Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

Ναι,καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό,θα το δεις κι εντονότερα στο Chimera Arc,όπου στα τελευταία κεφάλαια,έφτασα σε σημείο να λυπάμαι τους "κακούς",για το ξύλο που έτρωγαν από τους Hunters.
Jan 19 2012 21:44
Photo

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

You got a mail today: [spoiler][IMG]http://www.our-big-day.co.uk/images/uploads/I_am_not_a_suspicious_package.jpg[/IMG][/spoiler]
Jan 19 2012 21:35
Photo

Nicktheartist → Theodore :D

Χαχαχαχαχαχα,you scared me there for a moment.Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!
Jan 19 2012 21:30
Photo

K-OnXRailGunIndex_Fan → metalmusicmaniac

Really??? :blingeye2: Thank you senpai!!! :hero: I'll!!! :x3:
Jan 19 2012 21:18
Photo

metalmusicmaniac → K-OnXRailGunIndex_Fan

Πολύ καλό και ωραίο κομμάτι. Είδα και το Phenomenon του Black Rock Shooter, αρκετά καλό και αυτό. Keep up the good work :riiight:
Jan 19 2012 21:13
Photo

Kalamaris → Kenny

I feel like a total noob....How the f*** do i add people in msn through anime gr??????????
Jan 19 2012 20:34
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Ψιτ, το ύψος σε απασχολεί εσένα; Κοίτα να είναι εφικτά κάποια βασικά πράματα πέρα απ' το ταμείο ανεργίας και άσε τους ψηλούς στόχους κατά μέρος για την ώρα :P Κατάλαβα για το deviantart. Σκέτο μαρτύριο ακούγεται. Στο έγραψα με edit και μάλλον δεν το είδες, παραγγελίες δέχεσαι;
Jan 19 2012 20:12
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Πινακοθήκη. :wooi2: Θα δούμε, το σκέφτομαι όλο και περισσότερο. Πρέπει να αποφασήσω και τους στόχους μου στην τελική. Πόσο υψηλοί θα είναι. Don't worry, άμα δεν μπορείς να αντισταθείς βγάλτα από μέσα σου, εμείς ακούμε κι ας μην είναι φρέσκιες οι δουλειές XD. Βέβαια αυτό για το χέρι μου το είχαν πει όταν το πρωτοπόσταρα σε άλλο φόρουμ, εκείνες τις παλιές καλές εποχές που έβαζα χρώμα με τον ποντικό (άουτς). Τώρα πλέον με wacom bamboo fun την βγάζω συνήθως, και παλι καλά δηλαδή γιατί το ποντίκι δεν επιφέρει καλά αποτελέσματα και πονάει. Η γραφίδα μου έχει λύσει τα χέρια. Στο deviantart έχεις ως εξής: γνωρίζω άτομα από art meetings και για να κρατήσουμε επαφές τα κάνω add. Αλλά κάθε μέρα το inbox πλυμηρίζει από σχέδια και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Όμως αισθάνομαι ότι πρέπει να πώ κάτι γιατί τα περισσότερα από τα παιδιά λένε κάτι ψιλό για αυτά που ανεβάζω. Το αφήνω για μερικές βδομάδες κι έπειτα ξαναμπαίνω και βλέπω να έχουν τριπλασιαστεί. Και μου κόβοται η όρεξη να ασχοληθώ με την σελίδα:unlucky:
Jan 19 2012 20:00
Photo

Theodore :D → Nicktheartist

[B]ΟΧΙ! [/B] Χαχα, φυσικά. Λέγεται Haganai.
Jan 19 2012 19:52
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Ναι, η μόνη διαφορά είναι η γλώσσα. Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πτέρυγες στην πιακοθήκη :P Το 1,7 είναι περίπου 18,5 και το χρειαζόμουν γιατί ήταν μια από τις σχολές με βάση, αλλά λατρεύω να βλέπω τη μούρη όσων δεν το ξέρουν και νομίζουν πως άριστα είναι το 20 :P Δεν είναι κανά χοντρό λάθος, αλλά, με τον καρπό και το χέρι έτσι, δεν μπορείς να χειριστείς δίσκο με ποτήρια :P Τα υπόλοιπα είναι ψέγματα. Σόρρυ δεν ήξερα πως είνα τόσο παλιό, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αβαβά. Ζωγραφίζεις πολύ ωραία και δεν λέει να σκάνε στη μέση τέτοια λαθάκια απροσεξίας. Πολυκοσμία; Στο deviantart; Πως ζωγραφίζεις ψηφιακά; Παντ; Και, δέχεσαι παραγγελίες;
Jan 19 2012 19:39
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Thank you :)
Jan 19 2012 19:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Yes, he was a nice addition; he shall be missed. Χμ, τέσσερα ε? Ενδιαφέρον! Κι αύριο θα έχεις 5 ή μόν ένα αναλόγως!
Jan 19 2012 19:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Done! Go see!
Jan 19 2012 19:19
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

4 to go and i miss Larose .
Jan 19 2012 19:17
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Λοιπόν θέλω μια κουκουβάγια, Gufo di Nebbia με το όνομα Sapienta.
Jan 19 2012 19:15