Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → OdyMonaxos

Ναι στην συγκεκριμένη δεν αναγνωρίζεις αν είναι άντρας ή γυναίκα. Ε 'ντάξει, δεν παίζεις δίκαια, αν την είχα δει κ εγώ τζάμπα και με τσίπουρα αν μη τι άλλο δε θα είχα βαρεθεί. Εγώ είμαι νεκροζώντανη. Human rules do not apply.
Jan 26 2012 13:30
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Heßstraße γωνία Augustenstraße. Αποθαρρύνθηκες; :P
Jan 26 2012 13:29
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Το ψάχνω ρε συ. Αφού σε ρωτάω πως είναι :P Δεν είναι βέβαια και ο καλλιτέχνης που θα σκοτωθώ να ψάχνω.
Jan 26 2012 13:28
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Έχω δει το μισό, ίσα μέχρι που σκάει μύτη στο νοσοκομείο και λίγο μετά. Αλλά μου φαινόταν πολύ girlie στην εικόνα με το χαμογελάκι. Καλό @ρχιδάκι τον κόβω πάντως. Ίσως φταίει πως την είδα με τον πατέρα μου και κάτι τσίπουρα. Κατεβασμένη και εικόνα χάλια. Εσύ, μαντάμ ζόμπι; Σαδό, μαζό, ή ουδέτερη;
Jan 26 2012 13:27
Photo

Kenny → OdyMonaxos

Δεν το έχω. Εσύ το ψάχνεις, ή απλά το έχεις και το προτείνεις;
Jan 26 2012 13:23
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Α χμ, σαδό λοιπόν. Το σημειώνω στο τεφτέρι. Καλά είπαμε δεν πήγα να δω αριστούργημα, εξ' άλλου είχα δει και την πρώτη ταινία η οποία μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά αυτό το πράγμα ήταν αβάσταχτο. Πήγα για να γελάσω και να δω cool guys doing cool things και τελικά ούτε καν χαμογέλασα ούτε κατάφερε να με πορώσει όπως η πρώτη. Το ότι δε μου άρεσε αυτή η πατάτα δεν οφείλεται λοιπόν στο ότι δεν ήξερα τι πάω να δω ή στις προσδοκίες μου. Απλά ήταν πατάτα. Γιές είναι ο κύριος ανταγωνιστής της σειράς.
Jan 26 2012 13:22
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Άντε και τρόμαξα! Έχω και κάτι αιώνες να φάω λαζάνια και δεν τα αναγνωρίζω πλέον. XD Ε, καλά για να σου ξεπληρώσω την παρεξήγηση, δώσε μου διεύθυνση και θα σου στείλω ένα μεγάλο ταψί. :P
Jan 26 2012 13:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → GhostPrince

Grammar nazi: it's [B]ξι[/B]φασκία, όχι [B]ξυ[/B]φασκία. :P
Jan 26 2012 13:10
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

ΖΝΤΟΥΠ ΖΝΤΟΥΠ ΖΝΤΟΥΠ Δεν κατάλαβες τι σου λέω γλυκειά μου, τα λαζάνια του Garfield είναι αυτά(μεγάλο φετίχ του πατέρα μου) (τα λαζάνια, όχι ο Garfield!!!!). Γι' αυτό και παχουλ[B]ός[/B] και πυρόξανθ[B]ος[/B]. Δεν πήγα δα να σ' αλλάξω φύλο. Το ********* είναι απαγορεύμένη λέξη. Όπως καταλαβαίνεις, μου λείπει εδώ πάνω. Στο εδώ ψεύδεσαι δεν διάβασες για τη fictional κλοπή; :P
Jan 26 2012 12:56
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

:terror2: Είμαι ένα λεπτό μελαχρινό κοριτσάκι, how dare you! :hahaha: Αλλά ευχαριστώ πολύ για το παστίτσιο! *noms*
Jan 26 2012 12:51
Photo

griffin → cyber_john

kai egw exw apolythei pneumatikws re !!!
Jan 26 2012 12:49
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Στο 'γραψα και στην τρύπα, πυρόξανθε παχουλέ μου φίλε. Thanks for the hug darling!![URL="http://www.newsbeast.gr/files/temp/4C23FD8E8BDDB7EB2F4FB70CC70F928D.jpg"] Here's your favourite!!![/URL]
Jan 26 2012 12:40
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Έχω ευχηθεί στους συναδέλφους σου καλά βιτριόλια κι εμπρησμούς. Μ' αρέσουν οι σκληρές κριτικές, δεν μπορώ να τα βλέπω όλα ανάμεσα στο 8 και το 9,5. Σαδιστικές τάσεις λοιπόν. Η ταινία πόνταρε σε απλοϊκά πράματα από την αρχή, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό και γι' αυτό δεν θα την έλεγα κακή. Αν περίμενες αριστούργημα, φυσικά και ήταν άστα να πάνε. Για κότσι μην πας στη μάνα σου, πήγαινε στο Βαυαρό που ξέρει. Μέχρι κι εγώ όταν γύρισα Αθήνα τα Χριστούγεννα πήγα. Το άβαταρ είναι από Mawaru;
Jan 26 2012 12:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όχι μια χαρά. Σε ρώτησα ακριβώς για να μην πάμε στο άλλο. Ευχαριστώ, το ξέρω...αλλά στο καλό να πάει, θα το κάνω το μεγάλο βήμα είπα!
Jan 26 2012 11:58
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Α τη θυμάμαι τη σκηνή. Η ταινία ήταν κάκιστη αλλά για να καταλάβεις τι λέω πρέπει να δεις τη [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Sherlock_%28TV_series%29"]Βρετανική σειρά[/URL]. Μετά όσο καλή θέληση και να έχεις η Αμερικάνική δεν αντέχεται. Δεν υπερβάλω. Μάλλον εννοείς λιγότερη αυστηρότητα. Δηλαδή ή αυτό ή διακρίνω μαζοχιστικές τάσεις. Για κότσι πάω στη μάνα μου, κλαίω για άλλους λόγους βέβαια, αλλά κατά γενική ομολογία είναι και αυτό αρκετά καλό.
Jan 26 2012 11:58