Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Tea-chan

Μην το κάνεις, θυμήσου: όσο δε σπας εσύ τόσο εκνευρίζονται αυτοί.
Jan 20 2012 12:23
Photo

Tea-chan → Fallen_Mpougatsa

Άσε... ειδικά κάποιους συγκεκριμένους θέλω να τους διώξω εγώ η ίδια.
Jan 20 2012 12:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tea-chan

Kαημένη κι εσύ, τι τραβάς στο νήμα του Bleach. Σε βλέπω και χαίρομαι που δεν είμαι mod. Aκόμα και τα παιδάκια που κάνεις μάθημα την παλεύουν περισσότερο! xD
Jan 20 2012 12:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Nαι ναι, τι να σε πω! Απλώς ο άνθρωπος αρρώστησε και βαρέθηκε να βγάλει ανακοίνωση στο site κι έπρεπε να πάμε εκεί για να τρθει μια κυριούλα και να μας πει: "Α, Μαργαρίτη περιμένετε? Πφφφφφ, χαχαχαχαχαχαχα!" Καλά όχι έτσι αλλά καταλαβαίνεις.
Jan 20 2012 12:17
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Είδες; Σας έχει και εμπιστοσύνη. "Τα παιδιά μου είναι ξεφτέρια," λέει. 'Δεν χρειάζονται μάθημα."
Jan 20 2012 12:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα, έλεος...! xD Και είναι και η τελευταία βδομάδα ε! Από Δευτέρα -δηλαδή Τρίτη αρχίζουμε εμείς- γράφουμε...! Οπότε χάσαμε το πιο σημαντικό μάθημα του εξαμήνου!!!!!
Jan 20 2012 11:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Theodore :D

Oh, you don't know? Αρχικά, αυτό στην υπογραφή είναι inside joke με τoν junpei -το boss- που είμαστε μαζί στην "οικογένεια", η οποία οικογένεια είναι μαφιόζοκη και είναι [url=http://www.anime.gr/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=163]αυτή[/url]. Είναι fan-made όπως μπορείς να δεις και έχει άμεση σχέση με το manga Katekyo Hitman Reborn.
Jan 20 2012 11:53
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έλα μωρέ, για να σας λείψει το κάνει, δεν είναι ότι δεν θέλει να 'ρθει να σας κάνει μάθημα.
Jan 20 2012 11:53
Photo

Theodore :D → Fallen_Mpougatsa

Yo! Απορία που την έχω πολύ καιρό: Τι είναι αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου; Pestoallageμπλαμπλαμπλα χριστουγεννα μπλα μπλα χαμογελο μπλα μπλα
Jan 20 2012 11:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

-_-" Τώρα έπρεπε να 'μαι στο μάθημα. Ή ακόμα στο Πανεπιστήμιο. Μάντεψε ποιος ΔΕΝ ήρθε...Όχι πάλι...και ήταν και στις 9.
Jan 20 2012 11:35
Photo

Kai → Napster

XD Έχω υπέροχη μνήμη. Μου πήρε ώρα για να θυμηθώ πως είχα σχολιάσει στην anime-greek για να καταλάβω ποιο ήταν το "άλλο site". Η αλήθεια είναι πως δεν είχα διαβάσει όσα μεταφρασμένα κεφάλαια υπάρχουν από το ADS. Διάβασα κάποια, ξέχασα που είχα μείνει, δεν υπήρχε και μεγάλη ελπίδα να συνεχιστεί έτσι δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Μου άρεσαν όμως κάποιες σκηνές που ήταν κομμένες από το anime μέχρι εκεί που είχα διαβάσει. Φαντάσου όμως τι δεν έχουμε δει. Έχει τόσα volumes. Sequels. Prequels. Κρίμα που δεν θα τα μάθουμε ποτέ. Το Area no Kishi είναι καλό. 1 πράγμα μόνο δε μ' αρέσει και είναι ένα κουραστικό σημείο στο Aoki σε πιο σονενιασμένη έκδοση. Θα δεις αργότερα τι εννοώ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πειράξει τους πάντες. Για τα openings του alter δεν θα σχολιάσω, ούτε για τα ονόματα που έβαζε. Το θυμάμαι ακόμα ολόκληρο το τραγουδάκι. Highlight του τραγουδιού "Και η όμορφη Ροζίτα τον θαυμάααααααααζει!"
Jan 20 2012 01:48
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

A OK. Same site.
Jan 20 2012 00:51
Photo

Dark_Venus → Night Wizard Seal

Γλωσσολογία.... :D
Jan 20 2012 00:34
Photo

Vagelio → Pirate Luffy

[QUOTE]Το ψήνω να το ξεκινήσω τώρα που έχω χρόνο μέσα στο σπίτι. Αλλά πληζ μην διαβάζω για μεταγγίσεις. Bad timing.:'D[/QUOTE] Ξέρεις για τι είδους σειρά μιλάμε στο thread, έτσι;
Jan 20 2012 00:31
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

EZTV τα καινούρια που έχουν seeders , isohunt τα παλιά .
Jan 20 2012 00:21