Jump to content

Community Status Updates

Photo

plotolp → Melis_Nin

Καλησπέρα!:D Το Άρωμα το έχω διαβάσει από παλιά και είναι όντος πολύ καλό βιβλίο! Την ταινία από την άλλη δεν την έχω δει, αλλά από ότι καταλαβαίνω με αυτά που μου λες δεν έχασα και πολλά! Αν θέλεις ξαναπρότεινε μου κάποιο άλλο:P Πραγματικά ψάχνω κάποιον καλό τίτλο να ξεκινήσω!:benkyou: Ένα πολύ καλό πάντως βιβλίο που έχω διαβάσει τελευταία και θα στο πρότεινα και εσένα ανεπιφύλακτα είναι "Η Τελευταία Διάλεξη" [URL="http://www.greekbooks.gr/books/psihologia/i-teleftea-dialexi.product"]link[/URL]. Δεν πρόκειται για μυθιστόρημα αλλά για την ιστορία ενός πραγματικού καθηγητή που πέθαινε από καρκίνο και ήθελε να αφήσει ένα δώρο για τα παιδιά του μέσα από την τελευταία του διάλεξη. Το βιβλίο δεν είναι καθόλου καταθλιπτικό (όπως μπορεί να ακούγετε αρχικά), ίσα ίσα είναι πάρα πολύ αισιόδοξο και συγκινητικό. Πιστεύω πως θα το αγαπήσεις και εσύ:ureshii:
Jan 20 2012 17:07
Photo

Lúthien Tinúviel → zennith666

χαχαχα σωστο χΔ ειμαι 16 εσυ?? :)
Jan 20 2012 17:06
Photo

DoB → Trivia Spitting Monster

Τίποτα βρε! Μόνο προειδοποιώ ξανά, είναι αρκετά hardcore μερικά απ' αυτά. Μόλις τελειώσεις κανένα, αν θες έλα να το συζητήσουμε, εδώ ή στα αντίστοιχα forums! ;)
Jan 20 2012 17:06
Photo

zennith666 → Lúthien Tinúviel

Onii-chan knows the hardships of an otaku!!!! (Πόσο χρονών είσαι βρε, είσαι σωστό αυτό που είπα??? :P )
Jan 20 2012 16:55
Photo

χαχα ναι σωστο...εε μεχρι το πασχα πιστεβω θα το χω τελιωσει
Jan 20 2012 16:51
Photo

zennith666 → Lúthien Tinúviel

Όποτε έχεις χρόνο και κέφι κάτσε δες το μην βιάσεσε και μην κουράσεις τον εαυτό σου σε υπερβολικές ώρες watching, αφού δεν πρόκειται να φύγουν τα επεισόδια!!!!!
Jan 20 2012 16:38
Photo

Melis_Nin → plotolp

Χμμμ...προσφάτως δεν έχω διαβάσει κάτι, μιας κ δεν έχω αξιωθεί να "βγω στη γύρα" να αγοράσω κάτι καινούριο, αλλά απ'τα παλαιότερα αγαπημένα που συστήνω, είναι "Το άρωμα" (αν δεν το'χεις διαβάσει - πολύ καλύτερο κ πιο ατμοσφαιρικό από την μετέπειτα ταινία).
Jan 20 2012 16:36
Photo

καταλαβα παντα κατι τειτο σιμβαινει με το bleach αστα να πανε και γω μαλλον κατι τετιο θα κανω:tensai::tensai: (κακομιρο bleach) αλλα One piece θα δω το καλοκαιρι γτ ειναι μεγαλουλι μορε :calm:
Jan 20 2012 16:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Theodore :D

:hahaha: Τώρα το μαθες αγαπητέ! Κι ευχαριστούμε, χαιρόμαστε κι εμείς εκεί...
Jan 20 2012 16:26
Photo

Warchief → Trivia Spitting Monster

Από yaoi είναι όντως καλό το Junjou Romantica. Η πρώτη σεζόν περισσότερο. Από yuri το καλύτερο είναι το Aoi Hana. Eίναι το πιο ρεαλιστικό και εξετάζει το θέμα σοβαρά, οπότε πάτωσε στις πωλήσεις και δεν θα βγει ποτέ δεύτερη σεζόν :) Και τα Maria-sama ga Miteru είναι ωραία, αλλά undertones έχουν περισσότερο. Αφού δεις το Aoi Hana δες και το Wandering Son της ίδιας mangaka με transsexual. Από όχι-anime δες τo [URL="http://www.imdb.com/title/tt0150662/"]Fucking Amal[/URL] και διάβασε τα manga της [URL="http://www.mangaupdates.com/authors.html?id=6876"]Hiyori Otsu[/URL]. Aν μπεις στο yuri manga thread θα βρεις κι άλλες προτάσεις.
Jan 20 2012 15:33
Photo

Kalamaris → Night Wizard Seal

Yeap μαρουσι.Και εσυ μαρουσι μενεις?
Jan 20 2012 14:05
Photo

Trivia Spitting Monster → DoB

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις! Για να καταλάβεις με τι άσχετη έχεις να κάνεις, μόνο τους τελευταίους τίτλους είχα ακουστά! Και ξανά ευχαριστώ!
Jan 20 2012 13:22
Photo

Theodore :D → Fallen_Mpougatsa

Oh my. Που να ήξερα! Καλό (Y)
Jan 20 2012 13:21
Photo

DoB → Trivia Spitting Monster

Hello! Ρώτησες για καλά yaoi και yuri anime, και υπάρχουν μερικά must που θα 'θελα να σου προτείνω. Από yaoi, θα δεις απαραίτητα Junjou Romantica. Είναι ένα απ' τα καλύτερα anime romance που έχω συναντήσει, ίσως το καλύτερο όλων τολμώ να πω. Τώρα περιμένουμε και το remake του Ai No Kusabi, που κι αυτό αναμένεται κορυφαίο, αλλά έχουν βγει ήδη 2 OVA, είναι της δεκαετίας του '80 και ναι, αξίζουν. Μετά τα The Tyrant Who Fell In Love, Winter Cicada, Ikoku Irokoi Romantan, Maiden Rose, Kirepapa. Προειδοποιώ είναι yaoi = θα σου πεταχτούν τα μάτια έξω. Για κάτι πιο ελαφρύ, Yami No Matsuei (Descendants of Darkness), Loveless, Gravitation και Sekai-Ichi Hatsukoi. Tώρα για yuri δεν ξέρω, γιατί δεν είμαι fan του είδους, αλλά σίγουρα ρίξε μια ματιά στο Revolutionary Girl Utena. Καλά nosebleeds! ;)
Jan 20 2012 13:02
Photo

skasmos → GhostPrince

O Louftos είναι λίγο snob ή μου φαίνεται? xD
Jan 20 2012 12:45