Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Βασικά και έγω βρει 2, ένα το οποίο είναι κακογραφισμένο και ένα άλλο στο οποίο φοράει μπλε t-shirt(huh?) Γενικά πέρα απο Ulquiorra, Harribel, Grimmjow και Stark δεν υπάρχον και πολλά για τους υπόλοιπους espada. Είναι λίγο έκπληξη πάντως που δεν υπάρχουν για τον Kenpachi ! ! !
May 26 2009 19:13
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Δεν σε αδικώ. Ο Grimmjow είναι ο 2ος πιο awesome espada....:P
May 23 2009 13:34
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

wow ! Φοβερή συλλογή Grimmjow pics ! Ολίγον τι fangirl του εεε ? :P
May 22 2009 22:33
Photo

Black Kaiser → iristella

Εγώ ευχαριστώ για το accept ! :)
May 21 2009 00:33
Photo

Black Kaiser → iristella

Lol, then you're doing your job well ! :P
May 20 2009 23:29
Photo

Black Kaiser → iristella

[QUOTE]Οχι spam όχι flame σε θάλασσες και ακτές threads και subforum ppl[/QUOTE] Γιατί πάντα μας χαλάς την φάση ? :p
May 20 2009 23:10
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Βασικά βλέπω πρώτα να τελειώνουν οι μάχες των Barragan και Hallibel (με νικητές τους espada, τα επερχόμενα counter-attacks των Hitsugaya και Soifon είναι απλά τρικ για να μας δέιξει ο Κούμπο ποσο δυνατοί είναι οι τοπ-3), να βρίσκουν καινούριους αντιπάλους και μετά να κάνει release o Stark. Σε κάθε περίπτωση η μάχη του Stark με τον Shunshui θα είναι επική, και γι'αυτο χρειαζεται να τελειώσουν οι άλλες ώστε να επικεντρώνεται ολόκληρο το chapter σε αυτήν.
May 19 2009 21:07
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Δεν είναι "μαγικά". Μαγικό είναι το κουμπάκι F5 που κοντέυει να ξεχαρβαλωθεί με τις ανανεώσεις που έκανα στο bleachassylum για να μάθω τα spoilers ! :p
May 19 2009 20:27
Photo

Black Kaiser → Night Wizard Seal

Ναι το death of breath είναι φοβερό. Εγώ καθόμουν κοντά του μόνο στην unreleased version :p
May 19 2009 20:26
Photo

Black Kaiser → Night Wizard Seal

I'm the greatest Barragan Fan ever ! :hahaha: Γιατί δεν τον πολυσυμπαθείς βρε εσυ ? Δεν είναι ο ορισμός του badass ο άτιμος ? :nbleed:
May 19 2009 18:45
Photo

Black Kaiser → DARTH NAID

Thanks for the request, man ! Και Star Wars FTW !
Apr 29 2009 22:19
Photo

Black Kaiser → pervy sage

[quote]όσο καιρό περιμένω τον παππού κρίμα που δεν είναι ο τόπ αλλά με το axe δείχνει ο πιο badass [/quote] :D Cookies και απο εμένα μόνο και μόνο γι'αυτήν την πρόταση !
Apr 22 2009 18:33
Photo

Black Kaiser → iristella

[spoiler= bleach chapter 355][quote]Αναμένω να δω το Bankai της Soi Fon (και του Omaeda γιατί μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαι σίγουρη ότι θα έχει ΚΑΙ αυτός , και μάλιστα πιο ισχυρό από όλους)... [/quote]Δίκιο έχεις. Και για να σου το αποδείξω με ένα "hint" φαίνεται καθαρά απο το spoiler πως ο Omaeda είναι αυτός που δεν έχει κάνει ακόμα lift το limit του. Πολεμά μόνο με το 1/5 της συνολικής του δύναμης ! ! ! :frozen:[/spoiler]
Apr 21 2009 18:06
Photo

Black Kaiser → Melkor

Απορώ γιατί δεν σε ελκύει η προοπτική να αντιμετωπίζεις τύπους με ονοματα darthreven351 ή bastilashot_3... Μεγάλη βλακεία να το ΄κανουν MMORPG. Πάντως, εγώ πιστέυω πως στο μέλλον θα το βγάλουν το τρίοτο μέρος. (Το StarCraft2 το περίμενα 9 χρόνια!!!)
Apr 15 2009 22:17
Photo

Black Kaiser → Melkor

Τέλειο το avatar ! Revan >>> ALL Να βγάζανε και το KotOR III κάποια στιγμή... (Άκου εκέι MMORPG)
Apr 15 2009 21:47