Community Status Updates
Kai → Petran79
Ελπίζω να μην πειράζει που θ' απαντήσω εδώ στο "πού το ξέθαψες αυτό".
Τον ξέθαψα μέσω του comedy tag (πρέπει να ήταν στο anidb αλλά δεν παίρνω κι όρκο) καθώς τότε ήθελα μια καλή κωμωδία για να δω μιας και τους έγω ιδιαίτερη αγάπη. Στην αρχή μάλιστα είχα διστάσει λόγω στου σχεδίου επειδή είχα συνηθίσει σε νεώτερες παραγωγές, αλλά το τόλμησα και δεν το μετάνιωσα. Να σημειώσω το studio είναι συνήθως το τελευταίο που προσέχω και σ' αυτήν την περίπτωση δεν του είχα δώσει καν σημασία.
Το θεωρώ κάτι σαν πρόγονο του Gintama (χωρίς να εννοώ ότι είναι στο ίδιο στυλ και επίπεδα) και πάντα πίστευα ότι άξιζε λίγη περισσότερη προσοχή. Οπότε με την ευκαιρία που μας δόθηκε, ήρθε και το review. Με παίδεψε μάλιστα λίγο, γιατί έπρεπε να ξαναδώ μερικά επεισόδια για να το θυμηθώ.
Jan 26 2012 09:32
Kai → Ramona
:riiight: Σ' ευχαριστώ για τις ευχές μες στο review (να μην απαντάω εκεί). Ελπίζω να σ' αρέσει όταν με το καλό το δεις.
Jan 26 2012 09:21
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Ότι είναι tsun είναι.Απλά κρίνοντας το πώς εξελίσσεται η ιστορία μου φαίνεται λίγο δύσκολο να εισάγουν νέο χαρακτήρα,human,που θα'χει κάποιο ρόλο να παίξει...Το να την εισάγουν for the sake of M21's sex life απίθανο.Όσο και να μη σ'αρέσει,το συγκεκριμένο έχει πολλά yaoi potentials. Όχι ότι θα τα βγάλει προς τα έξω,[S]πού τέτοια τύχη,[/S]αλλά πιστεύω ότι γενικά δε θ'αφήσει ποτέ πολύ χώρο για romance.
Jan 26 2012 08:24
OdyMonaxos → Kenny
Το Hermit of Mink Hollow του Todd Rundgren. Αν το έχεις, είναι μούρλα ασυμάζευτη σαν το wizard και το Todd, ή γλυκό ποπ εποχής σαν το something anything?
Jan 26 2012 04:51
Kenny → OdyMonaxos
Για να θυμήθηκες την υπόσχεση εσύ, κάτι ψάχνεις. :P Let us hear it.
Jan 26 2012 04:45
OdyMonaxos → iristella
Ωωωω, από την παλιά μου alma mater!! Ποιο τμήμα; Ήμουν (- δεν ήμουν) πέρσι στο επικοινωνίας μέσων πολιτισμού.
Jan 26 2012 04:33
iristella → OdyMonaxos
Δεν είμαι. Εχω πάρει πτυχίο και απλά βαρίεμαι να αλλάξω το perconal info. Από το αγαπητό Πάντειο.
Jan 26 2012 04:30
Kenobi-sensei → ZeD
οχι ουτε εμένα μου φάνηκε ποζέρικο chapter, απλά έδειξε γιατί φοβούνται όλοι την αλεπού. Εντάξει και εμένα μου άρεσε το chap(υπερβολικά μάλιστα) αλλά δεν περίμενα να ακουστούν τετοια σχόλια. Τώρα θα ήταν υπερβολή ακόμα δεν ενωθήκαμε να πάει ο Naruto να τα σπάσει μόνος του μη ξεχνάς ότι για το ένα bijuu πήγαιναν 2 Akatsuki.
Jan 26 2012 03:36
OdyMonaxos → zoro77
Σκεφτόμουν αποκλειστικά τις ομάδες που μπορούν να σταματήσουν την Τσκα. Λογικά αν περάσουμε το τοπ 16 θα ανέβουμε. Τελευταία φορά που αποκλειστήκαμε στους 8 ήταν από την Ταού. Και χαμένος ημιτελικός από εκείνη τη Μακάμπι.
Η Μπαρτσελόνα πως αποδυναμώθηκε ρε συ, με Έιντσον και Χουέρτας; Η Σιένα μπορεί. Έχει ρόστερ, φιλοσοφία, προπονητή και δε επιρρεάζεται ποτέ από τραυματισμούς. Η Ρεάλ είναι καλή για κούπα, αλλά δεν έχει τους παίκτες που θα αιχμαλωτίσουν τα ατού της Τσκα.
Τουρκική στο f4 δεν πάει. Θα πρέπει να αποκλείσει Σιένα ή Ρεάλ. Το 'πιασες;
Jan 26 2012 03:05
zoro77 → OdyMonaxos
Αααα 3 ευρω? Νομιζα το 3 ετσι οπως το χες γραψει ηταν η σειρα!
Ναι η ΤΣΣΚΑ ειναι απολυτο φαβορι. Η Μπαρτσελονα μπορει να την χτυπησει αλλα εχει αποδυναμωθει λιγακι σε σχεση με περσι! Παντως μην ξεχνας και το ενδεχομενο να ναι τουρκικη στο F4 oποτε μονο με την εδρα να αποκλειστει. Ειναι δυσκολο να το χασει παντως ναι. Δεν ξερεις ομως! Μπασκετακι ειναι!
Την Σιενα δεν την εχω ικανη για κουπα!Την Μακαμπι μην την διαγραφεις. Οχι οτι ειναι φοβερη αλλα πιστευω οτι μπορει να κανει ζημια.Ο ΠΑΟ εχει σκαμπανεβασματα! Δεν ξερω αν θα ναι ικανος. Πιστευω και το F4 θα ναι δυσκολο για τον Παναθηναικο. Εχουμε και την Ρεαλ :-Ρ
Jan 26 2012 02:56
OdyMonaxos → zoro77
Όποια ομάδα τα βάλει με την αρκούδα, θα χρειαστεί πολύ δυνατή και πολύ έξυπνη άμυνα και καλή επίθεση. Στο πρώτο ματς το Box and one με τον Σάτο άφησε τον Κιρλένκο άποντο ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Η Μπαρτσελόνα με τον Έιντσον; Η Σιένα με τον Λαβρίνοβιτς και τον Στούνρουκ; Εμείς με τον Σάτο και τον [B]ΜΑΡΙΤΣ[/B]; Μόνο αυτές μου έρχονται. Η Μακάμπι δεν έχει καμιά ελπίδα.
Με 3 ευρά το πιτόγυρο και μια αρκετά μέτρια φήμη που έχει το μαγαζί, προτιμώ τον Αυστριακό με τις σνιτσελάρες που δακρύζω όποτε τρώω.
Jan 26 2012 02:42
zoro77 → OdyMonaxos
Καλα για ΠΑΟ σιγουρα ξερεις καλυτερα μιας κι εγω με δυσκολια βλεπω ολυμπιακο φετος. Ποσο μαλλον ΠΑΟ. Οποτε παω πασο xD
Tωρα για τον Γιονας ισχυει αυτο που λες και οτι η ΤΣΣΚΑ εχει παιχταραδες. Δεν πιστευω ομως να επηρεασει αρνητικα την ομαδα επειδη ειναι αυτος προπονητης και οχι πχ ενας καλυτερος.
Jan 26 2012 02:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed