Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
Οh my God sorry το ξέχασα!
Νομίζω ότι θα ταίριαζε κάποια...που είναι άνθρωπος. Ίσως μια καινούργια χαρακτήρας ολότελα πυ θα βρεθεί μπλεγμένη απ'το πουθενά έτσι για να χουμε και το guilt trip καθώς και τη μεγάλη confession αλλιώς δεν παίζει να εξομολογηθεί ο Μ-21, όλοι ξέρουμε τι tsun είναι εξάλλου.
Jan 25 2012 23:02
Fallen_Mpougatsa → jiohnis
Ο καθένας...στα γούστα του. Δε λέω ότι δε θα δούλευε απλώς ότι ο Μ-21 χρειάζεται μια πιο ήσυχη κοπέλα δίπλα του.
Jan 25 2012 23:00
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Οκ, το πεθάναμε το θέμα, άλλη φορά τώρα. Μια χαρά πέρασε η ώρα XD
Jan 25 2012 22:55
jiohnis → Fallen_Mpougatsa
Your guest for what ? :P
Anyway , πιστεύω πως θα δούλευε κάπως .
Jan 25 2012 22:55
Fallen_Mpougatsa → Kai
. . .αυτό δεν το σχολιάζω το πρώτο. Τελεία.
Πφφφ, δεν είναι το πιο έξυπνο αλλά είναι γλυκύτατο! Αλλά τι να με πεις κι εσύ...
Τι? ΤΙ!? Είπες ότι δε θα το έλεγες ποτέ αυτό, κάνε edit τώρα!!!!!!!!111one
Jan 25 2012 22:54
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σαν κι εσάς; Ποιος σου είπε ότι θέλω να με κατηγοριοποιούν στην ίδια κατηγορία μ' εσάς;
Φυσικά. Λες και δεν υπάρχουν ονόματα που δεν έχουν σχέση με "ένα χρώμα"+"ούλα". Εγώ είμαι η παράλογη.
Ναι, όπως κι εσύ όταν διαβάζεις το "50 απλά βήματα για να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας".
Jan 25 2012 22:50
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oι ημιμαθής είναι άξιοι οίκτου όχι κάτι άλλου. Ντροπή, χαλάς το όνομα ανθρώπων σαν κι εμάς.
Μπα, πρόβλημα? Ε δεν περίμενες να βγάλω την καφέ γάτα καφετούλα έτσι? Aπλώς το κασκόλ είναι ασορτί με το όνομα. Απαπαπαπα.
Πφφφφ καλά, ναι για να γελάς...
Jan 25 2012 22:47
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν βλέπω τον λόγο να μην κοροϊδεύω τους ημιμαθείς, ειδικά όταν οι ίδιοι το παίζουν κυριλέ πάντα και κάνουν λες και ξέρουν από τέχνη!
Ναι, τι πρόβλημα να έχω με μια που περπατάει δίπλα μου ντυμένη στα ροζ κρατώντας για γάτα αγύρας που φοράει ροζ κασκόλ. Έχει δίκιο, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.
Μια χαρά είναι τα κουτσιμπολίστικα! Προσφέρουν άφθονο γέλιο αλλά ναι είναι ντροπιαστικό να τα διαβάζεις μπροστά σε άλλους!
Jan 25 2012 22:42
RiDeLub → phm
Επειδή το είχες και εσύ απορία (όπως και εγώ):
[URL="http://img822.imageshack.us/img822/4735/dragonenglish.png"]C&H #2684[/URL]
Ωραίο και το σημερινό :p
Jan 25 2012 22:42
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ποιο είναι το πρόβλημά σου που η [B]Ροζούλα[/B] έχει [B]ροζ[/B] κασκόλ με λες? Απλώς ζηλεύεις που δε σε κανα ένα πράσινο που ήθελες! Και τι κακό έχει να βγάζεις τη γάτα σου βόλτα? Και τουλάχιστον εγώ δεν κοροϊδεύω τον ημιμαθές κόσμο που μπορεί να έχω στο σπίτι μου!
Ναι ρητορική τη λέμε τώρα που όταν δεν κοιτάζει κανείς ανοίγεις τις στήλες με τα κοτσομπολίστικα! Κι αυτές οι κατακαημένες τουλάχιστον παίρνουν σωστές απαντήσεις αν θυμάσαι!
Jan 25 2012 22:38
Kai → Botsun
Μέχρι τώρα ο Leorio γιατί μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής από την αρχή αλλά μ' αρέσουν πολύ και οι υπόλοιποι χαρακτήρες. Κάποιους θα ήθελα να τους δω ξανά και περισσότερο βέβαια.
Jan 25 2012 22:37
Kai → Fallen_Mpougatsa
Επειδή οι άλλοι είναι άσχετοι και τα τρώνε δεν σημαίνει ότι τα παζλς μου δεν έχουν αξία, κατάλαβες; Εδώ καμάρωνες εσύ που έκανες ένα κατακαημένο, ροζ κιόλας, κασκόλ και το φόρεζες στη γάτα σου για τη βγάλεις βόλτα. Θέλω να δω τι θα κάνεις όταν γεράσεις δηλαδή. Όχι πιστεύω ότι θα έχε βελτιωθεί η κατάστασή σου δηλαδή, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Να ξεχωρίζουμε τις ρητορικές ερωτήσεις από αυτές που σου κάνουν οι κατακημένες που θέλουν να μάθουν αν θα τους κάτσει ο Κώστας, ο Γιάννης ή ο Γιώργος.
Jan 25 2012 22:34
Fallen_Mpougatsa → Kai
Τι λες βρε καημένη που βάζεις τα παζλ από πίνακες διάσημων ζωγράφων τον τοίχο σου και χαίρεσαι λες και είναι το πραγματικό και το παίζεις διαννοούμενη σ'αυτούς που δε σε ξέρουν! Και δεν είναι στραβά εντάξει? Απλώς είχα στραβά τον οδηγό!
Απλώς ζηλεύεις που εγώ μπορώ πιο εύκολα και σωστά από σένα να δω το μέλλον. Δε σε θυμάμαι που ρωτούσες πότε θα ξαναπαντρευτεί η Γερμανού σάμπως!
Jan 25 2012 22:30
Kai → Fallen_Mpougatsa
Συγνώμη τώρα, συγκρίνεις τα παζλ με το πλέξιμο; Σοβαρολογούμε δηλαδή; Που κάθεσαι σαν γρια (άσε που δεν ξέρεις και καλά ακόμα) και πλέκεις πουλόβερ και κασκολ (ένας Θεός να τα κάνει κασκόλ έτσι στραβά που είναι). Τουλάχιστον τα παζλς μου κοσμούν μια χαρά το δωμάτιό μου, οι δημιουργίες σου δεν κοσμούν κανέναν ιδιαίτερα.
Ναι, βρήκες ότι θα πεθάνει ο σκύλος και κάτι έγινε. Αν δεν του ρίχναν φόλα ούτε μια πρόβλεψη δεν θα είχες κάνει.
Jan 25 2012 22:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed