Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Anelis

Για την ταινία λέω, όταν τρώνε με την τσιγγάνα πετάει την ατάκα "Εξαιρετικό το γκούλας από σκαντζόχοιρο". Πάντως το παρακάνεις. Δεν ήταν κακή ταινία. Τουλάχιστον ελπίζω σε μεγαλύτερη αυστηρότητα στα reviews. Για κότσι σε ένα μέρος θα πας. Στον Έριχ στα Μελλήσσια στην Α. Παπανδρέοy. Σου υπόσχομαι πως θα κλάψεις.
Jan 26 2012 11:40
Photo

Maya-chan → John Crabs

Τζόννυ, αν θες να δεις καλό ongoing ατύχησες γιατί δεν υπάρχει χειρότερη εποχή από το χειμώνα γι αυτό. Ειδικά φέτος το καλύτερο που έχουμε είναι το Another. Περίμενε την άνοιξη ή δες κάνα παλιότερο (κατά προτίμηση κάποιο από αυτά που σε πρήζαμε με τον αλέξη να δεις :P).
Jan 26 2012 11:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Yup. Για εκεί έλεγα, εκτός κι αν δεν θες. Καλή τύχη στο FictionPress, θα την χρειαστείς XD
Jan 26 2012 11:39
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Μιαμ. Μόνο το κότσι στη γάστρα αντέχω αλλά κ αυτό σπάνια. Ναι το είδα και μετάνιωσα που χάλασα τα λεφτά μου. Ήθελα να φύγω από το 1ο τέταρτο. Βέβαια αν λες για τη σειρά τότε αλλάζουν τα πράγματα.
Jan 26 2012 11:34
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Δεν πεθαίνεις για κότσι;; Λιθοβολισμός στο Marienplatz!!! Βραστό κρέας σε πάρα πολλές εκδοχές, συχνά με πατάτες, ζυμαρικά ή καλύτερα με Knödln. Πολύ όμορφο αν είναι καλοφτιαγμένο, συνήθως κοκκινιστό. Είδες το νέο Σέρλοκ Χόλμς;
Jan 26 2012 11:32
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Δε με τρελαίνει το κότσι, στείλε ένα γκούλας που δεν ξέρω τι είναι και βαριέμαι να γκουγκλάρω και εγώ θα το χλαπακώσω στην υγειά σου.
Jan 26 2012 11:26
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Να σου στείλω ταχυδρομικά ένα κότσι ή ένα γκούλας; Υποφέρω μακριά από το πιτογυράδικο στην Αθήνα.
Jan 26 2012 11:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Your mind speaks the truth. Να φανταστώ θα πάμε στο Κινέζικο με τον μπουφέ κιόλας έτσι? Btw, [url=http://www.fictionpress.com/u/760761/]look[/url]! I'm publishing my OS!
Jan 26 2012 11:18
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Κάν' το για ένα απ' όλα με πίτα και είμεθα κομπλέ τέκνον.
Jan 26 2012 11:11
Photo

AnelisNight Wizard Seal

Θέλω να σου δώσω +rep για το review του sensualist αλλά σα χαζή δεν μπορώ να βρω το κουμπάκι!!!
Jan 26 2012 11:08
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:tensai: Δεν έχει οικονομικό μυαλό. Εισιτήριο + ποπκορν + αναψυκτικό που θα θέλει, πάλι τα ίδια λεφτά μαζεύονται. Ενώ Κινέζικο + τζάμπα 4 ταινίες μαζεμένες και όχι μία. Cinema < Κινέζικο
Jan 26 2012 11:07
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Για τι απ' όλα, απέθαντη;
Jan 26 2012 11:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Καλά πόσες ταινίες να δούμε μέσα σε μία μέρα? xD Αν και έχει δίκιο, πλήρώνεις λιγότερα. Αλλά δεν [B]τρως[/B]. :canthelp: This economy sucks!
Jan 26 2012 11:04
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι νεαρέ!!
Jan 26 2012 11:02
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Την είπα και ως άξιο παράδειγμα tsundere και απλοχέρη ανθρώπου είπε θα προτιμούσε σινεμά γιατί πληρώνεις πιο λίγο και βλέπεις ταινία αλλά θα μας κάνει μάλλον την χάρη και θ' έρθει.
Jan 26 2012 10:58