Community Status Updates
OdyMonaxos → Melis_Nin
Θα το ερευνήσω το όνομα κάποια στιγμή. Μακακία του πάντως που έφυγε έτσι. Εσύ το σκέφτεσαι να κάνεις μεταπτυχιακό έξω; Έχεις καμιά γλώσσα;
Jan 21 2012 14:38
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Σε καταλαβαίνω, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο. Μέρα με τη μέρα συνεχίζει χωρίς φρένο.
Jan 21 2012 14:31
Melis_Nin → OdyMonaxos
Κουφαλιτάκης, αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποιες χρονιές φοίτησε, για να μη σου λέω κ μούφες. Το "γύρω στα 20" μπάζει νερά, είναι απ' τα σόγια που δεν πολυβλέπω, αλλά το στόρυ του με τη σχολή (κ τη γκόμενα) έγιναν το ράδιο αρβύλα στην οικογένεια. Μου έμεινε πιο πολύ, γιατί απ'όσο ξέρω οι περισσότεροι φοιτητές κάνουν κρα να πάνε εξωτερικό, ειδικά οι τελευταίες γενιές κ για τις ευκαιρίες κ για την εμπειρία.
Jan 21 2012 14:31
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Nαι αλλά αυτό δεν είναι για να χαίρεσαι...εγώ πάντως όχι...
Jan 21 2012 14:28
64 παρακαλώ και τώρα 65. Σε πλησιάζω στη foreveralonεριά
Jan 21 2012 14:27
OdyMonaxos → Melis_Nin
Κι εγώ χάρηκα, Οδυσσέας. Ο ξάδερφός σου πως λεγόταν; Πρέπει να πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, στη γερμανική. Που πέρασε; Άουγκσπουργκ, Μπάμπεργκ, Νυρεμβέργη, Άιχστατ; Πληρώνων δίδακτρα, αλλά γελοίο ποσό σε σχέση με κάτι Αμερικές και Αγγλίες. 540 το εξάμηνο.
Jan 21 2012 14:23
Melis_Nin → OdyMonaxos
Μαρία, χαίρω πολύ! Εσένα;
Έχω ένα ξάδερφο, γύρω στα 20, έδωσε κατευθείαν εξετάσεις με το γερμανικό σύστημα (πήγαινε στο αντίστοιχο κολέγιο εδώ) κ μπήκε ψυχολογία σ'ένα μέρος έξω απ'το Μόναχο (δε θυμάμαι πού) αλλά δεν την πάλευε λέει εκεί κ γύρισε (αηδίες, για τη γκόμενα γύρισε :) ) Κατά την ταπεινή μου γνώμη, καλά έκανες κ "την έκανες"! Πληρώνεις κ δίδακτρα στη σχολή;
Jan 21 2012 14:17
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Εννοώ ότι όλοι μου τη λένε ότι κάνω πολλά posts. Επίσης, εσύ έχεις κάνει 62 κι εγώ κάπου στα 1.200. Είμαι forever alone.
Jan 21 2012 14:16
Γιατί το σύστημα είναι κουλό ή πηγαίνει με λογάριθμο ή άλλη τέτοια γελοιότητα.
Jan 21 2012 14:14
animestarling → zennith666
A man's only true talent, I guess
ευχαριστω και για το friend request! xD
Jan 21 2012 14:10
OdyMonaxos → Melis_Nin
Άντε και στα άντα λοιπόν, κυρία.
Είναι από τα καλά τμήματα, αλλά ήξερα τι με περίμενε, ανεργία. Και έχω και το γερμανικό απολλυτήριο άρα μπορούσα να πάω άνετα εδώ.
Πως σε λένε;
Jan 21 2012 14:01
iristella → mono
[YOUTUBE]Zbt2hnHE_80[/YOUTUBE]
Tsssoooo cute.
[spoiler] άμα δεν είχε και το ενοχλητικό μωρό στη μέση.../oldhabits die hard[/spoiler]
Jan 21 2012 14:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed