Jump to content

Community Status Updates

Photo

phm → RiDeLub

Thanks για την μετάφραση! Ναι όντως φάση είχε. Ένα αρκετά καλό από αυτά που έχουν βγεί περίπου την τελευταία βδομάδα ήταν αυτό πάντως: [url]http://www.explosm.net/comics/2679/[/url] :P
Jan 26 2012 00:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → jiohnis

Είδες? Και το χειρότερο? Πήρα απ'αυτόν! :kakaka:
Jan 26 2012 00:14
Photo

jiohnis → Fallen_Mpougatsa

Oh nooo !!! Γκρινιάρη πατέρα πρώτη φορά ακούω να σου πω την αλήθεια , μάλλον έπεσες στην περίπτωση :P . I mean , it's like ur talking about my mother ! xD
Jan 26 2012 00:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Mπα έχω κι άλλους που να συμμερίζονται την άποψή μου? Ποιοι είναι αυτοί παρακαλώ που ορθώς παρατήρησαν τις συμπεριφορές σου?
Jan 26 2012 00:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Oh you! :P
Jan 26 2012 00:08
Photo

Καλά αυτό είναι άλλο. Εγώ μιλάω το να γίνει κάτι και να γκρινιάζει μέχρι να γίνει κάτι άλλο και να αρχίσει να γκρινιάζει για αυτό. "Ναι αλλά το φαΐ εν το κανες όπως ήθελα" "αλλά εγώ το φαΐ το ήθελα έτσι τότε" "θυμάσαι που δεν έκανες το φαΐ που ήθελα?" και μετά αφού έχει σκάσει κι ο άλλος θυμάται πως "δεν ήταν αυτό το πουκάμισο που σε ζήτησα! Ναι σε είπα και τα τρία αλλά μόνο τα δύο απ'αυτά που σου ζήτησα είναι τα τρία που έκανες, το άλλο πού είναι?" επί δύο ώρες. Riiiiiight.
Jan 26 2012 00:08
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Ε μανία όλοι . Δεν κάνω tsun , απαπα .
Jan 25 2012 23:57
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

[YOUTUBE]rq_rUtne8Es[/YOUTUBE]
Jan 25 2012 23:53
Photo

Κοίτα , συνήθως οι μπαμπάδες είναι οι λογικοί μέσα στην οικογένεια , προσωπικά γκρίνια μόνο από μητέρα ακούω , οπότε πατέρας κι εγώ συμπάσχουμε .... Άσε τα απίστευτα σενάρια που σκαρφίζονται όλες οι μανάδες ! (πχ δεν σήκωνες το τηλέφωνο !?! Μπορεί να καιγόταν το σπίτι , να έσκαγε βόμβα στο τετράγωνο , να με απήγαγαν εξωγήινοι και όλα αυτά τα ωραία και λογικά :P )
Jan 25 2012 23:52
Photo

Έλα τώρα λες και οι άντρες είναι καλύτεροι πλεόν? Αν πάρω παράδειγα από τον τρόπο που διαμαρτύρεται ο μπαμπάς μου...και φωνάζει μάλιστα!
Jan 25 2012 23:24
Photo

Well , women require a lot of patience , οπότε για tsunderes δεν θέλω να φανταστώ . Μόνο που σκέφτομαι την κρεβατομουρμούρα τρέμω , πρέπει να είναι κάποιος είτε κουφός είτε απίστευτα υπομονετικός ( ή να γκρινιάζει και αυτός ) xD !
Jan 25 2012 23:13
Photo

Tsun x tsun? xD Ναι έχεις ένα δίκιο. Αλλά δεν χρειάζεται όλα να φωνάζουν. Εξάλλου δε μίλησα για ατέρμονη υπομονή...! :P
Jan 25 2012 23:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Εγώ βρε ή εσύ που κάνεις tsun! Aπαπα...
Jan 25 2012 23:06
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Πες την αλήθεια: απλώς δε με συμπαθείς.[/QUOTE] [QUOTE]Με λατρεύεις και δε μου το λες.[/QUOTE] Διχασμένη προσωπικότητα ?
Jan 25 2012 23:05
Photo

Don't misunderstand , I'm not into sm ! :P Απλά πιστεύω ότι τέτοια pairings έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον . Το tsun x κάποιος με ατέρμονη υπομονή έχει καταντήσει βαρετό , το tsun x tsun όμως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το δούμε !!! xD
Jan 25 2012 23:04