Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Nah, παραείναι bishonen. Προτιμώ τον Aizen έτσι όπως είν-- ήταν... :p Πάντως η ατάκα είναι καλή. Θα την χρησιμοποιώ λίγο παραλλαγμένη στην ξαδέρφη μου. "Δεν σου έδωσα την άδεια να γελάσεις. Ούτε να αναπνεύσεις, ανόητη".
Σεπ 14 2010 12:39
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Βασικά στην εξέταση βαζει κατα 90% ότι βάζει και στις εργαστηριακές ασκήσεις. Σε εμάς έβαλε λίγη θεωρία για τα πρωτόκολλα (σε εμάς έβαλε ΑRP, DNS και DHCP), άσκηση με masks και διαχωρισμό με subnetting (ή το αντίστροφο), μια άσκηση με διασύνδεση δικτύου να ορίσουμε τα collision/broadcast domains. τα Το 5ο/τελευταίο θέμα ήταν πάντα με AC lists - στο οποίο απο οτι θυμάμαι I failed. Εγώ διάβασα απο τις [B]διαφάνειες στο site[/B] αλλα είχα κάνει τις ασκήσεις μόνος και το πέρασα. Επίσης με βοήθησε και το Internet. Λογικά αφου έχεις κάνει τις ασκήσεις διάβασε ιδιαίτερα απο εκεί.
Σεπ 14 2010 12:09
Φωτογραφία

Black Kaiser → Anelis

Got it. :thumbup: Let's just play the game.
Σεπ 13 2010 08:09
Φωτογραφία

Black Kaiser → Anelis

Χρειάζεται κατεβατό για να εξηγήσεις πως σε έβαλα σε δύσκολη θέση ? Είχα την εντύπωση πως τα περιέγραψα με τελείως ουδέτερο ύφος. :| Νο οffense πάντως. Συγνώμη και πάλι.
Σεπ 12 2010 20:01
Φωτογραφία

Black Kaiser → exonvirus

[QUOTE]Αιζεν rulezzz[/QUOTE] Αυτό ξαναπές το. :P
Σεπ 12 2010 14:57
Φωτογραφία

Black Kaiser → exonvirus

Aha, νομίζω κατάλαβα πως τις θέλεις. Αν πέσω σε καμία καλή θα σου πώ. Πάντως το Bleach αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε canon story. Απλά αυτήν την τελευταία εβδομάδα είχε ένα filler episode για να τιμήσει τα 10 χρόνια απο τότε που ξεκίνησε η σειρά. Απο την ερχόμενη τρίτη συνεχίζει κανονικά.
Σεπ 12 2010 14:46
Φωτογραφία

Black Kaiser → exonvirus

Βασικά το Bleach το βλέπεις, το διαβάζεις ή και τα δύο. Υπάρχουν αρκετές γαμάτες σκηνές απο το manga. Απο τις καλύτερες είναι αυτές : [URL]http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-178-page-15.html[/URL] [URL]http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-401-page-11.html[/URL]
Σεπ 12 2010 14:35
Φωτογραφία

Black Kaiser → exonvirus

Έβλεπα το thread με τα artworks σου. Έχεις δύο καλά. Πρώτον : Σχεδιάζεις πάρα πολύ ωραία και δέυτερον σχεδιάζεις απο [B]Bleach[/B] :P Keep at it. Περιμένω στο μελλον και ένα με τον πανμέγιστο Aizen-sama ;) [S][/παραγγελία][/S]
Σεπ 12 2010 12:42
Φωτογραφία

Black Kaiser → Tea-chan

[QUOTE=Tea-chan;425406]Διαφωνώ. [SPOILER][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/4816/konanrenew.png[/IMG][/SPOILER] [/QUOTE] [S]Ιεροσυλια[/S] Καλό. Θα ρωτούσα πότε προλάβανε να το φτιάξουνε αλλά τα spoilers είναι 2 μέρες τώρα γνωστά, άρα...
Σεπ 09 2010 20:47
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Οχι, εγώ τα προτιμώ απο αυτά του Kakuzu. Είναι πιο μακάβρια. Και αυτό που λες με την Hougyoku ισχύει. Η Hougyoku είναι wish granter. Όσο ο Aizen θέλει να νικήσει τον Ichigo τόσο η Hougyoku θα του δίνει δύναμη. Θα περίμενε κανείς πως ο Aizen πήρε ότι ζήτησε απο αυτήν αλλά φάνηκε σαν να ήταν πρωτοβουλία της πέτρας το τελευταίο power up. Όντως η Hoygyoku έχει μπει στο auto-pilot. Δύσκολα τα πράγματα. Τώρα ποιος περιμένει μια εβδομάδα για το επόμενο...Ναρούτο δίαβασες ? Βγήκε πριν απο λίγο.
Σεπ 09 2010 20:26
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Το τελευταίο που με νοιάζει στον Aizen είναι η εμφάνιση του btw. Αρκεί που δεν μοίαζει με πεταλούδα πια (και μην μου πεις όχι γιατί δεν ξέρω πολλές πεταλούδες με τέτοιο σχήμα φτερών και κεφάλια hollow στις άκρες). Ναι, calm είναι καλύτερος, σε αυτό συμφωνώ.
Σεπ 09 2010 20:04
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Να τι ? Να απογοητευτώ ? Γιατί ? Έχω πει νομίζω πως όλο αυτό είναι μια καλοστημένη παγίδα του Aizen. Εδώ θα είμαστε να το δεις και το λέω τώρα που όλα δείχνουν ότι θα πεθάνει, πως τα πράγματα θα πάνε just as planned στο τέλος. Υπάρχουν κάποια σημεία της πλοκής που καθιστούν τον permanent θάνατο του Αizen λίγο δύσκολο. In the End, Aizen will prevail ! [/rant]:p Και ο Βένομ τα σπάει. Ήταν κακό παράδειγμα. :p
Σεπ 09 2010 19:57
Φωτογραφία

Black Kaiser → Azathoth

Μπα. Θα φάει γερό nerfing ο Kurosaki μετά απο αυτήν την μάχη. Μην χάσει και όλες του τις δυνάμεις σαν τον πατέρα του καποτε. Πάντως η μοναδική επιλογή για επόμενο villain στο Bleach είναι αναμφίβολα ο Chuck Norris. Μόνο αυτός υπάρχει μετά απο αυτούς. We shall see.
Σεπ 08 2010 15:21
Φωτογραφία

Black Kaiser → Azathoth

Ναι, και εγώ το ίδιο πιστέυω. Αν και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τον δικό μου. Μάλλον πάει για killαρισμα. Ειδικά με αυτήν την νέα μορφή. Τι να κάνεις όμως:deadga6:
Σεπ 08 2010 15:08
Φωτογραφία

Black Kaiser → Azathoth

Έλα ντε. Άνιωθοι εντελώς ;p
Σεπ 08 2010 15:00