Community Status Updates
OdyMonaxos → Melis_Nin
Έλα ρε, περαστικά!!! Αλλεργία στο λεμόνι;; Πακέτο, πρώτη φορά το ακούω!!!
Από την twinnings έχω δοκιμάσει μόνο το πολύ μαλακό earl grey της. Τίποτα τρελό.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LYQvql4YQtE[/YOUTUBE]
Η απόλυτη μουσική για τσάι.
Jan 21 2012 12:00
Melis_Nin → OdyMonaxos
Ok, μήνυμα ελήφθη! Coffee...is not your cup of tea! :)
Ωραίο κ το τσάι, δεν έχω δοκιμάσει πολλές ποικιλίες, αλλά μία που μου άρεσε ήταν το Twinings prince of whales. Δυστυχώς, Lemon or pergamont drops are no longer allowed to me, ανέπτυξα κάτι ηλίθιες αλλεργίες από πέρσι...
Jan 21 2012 11:53
metalmusicmaniac → K-OnXRailGunIndex_Fan
Με τι πρόγραμμα τα έκανες? Windows Movie Maker? Vegas?
Jan 21 2012 11:50
OdyMonaxos → Osama Bin Laden
Ποιος το $%^&*() το death note. Το παράτησα χαλαρά όταν έσκασε μύτη η γκοθού. Αυτό δεν ήταν αστυνομικό, ήταν βλακωδώς αστρονομικό. Ή κάτι τέτοιο που δεν κάνει ομοιοκαταληξία.
Είδε τα ραδίκια ανάποδα. Δεν ξέρεις τι βλέπουνν οι άνθρωποι μετά την παραλαβή;
Jan 21 2012 11:49
OdyMonaxos → Melis_Nin
Δείρε με, σπάσε μου τα κόκκαλα, κρέμασέ με ανάποδα, βράσε με ζωντανό, αποκεφάλισέ με (το τελευταίο θα 'ταν [B]απόλαυση[/B] με την πληγή στο λαιμό μου), αλλά μην δοκιμάσεις να με δηλητηριάσεις με αυτό το φρικτό καταπότι που λέγεται καφές. Άααααααντε κανά εσπρεσάκι.
Αν και ήταν ένας φοβερός καφές που είχα πάρει για τους γονείς μου από την Πόλη, που πραγματικά μοσχοβόλαγε όλο το σπίτι. Σκέτη μαστούρα.
I'd rather have a cup of tea, dear. Preferably black, with a fair amount of spices and some drops of lemon or pergamont. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ
Jan 21 2012 11:46
Osama Bin Laden → OdyMonaxos
Αν προσέξεις τις ημερομηνίες στο Death Note, θα ήξερες ότι ο Kira είναι πλέον νεκρός. Δάγκωσε το χώμα. Έφαγε την λάσπη. Ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι. Είδε τα μπατζάρια ανάποδα. Κάνει παρέα στα σκουλήκια. [S]Το γυρνάει το κλειδί[/S] (αυτό όχι πια :P)
Jan 21 2012 11:45
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Α, κατεβάζεις και υπότιτλους? Σε άλλα αρχείο ή μέσα τους έχουν ενσωματομένους?
Jan 21 2012 11:41
Fallen_Mpougatsa → Aχιλλέας GearSecond
[url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=542728&postcount=13]Ορίστε[/url] και [url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=542744&postcount=14]ορίστε[/url]. Για να μην ψάχνεσαι. ^^
Jan 21 2012 11:40
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Το ξέρω το κατέβασα και γω αλλά δεν είχαν βγάλει ακόμα υπότιτλους .
Jan 21 2012 11:38
Melis_Nin → OdyMonaxos
Ααα, είναι το υπέρτατο χόμπι!!! Όχι μόνο να τον φτιάξεις κ να πιεις, αλλά όλο το πακέτο! Από το να διαλέξεις στο σούπερμαρκετ, να τον ανοίξεις σπίτι να ξεχυθεί η υπέροχη μυρωδιά, να αποφασίσεις τι θα πιεις σε κάθε φάση (ελληνικό, εσπρεσάκι, φίλτρου, ή το αγαπημένο junk food του καφέ-στιγμιαίο νεσκαφέ!), η διαδικασία να τον φτιάξεις!
Γι'αυτό δεν πρόκειται να γίνω φαν αυτών των καινούριων καφεμηχανημάτων-πολύ ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε η ιστορία!
Jan 21 2012 11:37
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
. . .SpaghettiallaPuttanesca. Έχει ρίζες στα ιδιωτικά μας club αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...ξες, πολλοί ποδοσφαιριστές είναι πελάτες μας και πριν το καταλάβουν, όλοι δέχτηκαν. Φταίει και το τζάμπα "φαΐ" που τους υποσχεθήκαμε βεβαίως...
Jan 21 2012 11:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed