Community Status Updates
Melis_Nin → OdyMonaxos
Τη σοκολάτα γενικώς την έκοψα στο γυμνάσιο λόγω ακμής κ από πέρσι με την αλλεργία (ένα μάτσο προβλήματα είμαι η άτιμη!) είναι στη λίστα των "απαγορευμένων τροφών". Οπότε δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο ρόφημα. Αν κ θυμάμαι στο δημοτικό, η σοκολάτα Cadbury's ήτανε must κ πίναμε στα πιτσιρικοκαλέσματα της εποχής...
Jan 21 2012 12:51
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Μου αρέσουν πολλά και χειρότερα του CSI περισσότερο απ' το death note
Jan 21 2012 12:49
Melis_Nin → plotolp
Να σου πω...σχετικά με τη Dion Fortune, δες κ αυτό (από εγκυκλοπαιδικής απόψεως)
[url]http://www.metafysiko.gr/?p=1779[/url]
Η δομή του βιβλίου είναι διηγηματική, τώρα το πώς θα το εκλάβει κανείς είναι άλλο θέμα...Εγώ, σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμώ το ρόλο του "παρατηρητή" (κάτι σαν το μουσάτο στη σειρά Χαιλάντερ, αν είχες δει) κ προσπαθώ να διαμορφώσω άποψη για τα κίνητρα του συγγραφέα (γράφει ακραία για να τραβήξει χρήμα ή/και οπαδούς-παπαγαλάκια, ή απλώς καταθέτει την άποψη του). Για τη συγκεκριμένη συγγραφέα, δε νομίζω κάτι τέτοιο (τουλάχιστον όχι για την εποχή μας, στη δική της μπορεί). Πιο πολύ μου άρεσε για τα ερωτηματικά που αφήνει να αναλογιστεί κανείς - όχι κάτι παραπέρα, μπορεί να είναι "επικίνδυνο". Πάντως, αν σε ξενίζει η θεματική γενικά, ή αν προτιμάς κάτι καθαρά μυθιστορηματικό, μην το πάρεις.
Jan 21 2012 12:42
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ody, σ'αρέσει το CSI περισσότερο από το Death Note? Α πα πα πα πα...
Jan 21 2012 12:41
OdyMonaxos → Osama Bin Laden
Προτιμώ και το CSI ακόμα από το death note. Χάλια μαύρα.
Jan 21 2012 12:38
OdyMonaxos → Melis_Nin
Λόγω χώρας πίνω κυρίως τα καταπότια της Meßmer. Έχει και ωραία ροφήματα μούρων και βοτάνων.
Αν και είναι και λίγο ανάλογα με τη διάθεση, μπορώ επί μήνες να μην αγγίξω τσάι και ξαφνικά να πέσω με τα μούτρα. Τώρα πάντως καθαρίζω το βραστήρα.
Για το embeding πατάς το go advanced δίπλα απ' το post message, κάνεις paste το λινκ, το μαρκάρεις και πατάς το κουμπί του youtube.
Είσαι του καφέ, είσαι του τσαγιού, είσαι και της σοκολάτας;
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rgfXPlpneyE[/YOUTUBE]
Jan 21 2012 12:36
Night Wizard Seal → Napster
Καλά κατάλαβα. Σιγά που είναι καλύτερα των Mucc. :P
Κοίτα, αν θες μια συμβουλή και από τη δική μου εμπειρία, με το πέρασμα του χρόνου το άκουσμα ωριμάζει και σου αρέσουν όλο και περισσότερα τραγούδια. Στην αρχή θυμάμαι κι εγώ είχα πει ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή μου αρέσουν λίγα. Αλλά τώρα έχω καταλήξει να θεωρώ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ τραγούδια την μισή και δισκογραφία τους. Όχι απλά ότι μ'αρέσουν. Αγαπημένα :P
Jan 21 2012 12:29
Melis_Nin → OdyMonaxos
Α, αυτό είναι πολύ ελαφρύ! Πάντως κ το απλό κ ταπεινό breakfast tea της twinings είναι πολύ καλό (σε σχέση με άλλα του εμπορίου).
Jan 21 2012 12:24
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Xμ, ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Δεν το ξερα όπως κατάλαβες. Κι εντάξει, εγώ τα βλέπω χωρίς υπότιτλους και κάνω κι εξάσκηση τα αγγλικά μου!
Jan 21 2012 12:21
Osama Bin Laden → OdyMonaxos
Of course I do. Αλλά δεν θα είχε πλάκα αν το ήξερε όλος ο κόσμος έτσι; :P Όσο για το Death Note, Ας πούμε απλώς ότι έτσι θα ήταν το CSI αν το έφτιαχναν γιαπωνέζοι :hahaha:
Jan 21 2012 12:20
plotolp → Melis_Nin
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!:riiight:
Δεν ήξερα κανένα από τα τέσσερα βιβλία και φαίνονται όλα πολύ ενδιαφέροντα! Επίσης είναι και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους οπότε μου δίνεις ποικιλία να διαλέξω.
Καταλαβαίνω αυτό που λες, ότι νιώθεις δηλαδή υπεύθυνη για τα χρήματα που θα δώσει ο άλλως δεδομένου ότι το βιβλίο που του πρότεινες μπορεί να μην του άρεσε καθόλου. Όμως δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι έτσι. Εγώ είμαι αυτός που σου ζήτησε την συμβουλή σου και εν τέλει δική μου επιλογή είναι τι θα πάρω. Από την στιγμή που μου φανεί κάτι ενδιαφέρων και το αγοράσω, αλλά δεν μου αρέσει στο τέλος δεν είσαι εσύ υπεύθυνη, μόνο και μόνο επειδή εσένα σου άρεσε και μου το είπες!:ureshii: Γιαυτό λοιπόν μην το σκέφτεσαι καν!:P
Και στο κάτω κάτω περισσότερες πιθανότητες έχω να βρω ένα καλό βιβλίο μέσα από τις συμβουλές των άλλων, παρά να περιφέρομαι επ άπειρον στο βιβλιοπωλείο τσεκάροντας τίλους στην τύχη με την ελπίδα να βρω κάτι καλό!:)
Για το μόνο βιβλίο που ήθελα να μου διευκρινίσεις κάτι είναι το Σπίτι της Δύναμης. Πρόκειται καθαρά για μυθιστόρημα? Θέλω να πω, επειδή διάβασα το βιογραφικό της συγγραφέως και μου φαίνονται λίγο "ύποπτα" όλα αυτά τα παραψυχολογικά!:orly:
Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις προτάσεις σου! Μόλις διαβάσω κάποιο από αυτά θα σου πω σίγουρα εντυπώσεις. Εννοείτε πως άμα θυμηθείς και κάτι άλλο αξιόλογο μπορείς ελεύθερα να μου το πεις!
p.s Μακάρι να είχα και εγώ μια ανεξάντλητη πηγή βιβλίων σαν τον θείο σου!:if: Είσαι τυχερή!
Jan 21 2012 12:12
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Ε Έλληνας είμαι , όσο να ναι τα ελληνικά τα καταλαβαίνω καλύτερα . Ξεχωριστούς .
Jan 21 2012 12:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed