Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoNight Wizard Seal

Δεν σε συγκίνησε το τέλος?
Jan 26 2012 02:29
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Ο Γιόνας μετά τη Ζαλγκίρις το έκαψε το run n gun όμως. Γενικά είναι ένας πρπονητής που θα ακολουθήσει ένα σχέδιο. Αν του βγει, βγήκε, αν δεν του βγει, είναι στο χέρι των παικτών όλα. Γενικά δεν παρεμβαίνει στο παιχνίδι. Δεν πεθαίνω, αλλά με το ρόστερ της αρκούδας, δεν παίζει αυτό ρόλο. Έχει παίκτες που αν θέλουν, θα κάνουν ό,τι θέλουν. Με την Αρμάνι δεν είδα ελεύθερα σουτ, είδα κακά πίκ εν ρολ με το Μπατίστ να κάνει λάθη, να χάνει άλλευ χουπ και να βαράει σουτάκια τούβλα από μέση απόσταση. Ο Διαμαντίδης πρέπει να ξαναρχίσει να κοιτάει το καλάθι λίγο περισσότερο. Ο Μάριτς που μάζευε ρημπάουντ σαν φυστίκια (7 σε 7 λεπτά!!!) έφαγε πάγκο χωρίς λόγο, το σχήμα με Σάτο στο 2 και Περπέρογλου στο 3 είναι πολύ κακό, αφήνει την ομάδα με έναν χειριστή, ο Σάτο έκανε και κάτι ντράιβ πάνω στο Φώτση και το Μπουρούση και μάζεψε κάτι τάπες, δεν είχαμε καλες διεισδύσεις και σπλιτ άουτ και είχαμε κάτι νεκρά διαστήματα. Και άκουσα πως σήμερα παίζαμε με 4 κοντούς και Τσαρτσαρή!!! Ελπίζω να περάσουμε.
Jan 26 2012 02:27
Photo

Night Wizard Sealmono

Εντάξει συμπαθητικό ήταν. Ενδιαφέρουσα προοπτική αυτή της κοινωνικής δομής και αποκορύφωμα κατ'εμέ ήταν τα τελευταία λόγια του Katze. Εκεί μέσα είχε μια πρόταση πολύ ωραία, εύστοχη και περιεκτικότατη.
Jan 26 2012 02:20
Photo

ryu → Putin

[QUOTE=Putin;557781]Αναλάλα[/QUOTE] λαθος τονος. ανάλαλα
Jan 26 2012 02:18
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

κατσε το γιονας τον συμπαθεις? Κοιτα περα απο την αποτυχια στην εθνικη πιστευω ειναι καλος προπονητης. Εμενα μ αρεσε στον ολυμπιακο που με κατι πιτσιρικια πηγε να αποκλεισει την μακαμπι στην εδρα της και να παει F4! Επισης δεν ξερω αν το λεω σωστα αλλα ηταν ο πρωτος που επαιξε στην ευρωπη ''run and gun'' με Ζαλγκιρις το 2000 και πηρε ευρωπαικο. Παντως με την αρμανι νομιζω ησασταν αρκετα καλοι!
Jan 26 2012 02:16
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Την περίμενα την ήττα από την Ούνιξ αν και δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι. Και με το μοντέλο την Αρμάνι παίξαμε άσχημα στην επίθεση. Ο Ζοτς έχει καταστρέψει το Μάριτς. Η Τσσκα έχει Γιόνας.
Jan 26 2012 02:09
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

χαχαχαχα τουλαχιστον ηρθε με φιλοδοξια! xD Βασικα τωρα οτι και να πουμε, να λεμε παλι καλα που ηρθε! Αν εχουν καλο διδυμο με τον bill ισως κατι γινει! Θα δειξει! Παντως ειναι καλος παιχτης! Σημερα χασατε απο Ουνιξ. Τα ρωσακια(τσσκα,ουνιξ και αλλη μια) πολυ ανταγωνιστηκα φετος!
Jan 26 2012 02:01
Photo

monoNight Wizard Seal

Δεν μου είπες όμως γνώμες για το ai no kusabi. Για πες τελικά σου άρεσε?
Jan 26 2012 02:00
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Στην κοσμάρα του ο Λω. Δεν έπρεπε να πάρετε κι άλλο παίκτη που θέλει συνεχώς τη μπάλα στα χέρια του.
Jan 26 2012 01:54
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Είναι άλλα άτομα σαν και σένα που δεν μπορούν να αντικρούσουν τα λεγόμενα μου .
Jan 26 2012 01:07
Photo

O Tsopanhs

Τέλιωσα με το Saint Seiya. Τώρα μου μένουν τα manga. :)
Jan 26 2012 00:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → jiohnis

Είμαι πολύ αυταρχική είναι η αλήθεια και πρέπει να αρχίσω να το ελαττώνω... Ναι είδες? Έτσι πάει. Δεν αντέχουμε αυτό που κάνουμε κι εμείς οι ίδιοι πολλές φορές.
Jan 26 2012 00:32
Photo

Lord Leon → Kamen Tantei Zura

Να χαίρεσαι τη sis, φοίνικα!
Jan 26 2012 00:30
Photo

Lord Leon → Kai

χρονια καλά,σιδεροκέφαλη χαλκέντερη, και άλλες μεταλικές ευχές. ότι επιθυμεις!
Jan 26 2012 00:28
Photo

jiohnis → Fallen_Mpougatsa

So you like to play it bossy (femdom)? :P Well, εγώ πάλι δεν αντέχω με τίποτα την γκρίνια , αν και γίνομαι και γω πολύ γκρινιάρης καμία φορά . :P
Jan 26 2012 00:21