Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλά, το κάψαμε δεν παίζει, και χθες και σήμερα. Μιλώντας γι το χθες και το σήμερα παρεπιμποτόντως ας πιάσουμε και μια άλλη μέρα, το Σάββατο. Την είπες την εν λόγω δεσποινίδα?
Jan 26 2012 10:54
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο σου προκαλεί γέλωτα ο ειλικρινής έπαινος ενός τέτοιου σπάνιου χαρακτήρα. Κανονικά θα έπρεπε να εγκωμιάσεις κι εσύ αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και να συμφωνήσεις μαζί. Δεν μου προκαλεί εντύπωση που η συμπαθεστάτη μήτηρ σου κατέληξε σε αυτό στο συμπέρασμα. Θα πρέπει να συμμορφωθείς και να λάβεις ως παράδειγμα την λαμπρή νέα που προαναφέρθηκε, γνωστή και ως Zura, Xouzura, Zura-san, Vagge, Vange, Βίρβη και πολλά άλλα.
Jan 26 2012 10:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Μη με κάνεις να γελάω και νομίζει η μαμά μου ότι την κοροϊδεύω βρε!
Jan 26 2012 10:36
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, είναι από την αγνότητα, την διακριτικότητα, την καλοσύνη και την ευαισθησία που την περιβάλλει κάνοντάς τον χαρακτήρα της απαράμιλλο και άξιο προσοχής στις μέρες μας και τις εποχές που ζούμε.
Jan 26 2012 10:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ε όχι εντάξει, δεν είναι και ντροπαλή αλλά καμιά φορά κοκκινίζει σε συγκεκριμένα θέματα.
Jan 26 2012 10:28
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Ναι, είναι και από τα ντροπαλά παιδιά. Ειδικά όταν τον ξέρει καλά τον άλλον, μες στις ντροπές είναι.
Jan 26 2012 10:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:kakaka: ή μπορούμε να την εκλπήξουμε κι όσο κι αν ζηλέψει σίγουρα θα ντραπεί στην αρχή.
Jan 26 2012 10:25
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:himitsu: Δεν το ξέρει αλλά θα ζηλέψει και θα θέλει να το δει κι εκείνη.
Jan 26 2012 10:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

O ho ho, ενδιαφέρον φαίνεται! Αμέ γιατί όχι? Η μικρή το ξέρει? :himitsu:
Jan 26 2012 10:23
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:himitsu: Να δούμε κι [url=http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10908]αυτό[/url] κάποια στιγμή.
Jan 26 2012 10:18
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Συγγνώμη μαντάμ Ζόμπι, αλλά δεν μπορούσα ν' αντισταθώ :P
Jan 26 2012 10:16
Photo

Erisadesu → Kenny

[url]http://www.toybotstudios.com/2011/07/asuka-cosplay.html[/url]
Jan 26 2012 09:59
Photo

KaiNight Wizard Seal

Ωραίο το review για το The Sensualist! Τώρα θέλω να το δω, αλλά επειδή είναι 55' πρέπει να βρω και κανένα υποψήφιο θύμα να το δει μαζί μου (>.>)
Jan 26 2012 09:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → DarkElf

Ναι δεν αντιλέγω μαζί σου στο ότι είναι δύσκολο να εισάγου μια καινούργι χαρακτήρα μόνο και μόνο για να χει κοπέλα ο Μ-21 αλλά ΟΚ if you squint really hard όλα έχουν κάποιο potential για yaoi ή yuri ακόμα. Απλως το συγκεκριμένο έχει δείξει ότι οι συγκεκριμένοι είναι straight κυρίως στο κεφάλαιο που ο Shinwoo έψαχνε τρόπο να κερδίσει την άλλην.
Jan 26 2012 09:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Να αντικρούσουμε τα λεγόμενά σου είναι εύκολο απλώς εσύ δε θες να το παραδεχτείς. Και θέλω usernames κι ονόματα!
Jan 26 2012 09:35