Jump to content

Community Status Updates

Photo

skasmos → GhostPrince

Αυτή τη στιγμή δεν περνάω πολύ καλά,βγήκα έξω με τον Μήτσο(Jamlaks),και πήγαμε Pizza Hut,μετά σαν καλός ******* πήρα να πιω ένα Black Ice,περιττό να σου πω ότι είμαι όλη την ώρα πάνω από την λεκάνη,It's not pretty
Jan 21 2012 02:11
Photo

GhostPrince → skasmos

καλα ισχυει...(8α το ξεχασε) αχαχα, ηταν και collab το συγκεκριμενο αν 8υμαμαι καλα :P anyway...τι λεει εσυ? τι αλλα? ^^
Jan 21 2012 02:05
Photo

skasmos → GhostPrince

Περαστικά του εύχομαι(όχι ότι τον νοιάζει αλλά λέμε τώρα).Δεν με πειράζει που είναι snobοπερίεργος,αλλά άμα δεν σου αρέσει να ασχολείσαι με comments κτλ τότε ένας λόγος παραπάνω να βάλεις κάπου το καταραμένο το song name,ώστε να μην στα πρίζουν
Jan 21 2012 02:00
Photo

GhostPrince → skasmos

το ξερω ρε, δε λεω...αλλα ηταν οντος αρωστος αχαχα (αν δε του το λεγα σιγα μη σε περνε χαβαρι) xDD αυτο ισχυει κ μενα βεβαια...το χω ψιλογραμενο το YT :3 και δε κανει τπτ ^^
Jan 21 2012 01:50
Photo

animestarling → zennith666

Dont mess with me... Εχω κατι σκονισμενα ξορκια που θα ηθελα να θυμηθω ολως τυχαιως.. Πλακιζω, no offence da?
Jan 21 2012 01:34
Photo

skasmos → GhostPrince

Άσε τις μλκιες τώρα,εσύ του μίλησες να μου κάνει reply xD,subscribed είμαι,ξέρω άμα είναι active ή όχι,τέσπα thnks a lot,ψάχνω σαν τρελός για καλό dnb και μου άρεσε πολύ ως κομμάτι.
Jan 21 2012 01:25
Photo

zennith666 → animestarling

Να είσαι σίγουρη ότι θα είσαι η πρώτη που θα κατηγορήσω!!!!
Jan 21 2012 01:22
Photo

Theodore :D → Fallen_Mpougatsa

Σίγουρα δεν συνομωτείτε εναντίον των οίκων μόδας;
Jan 21 2012 01:03
Photo

Kai → Napster

Ότι δεν το έχει-δεν το έχει, είναι αλήθεια. Στο ADS δενόσουν καλύτερα με τους χαρακτήρες και την ομάδα γενικότερα. Για να μην πω για το anime που πήγαν και κατέστρεψαν την Seven με τη φωνή που της βάλανε. Θα με κάνουν ν' αντιπαθήσω την χαρακτήρα στο τέλος. :hahaha: Καλά, εδώ αμφιβάλλω αν έγινε αργότερα στο manga αρχηγός αλλά που ξέρεις, μπορεί στο manga ν' αποφοίτησε ο Kamiya και να την πήρε ο "Μάρκο" την κορδέλα. Στοίχημα πως οι φίλοι στο Άλτερ πήγαν μάθανε Ιαπωνικά και το διάβασαν όλο κι έτσι θέλησαν να μας μεταδώσουν τη γνώση μέσω του τραγουδιού.
Jan 21 2012 00:11
Photo

Χεχε.. Με τον πονο μας παιζουν παντως... btw αμα δεν βγει dont put the blame on me,boy.. just sayin'
Jan 21 2012 00:09
Photo

OdyMonaxos → Kamui

Κατέβασες τελικά Focus;
Jan 21 2012 00:05
Photo

zennith666 → animestarling

Ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια αλλά για καλό και για κακό πάντα το λέω!!!!!
Jan 21 2012 00:00
Photo

Pirate Luffy

Ναι, ξέρω. Κατανοώ ακόμη τα περί μεταγγίσεων. Ωστόσο φάνηκε ''κάπως'' καθώς το διάβασα λίγο αφού επέστρεψα απ' το... νοσοκομείο.* Thanks for your help. *λιγότερο ψαρωτικό απ' ό,τι μπορεί να υπαινίσεται... όλα καλά πήγαν. :p
Jan 20 2012 23:59
Photo

[QUOTE]Μην το γρουσουζεύεις καθόλου πως και πως το περιμένουμε όλοι μας!!![/QUOTE] Δεν νομιζω οτι εχω τετοιες ικανοτητες... xD
Jan 20 2012 23:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Έλα ντε????? Πού είναι? Μόλις τώρα γύρισα και χαιρόμουν θα βάλω να το κατεβάσω...
Jan 20 2012 23:37