Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisNight Wizard Seal

Δεν το βρίσκω στο δικό σου ποστ!!!!! >_<
Jan 26 2012 14:05
Photo

OdyMonaxos → Sakura!!!

Επικίνδυνο ένστικτο!!!
Jan 26 2012 14:03
Photo

Kenny → OdyMonaxos

-link removed-
Jan 26 2012 14:03
Photo

Sakura!!! → OdyMonaxos

ούτε καν! εγώ νόμιζα πως αυτός ήταν δολοφόνος χαχαχα.. τελοσπάντων καλό παιχνίδι κάναμε xD
Jan 26 2012 13:59
Photo

Night Wizard SealKai

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :) Όμορφο ήταν και το δικό σου. Περιεκτικότατο.
Jan 26 2012 13:58
Photo

Night Wizard SealAnelis

:hahaha: Domo domo :wooi2: [SIZE=1]Είναι ένα ying and yang κάτω από τις πληροφορίες σου :hahaha:[/SIZE]
Jan 26 2012 13:57
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Γαλλικά. Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ. Σ' άρεσε γενικά; Πως ήταν; Έχεις περάσει ποτέ από 'δω πάνω;
Jan 26 2012 13:55
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Ε έπρεπε να στοκάρεις τότε όσο ήσουνα Αθήνα. Σε μια βδομάδα θα κατέβαζες καμιά 50αριά ταινίες για να σε κρατήσουν όλο το χρόνο. Ρώμη, Νάπολη και Αβέρσα, και όπως καταλαβαίνεις υπήρξαν φάσεις όπου βαριόμουν ατελείωτα. Κάπως κάπου με Αγγλικά κ Γαλλικά κάτι έβγαζα. Το μυστικό όμως ήταν ότι τη μια ταινία την είχα ξαναδεί.
Jan 26 2012 13:53
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Γιατί το κυνηγάνε, δεν ξέρω πως, αλλά ένας φίλος έφαγε πρόστιμο καμιά 400άρα ευρά. Συν το γεγονός πως η μουσική στον υπολογιστή μου είναι αρκετή για να με παλουκώσουν στην Mariensäule. Δεν παίζουμε με το νόμο σε ευνομούμενες χώρες. Που πήγες Ιταλία; Και πως είδες τις ταινίες χωρίς να ξέρεις τη γλώσσα; :P
Jan 26 2012 13:50
Photo

Anelis → OdyMonaxos

ΧΑ! Καλά γιατί να μην κατεβάσεις από torrent, internet έχεις, pc έχεις, τι άλλο λείπει; Το Sherlοck δηλαδή πώς το είδες; Θυμάμαι απ' όταν είχα πάει Ιταλία, είδα και τις 2 ταινίες Lara Croft μεταγλωττισμένες. Πλάκα είχε, αλλά αν ήξερα Ιταλικά νομίζω θα είχε περισσότερη.
Jan 26 2012 13:47
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Απλά μην κατηγορείς για τις όποιες τσατσιές, γιατί τους τελευταίους μήνες είμαι πολύ στριμωγμένος στο θέμα ταινίες. Εδώ τις μεταγλωττίζουν όλες και δεν μπορώ να κατεβάσω και από torrent.
Jan 26 2012 13:42
Photo

Anelis → OdyMonaxos

Α εγώ δεν είπα τίποτα για σάρκα, αυτά είναι δικές σου υποθέσεις. Τι κουλό είναι αυτό με τον πατέρα σου κ το τοπ 10 με μεταγλώττιση; Elaborate.
Jan 26 2012 13:41
Photo

OdyMonaxos → Anelis

Τα παράπονα στον πατέρα μου, αλλιώς θα δεις το τοπ 10 των αγαπημένων σου ταινιών σε γερμανική μεταγλώττιση. Τι φρίκη κι αυτό!!! You lust for flesh λοιπόν. Λυσσάρα :P
Jan 26 2012 13:39
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Κρίνοντας από τις δουλειές του που έχω ακούσει και από γνώμες 1 είναι πιο στρωτός δίσκος από τους άλλους 2 απ' τους 3 δίσκους που άκουσα, ο ένας είναι πόπ της εποχής. Πολύ προσεγμένο και παράξενο. Τα άλλα δύο είναι απερίγραπτα. Η νοοτροπία φέρνει σε Κάντεμπουρυ αλλά η μουσική όχι. Το αποτέλεσμα φέρνει σε ψυχεδέλια, η μουσική όχι. Ούτε άρτ το πολυλές. Είναι σαν να θέλει κάποιος να φτιάξει έναν τρελό δίσκο με μπόλικη ακυρίλα και χιούμορ, με ποπ εργαλεία. Καθόλου σκληρό. Αλλά καλό πράμα γενικά.
Jan 26 2012 13:37
Photo

Kenny → OdyMonaxos

Πήγα και το έψαξα. Και το βρήκα. Και κοίταξα τα tags.[QUOTE]1970s, rock, [B]progressive.rock[/B][/QUOTE]OK, μπαγάσα, θα το έχεις σε λίγο. Το κατεβάζω και για μένα.
Jan 26 2012 13:32