Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Filler αλλά ωραίο. Και βλέπω το φτασες ε? Χαλαρά. Αύριο το κανούργιο τώρα -ανδ εις και το 11-. Από πού τα κατεβάζεις αλήθεια?
Jan 19 2012 23:55
Vagelio → OdyMonaxos
Λογικό το βρίσκω.
Όσο για τα σενάρια, πέρα της πλάκας πρέπει να τα πιάσω και αυτά κάποια στιγμή XD
Jan 19 2012 22:56
Kalamaris → Kenny
Οχι και τοσο Noob XD
After that ομως αφου παταω να τον κανει add λεει οτι θελει να εχω ανοιχτο το msn ενω το εχω.I don't have a clue...
Jan 19 2012 22:41
OdyMonaxos → Vagelio
Ναι, πες το και request. Και, μόνο αν θες, στο τζάμπα, φοιτητής είμαι :P Αν και όσο είμαι εδώ πάνω δεν έχει νόημα να το συζητάμε.
Να κορεστούν εδώ οι θέσεις εργασίας και να ανοίξουν τα πράματα στην Ελλάδα; Άσε τη ζωγραφική και πιάσε τα σενάρια :P
Jan 19 2012 22:32
Night Wizard Seal → Napster
Εσύ είσαι βλάσφημος! Άκου καλύτεροι οι 69. :P
Sacrilege! Burn in Hell!
Jan 19 2012 22:20
Vagelio → OdyMonaxos
Μπορεί και στη Γερμανία να κορεστούν οι θέσεις εργασίας στο μέλλον. Ή μπορεί να φτιάξει το θέμα ανεργεία εδώ (πόσο hopeless πρέπει να είμαι για να το λέω αυτό, προσπαθώ σκληρά να το πιστεψω XD)
Δεν το είχα δει. Παραγγελία με έννοια request? Γιατί τζαμπέ κάνω μόνο αν με εμπνεύσει το θέμα και έχω την όρεξη και τον χρόνο. Με πληρωμή δεν έχω δεχτεί ποτέ και δεν ξέρω αν το δικαιούμαι την στιγμή που δεν είμαι επαγγελματίας.
Jan 19 2012 22:19
Napster → Night Wizard Seal
Και 'γω πλάκα κάνω, εξάλλου οι Buck-Tick είναι απο τις αγαπημένες μου bands, αλλά είναι ιεροσυλία να λές ότι είναι καλύτεροι απο τους θεούς. xD
MUCC>BT! xD
What the hell?!:hahaha:
Jan 19 2012 22:03
Napster → Kai
Άρα και αυτός ο Sasuke τρώει άκυρο.
Μιας και postάρες στο άλλο το site για το Area no Kishi, και είπες κάτι για το Aoki DS, βρήκα το opening του στα ελληνικά και οι noobs του Alter είχαν βάλει το τραγούδι του ending (Ιαπωνικο) για opening (στο ελληνικό). :hahaha:
Jan 19 2012 22:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed