Community Status Updates
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Όχι , όχι ακόμα . Έχω άλλα 3 επεισόδια . Πάντως μου τη σπάει που οι μισοί τίτλοι είναι Red something αλλά για τον Red John λένε τόσα λίγα .
Jan 17 2012 19:32
Serestrum → iristella
[SIZE=7][COLOR=White][B]spanks spanks spanks spanks spanks spanks[/B][/COLOR][/SIZE]
Jan 17 2012 19:09
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Kαλά καλέ, χαλαρά. Να σε πω στην πλάκα το χα πάρει αλλά οι φίλες μου πάνε Μάαστριχ και με έιπαν να τις επισκεφθώ...και σκέφτομαι να κάνω tour la Europe, καταλαβαίνεις Ολλανδία, Γερμανία. Αν δε με σκοτώσει ο μπαμπάς μου πρώτα δηλαδή. Αλλά νιώθω τυχερή θα το πάρει θετικά.
Jan 17 2012 18:34
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Πέρα απ' την πλάκα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθεις, μετά από συνεννόηση φυσικά. Αλλά εκείνη την εποχή παίζει να μετακομίζω.
Jan 17 2012 18:30
Melis_Nin → plotolp
Ευχαριστώ θερμά για το καλωσόρισμα! Ναι, είμαι λίγο βιβλιοφάγος! Διαβάζω όλα τα είδη, ανάλογα με τη διάθεση, αν και από τα παιδικάτα μου έχω μια μικρή αδυναμία στα αστυνομικά/μυστηρίου (αυτός ο Πουαρο μεγάλο κάψιμο!). Έχω δε τη συνήθεια, ακόμα κ αν βρίσκω το βιβλίο ψιλοχάλι, να πεισμώνω από περιέργεια κ να το τελειώνω.
Jan 17 2012 18:10
Sakura!!! → Kamen Tantei Zura
Zuuuuraaaa! η sign σου είναι από saint seya? ή μπούρδα είπα?
Jan 17 2012 18:07
Το φαντάζομαι. Καλή μισθοφορική εργασία βρε! Άντε και σε καμιά πραγματική ζώνη πολέμου μετά.
Jan 17 2012 18:06
Λες να 'ρθεις;;;
Δεν στα 'πα;;; Μόλις τελειώσει η εξεταστική πιάνω δουλειά. Με πήραν μισθοφόρο στην Αγκόλα.
Jan 17 2012 17:55
zennith666 → jiohnis
Περίεργο εμένα δεν μου αργεί.Αν και έχω 24 Mbps(17 πιάνω). Και αργεί επειδή έχει ακριβώς αυτήν την ποιότητα.
Jan 17 2012 17:52
Γιατί λέω να ρθω να σε δω βρε! :P Oι φίλες μου πάνε Μάαστριχ και διαφωνούσαμε για το πότε θα κάνουν διακοπές.
Jan 17 2012 17:48
Το Μάρτη που έχουμε διακοπές εξαμήνου. Και μια βδομάδα στο καθολικό Πάσχα.
Γιατί; :P
Jan 17 2012 17:44
Κάτι που μόλις συνειδητοποίησα: οι Καθολικοί έχουν Πάσχα νωρίτερα από τους Ορθόδοξους. Εσύ διακοπές πότε θα κάνεις? :kakaka:
Jan 17 2012 17:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed