο δεν του αρέσει. XD Αυτό δεν αναιρεί ομως το ότι μπορώ να αγοράσω κάτι αλλά παράλληλα να περιμένω κάτι περισσότερο από το genre.
Στο άλλο με παρεξήγησες. Ηθελα να πω ότι δεν μου κάνει εντύπωση η ύπαρξη των hentai, όπως δεν μου κάνει εντύπωση το ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο πώς θα αποδώσεις κάποια πράγματα με animation και κανονική ταινία. Εξακολουθώ όμως να μην βλέπω το πώς αυτό σηματοδοτεί κάποιου είδους αποδοχή από μέρους των media.
3) Cultural notes υπάρχουν ακόμη και σε μη κοινωνικά είδη. Όταν για παράδειγμα θα διαβάσεις σε ένα manga για τις Office ladies θα σου φανει πάρα πολύ περίεργο γιατί χρήζει ειδικής αναφοράς. Αν όμως ξέρεις τι εστί office lady στην Ιαπωνική κουλτούρα και με ποιά έννοια χρησιμοποιείται it will make sense.
Kαθόλου άκυρο. Πχ στο forum πολλές λένε για τον Light του DN ή για την Misa αντίστοιχα, αλλά αν έβλεπαν έναν διάσημο υπέρ της θανατικής ποινής θα το αποδοκίμαζαν.
Δεν είχα κάτι. Τρέξιμο απλά και κουράστηκα. :)
Jan 16 2012 18:16
Όχι ρε συ, απλώς έγω ξεχνάω όσο εύκολα όσο θυμάμαι. Γι αυτό με το που μου τον θύμισες θυμήθηκα ότι έχω και ψευδώνυμο για τον τύπο...Στην αρχή με είχε σπάσει τα νεύρα, μετά τον συμπάθησα μετά έμεινα με το στόμα ανοιχτό με αυτά που έκανε...αλλά δε σου λέω τι ή αν [B]έπαθε[/B] κάτι εν τέλη.
Jan 16 2012 18:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed