Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Θωμά είσαι σπίτι? Τότε ετοιμάσου για Χαβάη~!!!
Jan 17 2012 17:36
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

se blepv kata thn πεμπτη να εχεις ξαναρρωστησει και να γελαω. αντε κανε κατι γι αυτο, βαλε καμια φανελα:hahaha: εγω παντως ως συνηθως ακμαιοτατος ουτε αρρωστιες ουτε τιποτα το πολυ να εχω λιγο συναχι, μαλλον πρεπει να μετακινηθεις σε θερμοτερα κλιματα:byejg9:..
Jan 17 2012 17:33
Photo

Άντε? Τσααα, να και τα αναπάντεχα δωράκια από τους καθγητές. Και αχ τον Χρήστο, 4 αναπάντητες. Πάντως είδα ότι ο Μιχάλης είναι ακόμα άρρωστος. Πάλι καλά εμένα με πέρασε.
Jan 17 2012 17:26
Photo

jiohnis → zennith666

Thanks a lot ! Το Batoto έχει όντως φοβερή ποιότητα , αλλά αργεί ρε γαμώτο !!!
Jan 17 2012 17:22
Photo

4 αναπαντητες με εκανε ο χρηστος οσο ειχα μαθημα δηλαδη μεχρι πριν μιση ωρα-20 λεπτα για να με πει για την συναντηση και για να σας παρω τηλεφωνο, εσενα και τον μιχαλη. ασε ημουν και τυχερος σημερα αντι για τρεις ωρες μαθηματικα καναμε μια...
Jan 17 2012 17:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → michael92

[QUOTE]Ela re, akoma arrwstos eimai, thn Pempth tha eimai kalytera pantws. Leme oxi sto flooding ths Marias apo katw :p [/QUOTE] Χα χα χα, μπορεί να τη σταμάτησες τώρα αλλά η πλημμύρα θα ξανάρθει!
Jan 17 2012 17:21
Photo

Χα χα, σε έπρηξαν ε? Όχι σήμερα, σιγά μην κατέβω από δω εκεί και σήμερα. Αν θέλετε την Παρασκευή, που αυτήν την φορά δε θα μαι άρρωστη -ελπίζω-, να βγούμε μετά τη σχολή.
Jan 17 2012 17:19
Photo

giati oxi, μου αρεσει να τυρανναω τους αλλους, τεσπα θα βγεις σημερα μαζι μας, καλα ξερω οτι θα αρνηθεις αλλα με ψιλοεπρηξαν να σε παρω τηλεφωνο...
Jan 17 2012 17:17
Photo

zennith666 → ice_hime

Άμα του αρέσουν comedy τέτοιου είδους θα κλάσεις στο γέλιο στο υπογράφω!!!βγαίνει και μια ερωτοχτυπημένη tsundere πιο κάτω και γίνεται αρκετά καλύτερο!!!
Jan 17 2012 16:31
Photo

ice_hime → zennith666

no wonder που μου θύμιζε κάτι είχα διαβάσει καναδυο chapters πριν τις γιορτές αλλά δεν το συνέχισα..αξίζει να το συνεχίσω??
Jan 17 2012 16:15
Photo

zennith666 → ice_hime

Το βρήκες!!! Το D-frag ήταν αν και άργησα να το ανακοινώσω γιατί έλειπα!Gomen!!!
Jan 17 2012 16:10
Photo

zennith666 → jiohnis

D-frag man το βρήκε η Ιce Hime. Εδώ ένα πολύ καλό site για να το διαβάσεις!! [url]http://www.batoto.net/comic/_/comics/d-frag-r444[/url]
Jan 17 2012 16:08
Photo

Arucard → GhostPrince

Άσε θέλω να ξεκινήσω πολλά αλλά πού χρόνος φέτος:madtodeath: είναι και περίοδος διαγωνισμάτων τώρα στο φροντιστήριο(να μου πεις πότε δεν είναι αλλά τώρα πέφτουν όλα μαζί) άστα να πάνε τελείως!! Το καλό είναι ότι σκέφτομαι το λιώσιμο που θα πέσει του χρόνου και μου τρέχουν τα σάλια:himitsu: . Πόσα χρόνια είναι η Άκτο για να τελειώσεις? Κανά παιχνιδάκι παίζεις αυτήν την περίοδο (ή γενικά) ή μόνο με anime και manga την βγάζεις?
Jan 17 2012 15:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh my God! Είχα άδικο! Το bostun δεν το χε καταλάβει!
Jan 17 2012 14:52
Photo

Mad_Hatter → Putin

αισθάνομαι πολύ newfag τώρα
Jan 17 2012 13:41