Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → animestarling

Ταλέντο αγάπη μου!!!!!!!
Jan 21 2012 13:58
Photo

animestarling → zennith666

Το πως καταφερνετε ομως να συνδεετε το LOL με τα παντα, ειναι πραγματικα αξιοσημειωτο...
Jan 21 2012 13:55
Photo

Melis_Nin → OdyMonaxos

Ε, δεν είμαι κ σαν την Πελοπόννησο!! (μα πώς απευθύνεσαι έτσι σε μια κυρία?!?) 27 είμαι. Απ'ο,τι είχα ακούσει από τυχαίες κουβέντες στη σχολή, αυτό ήταν απ'τα καλά τμήματα της Παντείου. Πώς κ μετανάστευσες;
Jan 21 2012 13:53
Photo

OdyMonaxos → Melis_Nin

Ήμουν πέρσι στο επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού στην Πάντειο και φέτος είμαι παλι πρωτοετής στον ίδιο τομέα στο πανεπιστήμιο του Μονάχου. Συν πολιτικές επιστήμες επειδή θέλουν και ένα δεύτερο μάθημα. Πόσων χρονών είσαι τώρα; Μεγάλη είσαι.
Jan 21 2012 13:45
Photo

Melis_Nin → OdyMonaxos

Εγώ είμαι στην κλασική Αθήνα, που όλοι λατρεύουμε να/και μισούμε. Έχω τελειώσει σπουδές, κοινωνιολογία στο Πάντειο (φυσικά μπήκα τυχαία). Δεν έχω κάνει μεταπτυχιακό (στην κοινωνιολογία έχει 2, ένα καθαρά κοινωνιολογικό για τον κοινωνικό αποκλεισμό που το βαριέμαι του βούρκου κ ένα για εγκληματολογία, που μου άρεσε, αλλά λίγες οι θέσεις κ όχι αξιοκρατικά διδόμενες - κομματικές νεολαίες κτλ- δε βλέπω κ επαγγελματικό μέλλον κ δεν έχω toefl). Προς το παρόν την παλεύω στο οικογενειακό μαγαζάκι (προ-πο) ψάχνοντας κ για άλλη δουλειά παράλληλα (κωμικοτραγικό). Τι σπουδάζεις;
Jan 21 2012 13:41
Photo

OdyMonaxos → Melis_Nin

Κλίμα δεν αλλάζουμε που να χτυπάω τον κώλο μου, εδώ και ώρες κάνω βουντού να σταματήσει το χιόνι και εδώ και ώρες νάδα. Είμαι μέλος του μεταναστευτικού κύματος φοιτητών που φεύγουν για σπουδές αλλά δεν γυρίζουν. Είμαι εδώ από τον Οκτώβρη. Είναι πολύ καλά εδώ. Εσύ; Που είσαι, τι σπουδάζεις, τι έτος κτλ;
Jan 21 2012 13:32
Photo

Melis_Nin → OdyMonaxos

Έχεις δίκιο, μπέρδεψα τα tabs κ έγραψα σε μένα...(lol, αστρονομική γκαβομάρα). Anyway, όσο νιώθω καλά (κ μέχρι να περισσέψουν μονέδα για ειδικευμένο ντόκτορα, γιατί στα νοσοκομεία αποτέλεσμα μηδέν) δεν το σκαλίζω. Για να αλλάξουμε κλίμα (όπως λένε κ στις εκπομπές) εσύ πώς κ κατέληξες Μόναχο? Γεννήθηκες εκεί, μετανάστευσες παλαιότερα, είσαι του νέου μεταναστευτικού κύματος της κρίσης, ή σπουδάζεις; Είναι καλά εκεί;
Jan 21 2012 13:27
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Στους 4 πρώτους γύρους δεν είχα υπολογιστή. Μπήκα ελάχιστες φορές απλά και μόνο για να ψηφίσω. Στον πρώτο ψηφίζω Squalo [B]πρώτος[/B], ψηφίζω Aizen στον δεύτερο, στον τρίτο απλά δεν μπόρεσα, και Kuroko στον 4ο. I am God Hand Void.
Jan 21 2012 13:24
Photo

OdyMonaxos → Melis_Nin

[B]Άουτς!!!!![/B] Τουλάχιστον κάνεις ήσυχους ύπνους. Υπάρχει περίπτωση να περάσει η αλλεργία: Αυτό που κάνες τώρα είναι σαν να μονολογείς και άντε να καταλάβει εγκαίρως ο άλλος πότε απάντησες.
Jan 21 2012 13:18
Photo

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

Πέρα από την πλάκα, ενώ εσεις ρε "αθώοι" τα πήγατε καλύτερα; :P Δεύτερο γύρο βγάλατε με αδαμάντινη σιγουριά τον Tenshi και τέταρτο γύρο με επίσης αδαμάντινη σιγουριά τον Zane. Εγώ τουλάχιστον ήμουν μόνος και είχα απόδοση 1/3. Αν δεν ήταν και το συμβάν με τον Kaizer ακόμα θα σκοτώνατε αθώους με τις οδηγίες των δολοφόνων :P Πάντως όπως έχω πει πολλές φορές, δεν το σκεφτόμουν και πααααααααααραααααα πολύ. Αν ήταν να σκεφτώ τόσο πολύ σε ένα forum game, θα καθόμουνα να διαβάσω κανά Σ.Α.Ε. καλύτερα μπας και πάρω πτυχίο στα 5 χρόνια :hahaha:
Jan 21 2012 13:15
Photo

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Σου βγάλαμε το όνομα; Εσύ έβγαλες τα γυαλιά σου πριν αρχίσεις να ρίχνεις, παππού!!!! Έχεις και κάτι εκατομμύρια χρόνια στην καμπούρα σου, μας έκαψες!!!
Jan 21 2012 13:08
Photo

K-OnXRailGunIndex_Fan → metalmusicmaniac

Χρησιμοποιώ κυρίως το windows movie maker.
Jan 21 2012 13:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Aρχικά να πω πως τα περισσότερα CSI είναι ηλίθια και καθόλου προτότυπα εκτός των πρώτων κύκλων του Las Vegas το οποίο για μένα είναι το μόνο που θα πρεπε να καταλαβαίνουμε όταν λέμε CSI. Επίσης, να σε ενημερώσω πως έχει βγει CSI manga style αλλά δεν το χω διαβάσει. Ε, τα υπόλοιπα...Προφανώς δε σ'άρεσε το Death Note καθόλου οπότε γούστα είναι αυτά.
Jan 21 2012 13:05
Photo

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

Lol tnx. Μου βγάλατε που μου βγάλατε το όνομα, ε ας κρατήσω τον θρύλο ζωντανό :P
Jan 21 2012 13:05
Photo

plotolp → Melis_Nin

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες! Η θεματική δεν μου ξενίζει τόσο, πιο μικρός είχα διαβάσει πέντε τόμους Ανεξήγητο που είχαμε στην βιβλιοθήκη για να καταλάβεις! Για να μην πω πως μέχρι πέρσι διάβασα την "Κοιλάδα των Ρόδων" [URL="http://www.greekbooks.gr/books/filosofia/filosofia-xeni/i-kilada-ton-rodon.product"]link[/URL] (φοβερό βιβλίο από πολλές απόψεις). Απλά αυτόν τον καιρό ψάχνω κάτι πιο πολύ σε νορμάλ μυθιστόρημα:)! Οι υπόλοιπες προτάσεις σου είναι πολύ καλές πάντως και σίγουρα θα τις έχω υπόψιν μου! p.s Που θυμήθηκες τον μουσάτο στο Χαιλάντερ?:oo: Υπάρχει πάντως και ένας αντίστοιχος χαρακτήρας που έχει την θέση του "παρατηρητή" στην σειρά Fringe αν έχεις δει κανένα επεισόδιο!:)
Jan 21 2012 13:04