Community Status Updates
Napster → Kai
Μωρέ καλό είναι το Area no Kishi αλλά το [I]feeling[/I] του ADS δυστηχώς δεν το έχει. Βλέπετε ευχάριστα πάντως. Έχω και το manga του κατεβασμένο στο pc απο τότε που μου το είχε προτείνει (πριν κανά χρόνο) αλλά δεν το έχω ξεκινήσει. xD
Το άλλο δεν σου άρεσε? "Χειροκροτούν τον Μάρκο τον [B]αρχηγό[/B]!) Απο πότε ήταν αρχηγός?:hahaha:
Jan 20 2012 23:32
Napster → Night Wizard Seal
Όπα λάθος. Τα τραγούδια τους εννοούσα είναι καλύτερα απο τα τραγούδια των Buck-Tick (ακόμα και των Θεών!).
Μιας και μιλάμε για BUCK-TICK αυτή τη στιγμή κατεβάζω όλη τους την δισκογραφία. Και όπως κάνω πάντα, θα κρατήσω τα τραγούδια που μου άρεσαν γιατί μέχρι στιγμής έχω μόνο 11.
Jan 20 2012 23:28
GhostPrince → skasmos
αχαχα, ηταν αρωστος ρε συ...μπορει να μη μπηκε youtube τις προηγουμενες μερες..τον ρωτησα πριν λιγο μσν και δε 8υμαται...αχαχα xDD *epic laugh*
παιζει να νε το RPTN-Crossfire (not sure)
Jan 20 2012 21:56
skasmos → GhostPrince
Eνα comment του έχω αφήσει για να μου πει το κομμάτι που έχει βάλει στο video(το οποίο βέβαια δεν αναφέρει πουθενά)και δεν έχει απαντήσει εδώ και πόσες μέρες,μετανιώνω για το sub που του έχω ρίξει,το vid-->Shibusen on acid,μήπως ξέρεις εσύ το κομμάτι?Επειδή εγώ pm δεν του κάνω...
Jan 20 2012 18:33
Trivia Spitting Monster → DoB
Δεν πειράζει, βρε, μην κλαις! Θα τη βρω την άκρη κάπως! Ευχαριστώ για τη βοήθεια, πάντως!
Jan 20 2012 18:09
GhostPrince → skasmos
αχαχαλ, who knows xDD ισος λιγο...αχαχα
μιλησες και μ'αυτον [S][SIZE=1]τον crazy?[/SIZE][/S][SIZE=1][/SIZE] :o nice nice!~:orly:
Jan 20 2012 18:06
DoB → Trivia Spitting Monster
[URL]http://home.versatel.nl/m.th.joustra...ndestrips.html[/URL]
Όλα τα υπόλοιπα τεύχη είναι εδώ! ;) Μπα, να σου πω την αλήθεια, δεν έχασες και τίποτα σημαντικό, μόνο ένα arc που επιστρέφει ο Phobos. Χαλάει πάρα πολύ σε κάποια φάση, αλλά εσύ για ρίξε μια ματιά άμα είναι!
edit: Whaaat, why isn't the link working anymore???:frozen: Damn SOPA, this is your doing isn't it!:madtodeath:
Gomen ne, Trivia!:nanana:
Jan 20 2012 18:05
Trivia Spitting Monster → DoB
Sure, fellow W.I.T.C.H. fan!
Υ.Γ. Το εγκατέλειψα αφότου οι κλώνοι εξαφανίστηκαν. Έχασα τίποτα;
Jan 20 2012 17:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed