Community Status Updates
Black Kaiser → Mad_Hatter
Μπα, δεν πρόκειται να δω το ανιμέ του Ναρούτο. Αντίθετα σκοπέυω να συνεχίσω το ΟP το οποίο το άφησα κοντά στο chapter 70. Με εκπλήσει πολύ που βρίσκεται πάνω απο 500 chapters και τώρα είναι στο καλύτερο του arc.
Btw έχεις msn ? Add me : [EMAIL="lordrevangr@hotmail.com"]lordrevangr@hotmail.com[/EMAIL] :)
Jun 30 2009 12:40
Εχεις δίκιο, την είχα ξεχάσει την Konan. Ωστόσο, μάλλον και ο Nagato όπως ήταν τον είχε τον Ναρούτο χωρίς την βοήθεια της. Αλλά και πάλι κάπως θα νικούσε ο Ναρούτο...
Όσο για τον Ναρούτο και την world peace που αναζητά με την ηλιθια υπεραισιοδοξία του έχεις δίκιο πως είναι μακράν ο πιο annoying main character.
Να συμπληρώσω ένα πράγμα που μου την σπάει είναι το overuse των κλώνων σε κάθε μάχη. Εκεί που νικάει ένας χαρακτήρας τον αντίπαλο του ξαφνικά "Ha it was my shadow clone and not me...". Έλεος.
Αυτήν την στιγμή όντως το Bleach είναι σε πιο cliffhanger φάση απο το Naruto. (OP δεν διαβάζω ακόμα)
Jun 29 2009 22:34
Ναι, το ξεκίνησα πριν μια εβδομάδα και τα βράδια το διάβαζα απο το λαπτοπ.
Ωραίο το βρήκα. Σαν manga είναι σαφώς πιο "γεμάτο" απο το Bleach αφου έχει πολλά περισσότερα πανελσ ανα chapter και η πλοκή προχωρά πολύ πιο γρήγορα. Επίσης οι συμπληρωματικοί χαρακτήρες μου φάινονται κάπως καλύτεροι και πιο ανεπτυγμένοι. Σε γενικές γραμμές το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το μάνγκα.Στα αρνητικά μου σπάει τα νέυρα πολύ ο Ναρούτο ενώ οι μάχες κρατάνε πολύ σωστά ?
Όσο για τον Nagato που είπες μάλλον ήταν καλύτερα που έκανε αυτήν την τελευταία κίνηση και΄εσωσε τους πάντες (και τον Kakashi ευτυχώς) παρά να χρησιμοποιούσε το chakra του εναντίον του Ναρούτο όπου θα έχανε και πάλι.
ΥΓ : Μάλιστα. Τώρα θα έχω 2 weekly mangas να περιμένω.
Jun 29 2009 21:54
Τελείωσα το Naruto και κατάλαβα γιατί σου άρεσε ο Pein. Όντως πολύ ωραίος χαρακτήρας. Αήττητος πραγματικά.
Jun 29 2009 21:16
Black Kaiser → iristella
[B][COLOR=seagreen][SIZE=4]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ OH, ΜY SUPER - OYAOY MOD !![/SIZE] :P[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen][/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]:hbd:[/COLOR][/B]
Jun 27 2009 01:26
Black Kaiser → kelborn3
:P Πάλι ο Κούμπο φταίει ?
Δεν σου είπα. Ξεκίνησα το Ναρούτο. Είμαι στο 70κάτι. Καλά, μακράν ο πιο ενοχλήτικος χαρακτήρας σε manga ο Ναρούτο. Τι Omaeda και βλεκείες...
Jun 21 2009 12:50
Hmmm παρόλο που δεν διαβάζω/βλέπω Naruto έχω δει pics του Pein.
Και έχεις δίκιο με τους κακούς. Κάποτε ήταν οι κακοί στην μόδα. Τώρα περισσότερο είναι οι αντι-ήρωες.
Jun 05 2009 23:12
Πες τα. Δηλαδή πρέπει να έχει μπαλκόνια ή να είναι λεπτοξενέρωτος για να είναι κάποιος χαρακτήρας δημφιλής !?!?
Btw ο δικός σου αγαπημένος χαρακτήρας ποιός είναι ?
Jun 05 2009 22:44
Thank you very much άδερφέ ! Να φανταστείς είσαι ο μόνος που μου βρήκε fanart στην unreleased του μορφή και μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως avatar ! :)
May 26 2009 19:45
Black Kaiser → Tea-chan
:oo:Αυτή η ζωγραφία τα σπάει ! Cookies και σε εσένα αγαπητή !!
May 26 2009 19:39
Black Kaiser → miko-chin
!?!? You just googled "Barragan Fanart" and you find all these ?!!
Then I am either blind or useless
May 26 2009 19:38
Black Kaiser → iristella
Thanks για τις ζωγραφιες ! Ειδικά η δεύτερη είναι καταπληκτική ! :nbleed:
May 26 2009 19:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed