Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Black Kaiser → kelborn3

Καλά ρε, μην βαράζεις και φωνάς ! Με μπέρδεψε το ποστ του αποκάτω. Ζητώ ταπεινά συγνώμμη ! ! ! :congrats:
Σεπ 17 2009 22:04
Φωτογραφία

Black Kaiser → Mad_Hatter

Nah, το άκουσα και δεν μου άρεσε :p Πάντως το συγκεκριμένο chapter μου φαίνεται καλύτερο με τις εικόνες. Shunsui rocks !
Σεπ 16 2009 18:04
Φωτογραφία

Εμένα μου λές, επικό είναι μικρή λέξη για να το περιγράψεις ! Αλλη μια φοβερή ατάκα : [quote] [B]Kaiba:[/B] "For those of you who don't know the rules of Duel Monsters, I shall now explain them to you in detail. You start off by shuffling your deck..." [B]Voice:[/B] "Boring!" [B]Kaiba:[/B] "Who said that!? Who the f*** said that!?! I'm warning you, I'm not going to start this tournament until somebody owns up! Now who said it?" [B]Voice:[/B] "Sorry. That was me. My bad." [B]Kaiba:[/B] "Get the hell out of my city. " [/quote] :hahaha::hahaha::hahaha: Όσο για το Bleach και τα bankai του, θα δούμε τι άλλο θα σκεφτεί ο μεγίστος. Αν το σκεφτείς είναι περίεργο πως τελείωσαν οι μάχες με τους espada και υπάρχουν τόσα bankai που δεν μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής. Αρχίζω να πιστεύω πως στο επόμενο arc οι εχθροί θα είναι η Zero Squad. :tensai:
Σεπ 15 2009 10:17
Φωτογραφία

Λες για το abridged series ? Ναι ρε, το ξέρω ! Όντως τρομερό ταλέντο ο τύπος. Με εχει κάνει να πέσω κάτω απο το γέλιο ! :hahaha:
Σεπ 14 2009 23:39
Φωτογραφία

Black Kaiser → iristella

[quote]Εγώ που δεν έχω δει Yu gi oh και δεν κατάλαβα το χριστό μου πειράζει? [/quote] Δεν έχεις δει YGO ! OMG ! [SPOILER]Το Yugioh είναι ανιμε που βασίζεται σε card game και οι κάρτες που χρησιμοποιούν οι παίχτες εμπεριέχουν διάφορες τέτοιες abilities. Γι'αυτό και [S]το spam [/S] o ντόρος στο Bl. Latest Chapter :frozen:[/SPOILER]
Σεπ 14 2009 18:22
Φωτογραφία

Black Kaiser → kelborn3

Use some spoilers tags dude :p [SPOILER]Shunshui : "I activate my trap card : Color Shadow Stabber ! Muhahahahah ! [/SPOILER] :hahaha::hahaha:
Σεπ 14 2009 16:52
Φωτογραφία

Black Kaiser → kelborn3

Κανονικά δεν πρέπει να διαβάζω με τον υπολογιστή ανοιχτό. Δεν αντέχω να μην κοιτάξω λίγο μήπως ξεκίνησε κανένα flame war ή τιποτα άλλο :p
Σεπ 13 2009 13:30
Φωτογραφία

Black Kaiser → iristella

[QUOTE]Αναφορικά με τις αντιστοιχίες χαρακτήρων naruto - bleach ... Sasuke - Ulquiorra ... [/QUOTE] Pfft...Ιεροσυλία...
Σεπ 09 2009 22:58
Φωτογραφία

Black Kaiser → stark-sama

Ρε, για το άβαταρ δεν το είχες μάθει ? Υπήρχε γενικό πρόβλημα στο φόρουμ επι μήνες και το "unable to save image" γινόταν σε όλους τους χρήστες, δεν έφταιγες εσύ ή η εικόνα σου ! Τώρα όμως το πρόβλημα διορθώθηκε και γι'αυτό κιόλας σου είπα να βάλεις κανένα καινούριο άβαταρ :p
Σεπ 09 2009 17:22
Φωτογραφία

Καλή η προηγούμενη pic αλλά αυτή εδώ καλύτερη : [spoiler] [IMG]http://i28.tinypic.com/2mphrmc.jpg[/IMG] [/spoiler] :kill4u::riiight: YΓ : Μπορείς επιτέλους να αλλάξεις και το avatar σου :hahaha:
Σεπ 07 2009 21:39
Φωτογραφία

Black Kaiser → kelborn3

OMG he is back ! :hahaha:
Σεπ 07 2009 21:13
Φωτογραφία

Black Kaiser → Zoro

:unlucky: So unlucky I am...
Σεπ 03 2009 20:40
Φωτογραφία

Black Kaiser → Tea-chan

[quote] I beg to differ my friend. Last page is [spoiler][SIZE=6][B][SIZE=6][B]"WHOAH!"[/B][/SIZE][/B][/SIZE] [/spoiler] [/quote] Hehe, you're right. However if you are a Vizard fan then the last page is : [spoiler] [B][SIZE=6]"OH, CRAP..."[/SIZE][/B] [/spoiler]:P
Σεπ 03 2009 11:41
Φωτογραφία

That pic is for you. :wis: [SPOILER] [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/5632/wwwdotuporg99982.jpg[/IMG] [/SPOILER]
Σεπ 02 2009 19:43
Φωτογραφία

[QUOTE]O wannabe lelouch που εχει χασει τον νυχοκοπτη του απο την αλλη παει φιρι φιρι να τις φαει απο τον hollow ichigo[/QUOTE] Τώρα είδα αυτήν την πρόταση. :hahaha: Γέλασα τόσο που με κοιτάνε περίεργα οι διπλανοί μου ρε συ. Έλεος.
Αύγ 30 2009 14:06