Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

O Hitsugaya το ξύλο δεν το γλιτώνει. Εδώ έσπασε το ρεκόρ του πιο γρήγορου Bankai σε μάχη. Θα τον σαπίσει η Halibel. Ούτε η Soifon θσ έχει καλύτερη τύχη. Απλά αυτής δεν έχουμε δει το Bankai της. Αντε, πολύ χαίρομαι που γυρίζουμε στο FKT arc
Apr 14 2009 23:35
Photo

Λες να είναι φάρσα ? Δεν ξέρω. Συνήθως κάθε spoiler που ποστάρουν οι moderators sto σάιτ αυτό είναι original. Η δικιά μου εντύπωση είναι πως το spoiler είναι πραγματικό και πως ο Yammy απλά κάνει φιγούρα και λέει ψέμματα. Ή μπορεί επίσης να γίνεται προσωρινά δυνατότερος απο τον #1 όταν καταβροχθίζει (ψυχές?) και μετά να γίνεται πάλι #10. Πάντως θα είναι γελοίο αν είναι όντως δυνατότερος απο τον Stark και τους άλλους. Το μόνο θετικό είναι πως γυρίζουμε Karakura πάλι.
Apr 14 2009 15:14
Photo

[quote]σε λιγο θα αποκαλυφτει και ο hanataru ως captain της squad -1.......... [/quote] Kαι ο Don Kanonji ώς αρχηγός της Royal Guard. Bleach είναι αυτό.
Apr 14 2009 15:02
Photo

Black Kaiser → kelborn3

ΝΤΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞ ! Ήταν ένα πολύ μικρό spoileraki !!! Μα πολύ μικρό ! Τόσο-δα ! Ζήτα της ταπεινά συγνώμμη εκ μέρους μου ! :emptyonexg1: Αν θες για τιμωρία διαβάζω 10 φορές συνεχόμενα τα chapters με τα pillar battles στο Bleach ! (Αν και δεν αξίζω τέτοια σκληρότητα !)
Mar 18 2009 23:32
Photo

Ευχαριστώ πολύ !!! :)
Mar 07 2009 01:13
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Εντάξει ρε. Στην μάχη με το ένα χέρι οσο είχε την μάσκα ο Ίτσιγκο τον είχε διαλύσει. Και πριν την τελική μάχη προηγήθηκε και η προπόνηση για vizard. Το περίεργο δεν είναι με τον Grimmjow. Με τον Ulquiorra είναι. Τέλοσπάντων. Ελπίζω η μάχη με τον Ουλκιόρα να εξελιχθεί έτσι ώστε να σου αρέσει. Να τις φάει ο Ίτσιγκο δηλαδή :p
Feb 14 2009 00:05
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Θέμα γούστου είναι όλα. Εμένα πχ μου άρεσε η συγκεκριμένη μάχη. Και όταν λες "άκυρη" τι εννοείς ? :p
Feb 13 2009 22:39
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Εντάξει ρε. Δεν είναι οι μάχες το πρόβλημα. Δεν σου άρεσε η μάχη του Grimmjow με τον Ίτσιγκο ή αυτή του Nnoitra με τον Kenpachi ? Το πρόβλημα της σειράς είναι πως η πλοκή πηγαίνει πολύ αργά για εβδομαδιαίο μάνγκα.
Feb 13 2009 18:54
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Το ορκίζομαι ! Το spoiler είναι πραγματικό ! Δεν το έχω ζωγραφίσει εγώ ! Πιστέψτε με ! :p Εντάξει, ελπίζω τουλάχιστον η μάχη να αξίζει.
Feb 12 2009 18:10
Photo

Black Kaiser → iristella

Εντάξει, δεν πηγαίνει χαμένη η "δουλειά". Εσύ έβαλες και παράδειγμα στο πόστ σου. Κάτι είναι και αυτό :p :)
Feb 11 2009 00:08
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Ναι όντως η σειρά έχει πέσει μετά το τέλος του SS αλλά προσωπικά την βρίσκω ακόμα ενδιαφέρουσα. Απλά στα τελευταία 150 chapters δεν έχει προχωρήσει καθόλου η πλοκή. Νομίζω όμως οτι σιγά-σιγά έχει αρχίσει να ανεβαίνει κάπως. Ο Αιζεν rules. Απλά.
Feb 10 2009 13:54
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Και ο Σταρκ έχει καταπληκτικό στυλάκι αλλά το γεγονός πως ο "δικός μου" δεν΄εχει δείξει και πολλά τον ΄κανει πιο ενδιαφέρων για μένα. Για παράδειγμα φαντάζομαι τον Σταρκ να πολεμά τον Σουνσούι αλλά ο Barragan ? Τι δυνάμεις έχει ? Τέσπα. Θα δούμε. Εσύ είπες κάπου οτι ο Shunsui είναι ο αγαπημένος σου ? Και αυτουνού το στύλ "πετάει" !
Feb 09 2009 23:49
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Για τον Barragan-sama λες ? Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται σαν ο πιο ενδιαφέρων εσπάντα. Ειδικά η φάτσα του μοιάζει σαν να λέει "Καλά την πάτησες τώρα. Ετοιμάσου για φάπες." Κρίμα που δεν είναι #1. Κοίτα το κάτω αριστερά πάνελ. Ο ορισμός του bad-ass. [url=http://www.onemanga.com/Bleach/328/15/]Bleach 328 page 15 | One Manga[/url]
Feb 09 2009 23:22
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Thanks για το add ! :)
Feb 09 2009 22:33
Photo

Black Kaiser → kelborn3

Thanks για το accept !
Feb 06 2009 13:15