Community Status Updates
Black Kaiser → DarkElf
Αν μιλάς για τον χαρακτήρα συμφωνώ. Αν μιλάς για την εμφάνιση I told you I don't care :P
[SPOILER]
[IMG]http://img844.imageshack.us/img844/7321/hirakoshinjicoloringbyd.png[/IMG]
[/SPOILER]
Sep 18 2010 13:35
Black Kaiser → veg3ta
Χρόνια Πολλά Νίκο ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου ! Υγεία και κάθε επιτυχία σου εύχομαι ! :)
Sep 18 2010 13:05
Black Kaiser → DarkElf
Cool one.
[SPOILER]
[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/2010/bleachaizenandichimarub.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
Sep 18 2010 12:57
Black Kaiser → DarkElf
Nah, απλά εκτιμώ το καλό χιούμορ. Μην το πάρεις όμως και πάνω σου. :P
Sep 17 2010 21:05
Black Kaiser → exonvirus
See ? Έχω καλό γούστο στα avatar του Αizen, right ?
Έχεις διαβάσει καθόλου το manga ? Έχεις φτάσει όμως σε αυτό το σημείο που δείχνει στο avatar ? Είναι epic σκηνή η συγκεκριμένη. ;)
Sep 17 2010 18:34
Black Kaiser → DarkElf
[QUOTE]Κοίτα,θα δυσκολευόμουν με την κούκλα,τόσο γρήγορα που αλλάζει μορφές ο Aizen...:hehehe:[/QUOTE]
Νice one, I have to admit.
Sep 17 2010 17:27
Black Kaiser → DarkElf
[QUOTE]αλλά μπορώ να σου εγγυηθώ οτι δε θα καρφώσω πινέζες σε κούκλα voodoo aizen-shaped[/QUOTE]
Δηλαδη αν δεν στο ζητούσα υπήρχε περίπτωση να κάνεις το παραπάνω ?! Ντροπή... :P
Να σε ρωτήσω, έχεις περάσει Δομές Δεδομένων ? Έχεις καλές σημειώσεις σε αυτό το μάθημα ?
Sep 17 2010 13:07
Black Kaiser → Tea-chan
Σε ευχαριστώ πολύ my fellow ρόφημα. Το έχω (βέβαια :canthelp:)άλλα η κίνηση μετρά. Σου έχω και εγώ κάτι μιας και έκανες παράπονο στο ΒΑ :
[SPOILER]
[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/3593/ichigotensa.png[/IMG]
[/SPOILER]
Λογικά στις επόμενες μέρες θα βγούν και άλλα, καλύτερα.
Sep 16 2010 20:08
Black Kaiser → DarkElf
Κοίτα αν νικήσει ο Aizen εδώ, θα μπεί στο Royal Realm και μετά θα τον ξαναδούμε κοντά στο τέλος, μπορεί και 400 chapters αργότερα. Άρκετος χρόνος για να τον ξεβαρεθείς δεν νομίζεις ?
Μου φαίνεται λίγο αργά για αλλαγή κεντρικού villain και ο σκοπός του Aizen βολεύει αφάνταστα την συνέχεια της σειράς αφου μόνο έτσι θα δούμε όχι μόνο τους Royal Guards άλλα και το realm στο οποίο ζουν ! Θα δούμε.
Προσευχήσου μαζί μου για την σωτηρία του. Μου το χρωστάς που σου έκανα υποδείξεις πως να διαβάσεις στα Δίκτυα :P
Sep 16 2010 20:03
Black Kaiser → DarkElf
Δεν ξέρω. Αλλάζω άποψη συνεχώς. Το πρωί ήμουν σίγουρος οτι θα πεθάνει, εννοώ κοίτα την μορφή του, κοίτα το villain breakdown του, κοίτα γενικά όλοκληρη την σκηνή στην οποία ο ήρωας ετοιμάζει την τελευταία ultimate and sacrificial επίθεση. Αν δεν είναι αυτή σκηνή για να πεθάνει, τότε ποια είναι ?
Απο την άλλη έχω ένα παράξενο προαίσθημα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως ΚΑΙ αυτήν την φορά δεν θα τον σώσει η Hougyoku. Και όχι μόνο αυτό αλλα παίζει και να τον κάνει τόσο ισχυρό όσο είναι τώρα ο Ichigo (επαναφέροντας τον και την παλία του shinigami μορφή). Επίσης πως γίνεται να πεθάνει ο Αιζεν ενώ ο Yammy ζει και βασιλεύει στο Hueco Mundo ? (Και μην μου πεις ότι μπορεί να τον έχει σκοτώσει off-screen. Κανείς Espada δεν πέθανε έτσι, πόσο μάλλον ο δυνατότερος) Λογικά για κάποιον λόγο τον κρατά ζωντανό ο Kubo και μάλλον αυτός είναι η δημιουργία του Κλειδιού. Αυτό προυποθέτει όμως να είναι ζωντανός ο Αizen. Υπάρχουν διάφορα στοιχεία της πλοκής τα οποία δείχνουν προς στην κατεύθυνση ότι ο Aizen-sama θα επιζήσει .
Εσένα ποια είναι η άποψη σου ?
Sep 16 2010 18:25
Black Kaiser → DarkElf
Περίμενε μερικά chapters και θα δείς ποιος θα γελάσει στο τέλος. Είναι αλήθεια πως όλο το σκηνικό βάζει σε δοκιμασία την Πίστη μου άλλα δεν λυγίζω: Aizen Will Prevail ! :p
Sep 16 2010 18:10
Black Kaiser → exonvirus
Btw τα episode 286 και 288 που έχουν βγει δεν είναι fillers. Μπορεί να τα δεις κανονικά και μετά να ξεκινήσεις το manga ;)
Καλό κάψιμο :p
Sep 15 2010 17:31
Black Kaiser → exonvirus
Το επεισοδίο 285 αντιστοιχεί στο chapter 377 και κάτι ψηλά απο το 378 του manga. Ξεκίνα να το διαβάζεις απο το 378. Δηλαδή απο [I][URL="http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-391-page-3.html"]ΕΔΩ[/URL][/I].
Αν [U]δεν[/U] έχεις δει το επεισόδιο 285 ξεκίνα απο το chapter 376.
Sep 15 2010 14:37
Black Kaiser → Tenshi
[U][I][B]COWABUNGA !!!!! :kakaka:
[/B][/I][/U]Χαχα ναι, το ήξερα ότι θα μπερδευε, ιδιαίτερα απο την στιγμή που το έβγαλαν στην Ιαπωνία σε OVA αλλά και σε manga, ήξερα πως το μυαλό θα πήγαινε προς τα εκεί. Προσπάθησα να βοηθήσω με λίγα hints αλλα τελικά μας πήρε ώρα να βρεθεί.
Τα Χελωνονιτζάκια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την παιδική μου ζωή. Τρομερή πόρωση και εγώ. Ο Σρέντερ ήταν ο αγαπημένος απο όλη την σειρά (ανέκαθεν είχα "κάτι" με τους κακούς).
Sep 14 2010 18:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed