Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Όχι και ομαδούλα η Αρμάνι ρε. Με προπονητή τη Σκαριόλα. Με άσσο τον μάγειρα τον Κουκ, με δυάρι τον μικρό Νικόλας, με τριάρι το Μαλάκ Χαίρστον, με τεσσάρι το Μπάτμαν και με σέντερ τον Καρδίτσιαν Τζάιαντ. Πως λέγεται η ανταγωνιστική συμμορία; Spaghettiallabolognese;
Jan 21 2012 11:23
Photo

Melis_Nin → plotolp

Λοιπόν, ρίχνοντας μια ματιά στη βιβλιοθήκη, μου έρχονται οι εξής προτάσεις: 1. Ο αυτοκράτορας του Όσεαν Παρκ [url]http://www.agyra.gr/xcart/product.php?productid=1157&cat=254&bestseller=Y[/url] 2. Οι Στρατιές της νύχτας [url]http://www.biblionet.gr/main.asp?page=showbook&bookid=75699[/url] Επίσης, δεν ξέρω αν θα σ'ενδιέφερε αυτό 3. Το Σπίτι της Δύναμης [url]http://www.tetraktys.gr/shoping?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1007&category_id=62[/url] Αυτά είναι κάποια τυχαία παραδείγματα βιβλίων, που εμένα προσωπικά μου άρεσαν (κ λίγο ακόμα να ψάξω μπορώ να βρω κ άλλα), [U]όμως[/U]: "ψιλοκολλάω" όταν κάποιος με ρωτά προκειμένου να αγοράσει κ να ξεκινήσει ένα νέο βιβλίο, κυρίως γιατί τα περισσότερα απ'όσα έχω εγώ, μου χαρίστηκαν στην κυριολεξία! Για να το εξηγήσω καλύτερα, η ξαδέρφη της μητέρας μου είναι μεταφράστρια χρόνια κ ο άντρας της έγραφε κριτικές βιβλίου μέχρι πριν λίγα χρόνια που συνταξιδοτήθηκε για εφημερίδα. Όλα αυτά τα χρόνια από τότε που ήμουν μικρή, θυμάμαι να μας έρχονται συνεχώς βιβλία (αφού οι θείοι μου τα είχαν διπλά-τριπλά) κ έτσι ξεκίνησα κ γω από νωρίς να αγαπάω τα βιβλία κ μέχρι σήμερα, οι βιβλιοθήκες του σπιτιού είναι κάτι σαν "μυστικός κήπος" για μένα, εξερευνώ κ διαβάζω, τυχαίους τίτλους, τελειώνω ακόμα κ αυτά που δε μ'αρέσουν από (εμμονική) περιέργεια! Οπότε, καταλαβαίνεις, νιώθω άβολα να επηρεάσω την επιλογή κάποιου που θα πληρώσει να αγοράσει το βιβλίο...(το τελευταίο που αγόρασα εγώ ήταν "Η μακιγιαρισμένη γυναικα"-όχι δεν είναι chick flick, παρά τον τίτλο) [url]http://www.oldbooks.gr/index.php?option=com_bookstore&task=book&id=1598&catid=71[/url]
Jan 21 2012 11:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

A...εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εγώ έχω άλλες ασχολίες, πιο σημαντικές. Αν δεις και τα καθήκοντά μου στο μανιφέστο μας δεν κάθομαι να ασχολούμαι με ομαδίτσες...λέμε τώρα. Επίσης, μην κοροϊδεύεις το όνομά μας. Ο αρχηγός μας κατέληξε μετά από πολλές διαβουλεύσεις και προτάσεις στο κρείττον των αποτελεσμάτων. (Μην ανησυχείς όλοι το κάνουμε.)
Jan 21 2012 11:18
Photo

Stalker, εγώ; Μα εγώ; Τι είδους μαφιόζοι είστε; Σάλτσα. Εξήγα τι έχουν πάθει οι παίκτες της και χάνουν από τον Παναθηναϊκό μέχρι και τον Μπετσίροβιτς. Τους προμηθεύσατε χαλασμένο πέστο βρωμερό κύκλωμα; (Πάλι τα γράφω στον εαυτό μου ο μακάκας...)
Jan 21 2012 11:13
Photo

OdyMonaxos

Stalker, εγώ; Μα εγώ; Τι είδους μαφιόζοι είστε; Σάλτσα. Εξήγα τι έχουν πάθει οι παίκτες της και χάνουν από τον Παναθηναϊκό μέχρι και τον Μπετσίροβιτς. Τους προμηθεύσατε χαλασμένο πέστο βρωμερό κύκλωμα;
Jan 21 2012 11:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Pfffff, stalkers gonna stalk! Όχι, δε συνωμοτούμε εναντίων των οίκων μόδας, αν είναι δυνατόν...κι αν το κάναμε θα σας το λέγαμε? Τι είδους μαφιόζοι ελιμαστε? Για την Armani Jeans δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη. Δικό τους τεράστιο πρόβλημα.
Jan 21 2012 10:59
Photo

OdyMonaxos → Melis_Nin

Είναι και αυτό μια παρομοίωση. Μ' αρέσουν κάτι τέτοια παιχνίδια της σκέψης. Ερώτηση, πως διάολο είναι χόμπι να πίνεις καφέ, ρε καΐδι; :P
Jan 21 2012 10:47
Photo

Συνομωτείτε κατά των οίκων μόδας; Γι' αυτό παίζει τόσο χάλια η Αρμάνι Τζήνς;
Jan 21 2012 10:35
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Αυτό ήταν σε ένα μικρό μονόστυλο: "Ο διάσημος ντετέκτιβ L που είχε αναλάβει την υπόθεση ανακοίνωσε σήμερα δημοσίως την παραίτησή του λόγω της αποτυχίας του στην υπόθεση των "εκρηκτικών δεμάτων" ..."δεν υπάρχουν στοιχεία για να ερευνήσω ...δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα από τις επιθέσεις ...παραιτούμαι της υπόθεσης ...ελπίζω ο Kira να καταφέρει να βρει τον ένοχο που αδυνατούμε να ξεσκεπάσουμε"
Jan 21 2012 10:19
Photo

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

Αν τα πακέτα ήταν κόκκινα με τέτοιο σχήμα [spoiler] [IMG]http://www.our-big-day.co.uk/images/uploads/I_am_not_a_suspicious_package.jpg[/IMG][/spoiler], με τις διευθύνσεις γραμένες στα ενοχιανά, ώστε να μην τις καταλαβαίνει κανείς, μηχανισμό που χρησιμοποιεί θειάφι σαν εκρηκτική ύλη, ύψος 50 cm, πλάτος 70 cm, μεικτό βάρος 5 kg, ωφέλιμο 3.8 και με τον μετρητή να μετράει με λατινικούς χαρακτήρες τότε όχι δεν γνωρίζω τίποτα αλλά ξέρω ότι σίγουρα αυτή είναι μια δουλειά για τον: [spoiler] L :P [/spoiler]
Jan 21 2012 10:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Τελικά βγήκε. Και η εμηρομηνία λέει εχθές...εγώ δεν το χα δει πάντως. Τι να πεις?
Jan 21 2012 09:40
Photo

Fallen_Mpougatsa → Theodore :D

Πολύ σίγουρα. Εξάλλου οι ασχολίες μας είναι πολύ πιο βρώμικες απ'αυτήν.
Jan 21 2012 09:39
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Πρωτοσέλιδο της SD: "Νέο "πακέτο τρόμου" εκρηγνύεται σε τζαμί στην Καζαμπλάνκα" "Σοκ έχει προκαλέσει η νέα έκρηξη από πακέτο αγνώστου αποστολέα ...τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο είναι συχνό ...οι στόχοι φέρονται να είναι τελείως ασυνάρτητοι ...μεταξύ άλλων εργαστήριο φυσικής στο βόρειο πόλο, καλύβα ιθαγενή σαμάνου στον Αμαζόνιο και η ουγγρική πρεσβεία στις Φιλιππίνες ...τα πακέτα και η ισχύς των βομβών είναι παρόμοια σε κάθε έκρηξη ...η έρευνα της Ιντερπόλ καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου αλλά διαρροές λένε πως δεν προχωράει ... ανεπαρκείς οι απόπειρες σύνδεσης με γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις ...περιμένουμε την επόμενη έκρηξη" Γνωρίζεις τίποτα για το θέμα;
Jan 21 2012 08:36
Photo

skasmos → GhostPrince

skasm0 στο skype,τα λέμε αργότερα
Jan 21 2012 02:21
Photo

GhostPrince → skasmos

oh shiit, αχαχα..γ.γαμισετα >.> τι το 8ελες κιεσυ xDD btw (μη το ξεχασω...δοσε κανα skypε/msn/ αν 8ες :) also :gn2:
Jan 21 2012 02:18