Community Status Updates
Black Kaiser → iristella
[QUOTE]Hmmm. It reminds me of something..... Doesnt it look familiar to you too?[/QUOTE]
Hmm. The first thing that came to my mind is that this is a typical Kubo strategy to make good guys win a battle.
But I guess δεν αναφέρεσαι σε αυτό. Κι'αλλο hint ? Μήπως αναφερεσαι σε μια αμερικανική σειρά με πρωταγωνιστή "Έλληνα" ήρωα που την έδειχνε στο STAR αρκετά χρόνια πιο πριν ?
Aug 28 2009 21:53
Black Kaiser → iristella
:borednn9:
[spoiler]
Teme...:roar:
You are an ant ! I 'll never forgive you ant ! Σε προστάζω σε auto-ban τώρα ! :madtodeath::mador2:
Με βρήκατε όλοι σε δύσκολη στιγμή και με χτυπάτε...Αν όχι μια μέρα να το κανουμε καμια ώρα. Πιο κάτω δεν δέχομαι ! :stubborn:
[/spoiler]
:)
Aug 28 2009 20:29
Black Kaiser → Mad_Hatter
Έτσι όπως το κατάλαβα εγώ είναι οτι ο Άιζεν έδειχνε στον Barragan ένα illusion τον οποίο πήρε για λίγο εκτός πραγματικότητας ενώ ο Gin και Tousen έσφαζαν τους servant του. Θα δούμε περισσότερα όταν γίνει release το chapter.
Και ο Starrk αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Άιζεν δεν δίνει a damn about his current espada. Πρόσεξες πάντως πως η επόμενη μάχη είναι του Starrk. Για κάποιον λόγο αφήνει τελευταία την Harribel o Kubo.
Aug 27 2009 14:46
Sakura... :frozen: Μακράν ο πιο σπαστικός χαρακτήρας του Naruto έπειτα απο το "δίδυμο".
Πραγματικά ο Barragan ήταν μακράν ο πιο fearsome Εσπαντα μαζί με Ulquiorra. Και χαίρομαι που θα μάθουμε κατι γι'αυτόν. Δεν ξέρω αν είδες το full-script που πόσταρα αλλά στο συγκεκριμένο chapter μαθαίνουμε πάρα πολλά πράγματα και για τους Aizen, Stark.
Ακου εκεί "βαρετό" :mador2:
Aug 27 2009 14:19
[I]"Διαφωνω.Για εμας τους fans ειναι μια χαρα, δεινει λιγο παραπανω screentime σε καποιον που το αξιζε και με το παραπανω"[/I]
:D Thanks for siding me with me !
Barragan FTW ! Κρίμα που μάλλον είναι το τελευταίο chapter που θα τον δούμε. Αλλά τι να κάνεις...
Aug 27 2009 14:04
Black Kaiser → stark-sama
Εγώ ευχαριστώ για το friend request. Συνάδελφε Εσπάντα μάλλον είσαι η τελευταία ελπίδα μας να δείξουμε κάτι καλό. Καλή επιτυχία και ελπίζω να μην σε σκοτώσει ο Κούμπο με κανέναν lame τρόπο όπως εμένα. :D
Για την Hallibel δεν έχω καμιά ελπίδα, δυστυχώς. Είναι πιο αδύναμη και απο τον Old Barry !
Aug 25 2009 15:12
Black Kaiser → iristella
You know, you can't really complain about plot-holes in Bleach. You see, there is no plot. :D :P
Επικύρωση Παντοδυναμίας εεε ? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι είναι αλήθεια. Είναι γεμάτος εκπλήξεις ο Τίτε. Πάντως απο ότι έχω καταλάβει ο Ulqui ήταν ο αγαπημένος σου espada, σωστά? Τώρα νιώθω πως είναι να τον χάνεις. Αν και ο δικός μου είχε πιο lame ending εε? Tsk, no respect for the tyrrant of skulls, monsieur Kubo...:P
Aug 22 2009 20:53
Black Kaiser → Sacrous
Χρόνια Πολλά ! Να χαίρεσαι τα γενέθλεια σου ! :)
PS : Και ξαναξεκίνα το manga του Bleach. Μην ακούς πιο κάτω :p
Aug 22 2009 16:33
Black Kaiser → iristella
[I]"You are now aware that fatstuff could have transferred his rotting hand inside of Aizen ending the series"[/I]
:hahaha::hahaha::hahaha:
Φαντάζεσαι ? Είμαι σίγουρος ότι το σκέφτηκε να το κάνει ο Kubo αλλά μετά θα του ήρθε ότι έτσι θα τελειώνε η σειρά. Tite Kubo FTW. :frozen:
Aug 22 2009 16:18
Black Kaiser → Geutella
Αφού είχαμε τον τετραπέρατο Kelborn μαζί πως να μην περάσεις ωραία ? :p
Και εγώ χάρηκα για την γνωριμία ! :)
Aug 06 2009 00:29
Black Kaiser → Tea-chan
Χρόνια Πολλά ! Με υγεία πάνω απ'όλα και μετά ότι επιθυμείς! :)
Jul 18 2009 01:15
Black Kaiser → stark-sama
Πιστέυω οτι πια μπορείς να βγάλεις εκτός spoiler την υπογραφή σου !
Jul 01 2009 10:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed