Community Status Updates
phm → RiDeLub
Thanks για την μετάφραση!
Ναι όντως φάση είχε. Ένα αρκετά καλό από αυτά που έχουν βγεί περίπου την τελευταία βδομάδα ήταν αυτό πάντως:
[url]http://www.explosm.net/comics/2679/[/url]
:P
Jan 26 2012 00:19
jiohnis → Fallen_Mpougatsa
Oh nooo !!! Γκρινιάρη πατέρα πρώτη φορά ακούω να σου πω την αλήθεια , μάλλον έπεσες στην περίπτωση :P .
I mean , it's like ur talking about my mother ! xD
Jan 26 2012 00:13
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Mπα έχω κι άλλους που να συμμερίζονται την άποψή μου? Ποιοι είναι αυτοί παρακαλώ που ορθώς παρατήρησαν τις συμπεριφορές σου?
Jan 26 2012 00:09
Fallen_Mpougatsa → jiohnis
Καλά αυτό είναι άλλο. Εγώ μιλάω το να γίνει κάτι και να γκρινιάζει μέχρι να γίνει κάτι άλλο και να αρχίσει να γκρινιάζει για αυτό. "Ναι αλλά το φαΐ εν το κανες όπως ήθελα" "αλλά εγώ το φαΐ το ήθελα έτσι τότε" "θυμάσαι που δεν έκανες το φαΐ που ήθελα?" και μετά αφού έχει σκάσει κι ο άλλος θυμάται πως "δεν ήταν αυτό το πουκάμισο που σε ζήτησα! Ναι σε είπα και τα τρία αλλά μόνο τα δύο απ'αυτά που σου ζήτησα είναι τα τρία που έκανες, το άλλο πού είναι?" επί δύο ώρες. Riiiiiight.
Jan 26 2012 00:08
Κοίτα , συνήθως οι μπαμπάδες είναι οι λογικοί μέσα στην οικογένεια , προσωπικά γκρίνια μόνο από μητέρα ακούω , οπότε πατέρας κι εγώ συμπάσχουμε ....
Άσε τα απίστευτα σενάρια που σκαρφίζονται όλες οι μανάδες ! (πχ δεν σήκωνες το τηλέφωνο !?! Μπορεί να καιγόταν το σπίτι , να έσκαγε βόμβα στο τετράγωνο , να με απήγαγαν εξωγήινοι και όλα αυτά τα ωραία και λογικά :P )
Jan 25 2012 23:52
Έλα τώρα λες και οι άντρες είναι καλύτεροι πλεόν? Αν πάρω παράδειγα από τον τρόπο που διαμαρτύρεται ο μπαμπάς μου...και φωνάζει μάλιστα!
Jan 25 2012 23:24
Well , women require a lot of patience , οπότε για tsunderes δεν θέλω να φανταστώ . Μόνο που σκέφτομαι την κρεβατομουρμούρα τρέμω , πρέπει να είναι κάποιος είτε κουφός είτε απίστευτα υπομονετικός ( ή να γκρινιάζει και αυτός ) xD !
Jan 25 2012 23:13
Tsun x tsun? xD Ναι έχεις ένα δίκιο. Αλλά δεν χρειάζεται όλα να φωνάζουν. Εξάλλου δε μίλησα για ατέρμονη υπομονή...! :P
Jan 25 2012 23:07
Fandom → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Πες την αλήθεια: απλώς δε με συμπαθείς.[/QUOTE]
[QUOTE]Με λατρεύεις και δε μου το λες.[/QUOTE]
Διχασμένη προσωπικότητα ?
Jan 25 2012 23:05
Don't misunderstand , I'm not into sm ! :P
Απλά πιστεύω ότι τέτοια pairings έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον . Το tsun x κάποιος με ατέρμονη υπομονή έχει καταντήσει βαρετό , το tsun x tsun όμως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το δούμε !!! xD
Jan 25 2012 23:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed